Cautare

207 de rezultate pentru "creatii genti" (2.63 secunde)
Impreunari indraznete de piele si tull, croset si voal, flori create si pictate manual aplicate pe tinute sau in compozitii care sa alcatuiasca manecile bluzei sau ale rochiei, voal natural cu insertii de catifea cu efect tridimensional, bijuterii facute manual, din piele, cristale, crostet, genti brodate sau pictate manual sau manomecanic, din materiale textile sau din textile combinate cu piele, toate sunt elemente noi si aduc prospetime colectiei.
In aceasta perioada de reduceri masive, Hispanitas a redus preturile atat la incaltamintea de dama si genti cat si la incaltamintea de barbati.
Inspirati de aceasta tendinta, designerii brandului spaniol Hispanitas au creat balerini, sandale, mocasini, stiletto, sneakersi, clutch-uri si genti de mana.
portofele, genti de dama, rame piele, curele din piele, borsete din piele, toate facute de firma sa, Canigi. Aceste portofele sunt lucrate special pentru politisti si nu se comercializeaza decat pentru acestia.
Pe langa piese de imbracaminte, in noua colectie se gasesc o multime de accesorii precum genti si incaltaminte la moda, lenjerie intima si haine pentru copii, totul pentru toata familia!
Poate fi asortata cu genti din piele, ochelari de soare si tocuri. Nu este neaprat nevoie sa le purtati largi, deoarece pot fi modificate pe linia taliei, ne-a spus Inas Abo Altaheen.
Si pentru ca frumusetea sta in detalii, brandul danez de bijuterii si ceasuri Amazing, alaturi de Laura Olaru, designerul din spatele brandului de genti si pantofi cu acelasi nume, au completat tinutele cu cele mai cool accesorii.
La standul meu gasiti obiecte din piele de vita, precum bratari de diferite culori, din piele, portofele din piele - la 5 RON si la 100 RON, genti de piele, cu motive traditionale, curele din piele - la 100 de RON indiferent de model, accesorii diverse precum port telefon, port ochelari, suport pentru chei - intre 30 RON - 50 RON.
portofele, genti de dama, rame piele, curele din piele, borsete din piele, toate facute de firma lui, Canigi. Atelierul este pe Strada Lugoj nr.
La targul de la Muzeul Satului am adus si braie moderne si traditionale, cusme, din miel de astrahan, la 100 RON, genti din piele, pantaloni din piele - la 100 RON.
Aceast este pasionata nu numai de animatie, ci si de personalizat genti din panza sau piele si tricouri cu desene pictate de ea.
portofele, genti de dama, rame piele, curele din piele, borsete din piele, toate facute de firma mea, Canigi. Atelierul este pe Strada Lugoj nr.
Prin tragere la sorti, ZIZIN a oferit zilnic pahare de colectie cu imaginea a 4 personaje antagonice din lumea animala utilizate in conceptul creativ al comunicarii ZIZIN din ultimul an - leoaica versus antilopa, pisica versus catelul - si saptamanal, seturi de genti de aventura, incapatoare pentru EA si practica pentru EL, pentru a le asigura o vacanta echilibrata”.
De asemenea, tot in cadrul acestui Bazar oamenii au putut achizitiona si diverse covoare din Iran, genti traditionale si inele din argint cu diverse pietre", ne-a spus Luminita Spanu, translator/interpret la Ambasada Republicii Islamice Iran.
Daca aveti o geanta de lac, aveti grija sa o stergeti periodic cu o carpa inmuiata in glicerina sau intr-o solutie speciala pentru tipul respectiv de genti.
Daca vrei sa cureti la domiciliu pantofi sau genti din piele intoarsa, ar trebui sa ai la indemana urmatoarele: guma de sters de calitate (obisnuita, pentru creioane);
1 - Alegeti genti si valize usoare, eventual pe roti, si fiti atenți la scoaterea lor din portbagaj! Cand faceti acest lucru departati picioarele la nivelul umerilor, indoti usor genunchii si din aceasta pozitie scoateti bagajele.
N-am timp sa citesc ce-a scris calugarita cu genti la fel de scumpe ca manastirile Dragomirna si Voronet la un loc, cu scoala duhovniceasca a biroului din Deal, unde torcea mata, fara pantofi, incolacita pe un fotoliu in timp ce adoratul din care ne tragem (ca noi din Traian de tragem!), primea sefi de stat.
jucarii, nuieluse, masti, ii, podoabe, opinci, cergi, scoarte, cosuri de nuiele, cauce, strachini, oale de sarmale, icoane, pristolnice, blide, marame, ibrice, mobilier pictat, carafe, chimire, curele, genti, alambicuri, blidare, copaite, sararite, pipernite, gavane, lingurare, linguri, fluiere, ocarine, impletituri din panuse, oale, scaunase, paretare, laicere, stergare, lazi de zestre, catrinte, camasi, fote, cahle, clopotei, zurgalai, turta dulce, cozonaci, mere, miere, placinte, cofeturi, tuica si cate si mai cate.
- detergent de vase Cleaner - costa 14,5 RON - solutie Floor (pentru podele) - costa 21 RON - solutie Gear (pentru curatarea si degresarea bicicletelor) - solutie de pete Spot Remover (este facuta special ca sa scoata petele de ruj, carioca si grasimi) - costa 24 RON/ 250 ml si 14 RON / 100 ml - solutie Whiteboard, de curatat tabla de scris - costa 16 RON si 21 RON - solutie de monitoare Screen - la 50 ml (11 RON), 100 ml (16 RON) si 200 ml (21 RON) - solutie de piele Leather (pentru pantofi si genti), care curata si piele intoarsa - 28 RON / 100 ml - solutie Leather Care, pentru tapiteria de piele - 29 RON - solutie Leather Conditioner, care hidrateaza pielea - 35 RON Gasiti la vanzare produsele NANO si pe site-ul www.produse-nano.ro Pe facebook, mai multe detalii despre aceste produse gasiti pe pagina:
google-analytics.com