Cautare

207 de rezultate pentru "creatii genti" (2.63 secunde)
Oana Zavoranu doneaza haine de sute de mii de euro. De unde dai, Dumnezeu iti da!, a spus artista aseara, in emisiunea lui Dan Capatos, XtraNight Show.
genti, posete, ghete, sandale, curele. Plus reparatii curente. Nu castiga prea mult, dar au fiecare un PFA si isi platesc impozitele in moc legal si constiincios.
Organele prelevate fiind transportate in genti figorifice portabile care au fost scoase rapid din Romania la bordul unor elicoptere care nu pot fi controlate de autoritatile romane.
- Pasiunea pentru obiecte e mai ieftina decat pasiunea pentru genti de brand, bijuterii sau pantofi de firma. Decat sa-ti iei o geanta de firma cu 5.000 de euro mai bine cumperi obiecte de mobilier care au o cu totul alta valoare.
De aceasta data, pana si lui Ion Iliescu ii va fi greu sa alerge in campanie cu "nepotii" care trag dupa ei atatea genti pline ochi cu bani.
Primele sunt acele persoane care, dupa ce parcheaza o masina, coboara din ea, deschid portbagajul si isi baga in el genti, haine, pungi de cumparaturi si alte cele, crezand ca acolo sunt la adapost.
- Romancele gasesc accesorii pentru orice moment al zilei, pentru orice ocazie si mai ales pe gustul lor o gama variata de produse, de la esarfe, bijuterii, ochelari de soare, articole de par, gadgeturi, genti, botine, plicuri.
ALEXANDRU de 19 ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, care, in noaptea de 09/10.08.2010, prin escaladarea balconului si a geamului de la baie, a patruns intr-o locuinta situata in sectorul 3, de unde a sustras trei genti ce contineau diverse documente si acte de identitate, precum si o cheie de la un autoturism marca Peugeot 206, pe care l-a sustras din fata blocului.
Colentina, sector 2, doi indivizi ce pareau a fi suspecti de comiterea de furturi din buzunare si genti. Cei doi indivizi au urmarit mai multe persoane, incercand sa fure din bagajele acestora, iar in jurul orei 12.45, dupa ce au urmarit o femeie pe Sos.
Acesta a coborat din autoturism, a mers la autocar de unde a recuperat bagajele (4 genti de voiaj), cea de-a doua persoana pierzandu-se in multime.
Mariana de 26 de ani, din judetul Ilfov, care, profitand de neatentia agentilor de paza si a vanzatoarelor, folosind sacose si genti confectionate (captusite cu folie de aluminiu) in scopul de a sustrage bunuri si a nu fii detectate de sistemele de securitate, au sustras din doua supermarketuri, situate pe bld.
se stie ca cele mai importante si cele mai inalte creatii de cultura, poetice, artistice, sau filosofice, din Europa apuseana, nu apartin neaparat popoarelor celor mai bine inzestrate cu duhul.
1909-1939, patruzeci de creatii iconice semnate Madeleine Vionnet, revolutionand felul in care vestimentatia era perceputa si redata prin intermediul picturii, sculpturii si al muzicii.
Jakob Schuh, Jan Lachauer), adaptat dupa indragita carte pentru copii a lui Roald Dahl si premiat la Annecy pentru Cea mai buna producție TV, sau celebrele creatii pentru copii produse de Les Films du Nord, Unicornul / The Unicorn (r.
Va fi un eveniment dedicat dragostei, venirii primaverii, dar si satirei si rasului. Pot fi admirate creatii de genul grafica satirica, dar si portrete caricaturizate.
Preparate din legume sau carne, dar si diferite tipuri de branzeturi, pot fi condimentate cu amestecul special de boabe de piper pentru a avea un gust deosebit. Condimentele premium de la Kotanyi dau o savoare speciala preparatelor traditionale sau noilor creatii culinare. Lasati-va inspirati de acestea!
Retete traditionale, dar si creatii culinare originale si inovatoare devin irezistibile cu mirodeniile de la Kotanyi. Lasati-va inspirati de acestea!
aluaturi, budinci, compoturi, orez cu lapte si lichioruri, dar si zaharul vanilat sunt imbogatite, in mod irezistibil, cu un gust rafinat de Batonul de Vanilie de Bourbon de la Kotanyi. Nobletea consacrata a vaniliei isi gaseste aprecierea in noi creatii culinare originale sau traditionale. Lasati-va inspirati de acesta!
Pot pune punct, intr-un mod dramatic, evolutiei sale.Pericolele pe care le-am dat ca exemplu vin de la creatii ale secolului XX, dar nu ne indoim ca in secolul urmator, ca si in celelalte, vor fi scornite alte tehnici, mult mai distrugatoare.
In colectia Zestrea, fota, ia, braul sau ilicul sunt surse de inspiratie pentru broderii moderne utilizate in creatii vestimentare contemporane, imbinand maiestria materialelor pretioase, precum dantela, tul, catifea si matase metalizata si a broderiilor elaborate, de inspiratie medievala.
google-analytics.com