Cautare

207 de rezultate pentru "creatii genti" (3.50 secunde)
aparate foto profesionale, laptop-uri, tablete, casti moto, parfumuri, spray-uri, trepiede, genti, rucsacuri, valize, briceaguri, tirbusoane, umbrele si alte obiecte contondente.
Wirecutter pune accent pe recenziile celor mai bune produse dintr-o paleta larga de categorii, de la telefoane Android la casti Bluetooth sau genti pentru laptopuri.
Purtatori de genti si hamesiti de foame? E plina tara. Si partidele. Daca nu-i vedeti peste tot e treaba voastra, nu a mea.
Gasiti la noi si genti din in pictate - la 15 RON, cutii pictate si tablouri miniaturi mari - la 50 RON, cutii mari pictate, de bijuterii - la 60 RON, cutii mici pictate, de bijuterii - la 40 RON", mai spune Lavinia.
Aici, poti gasi accesorii superbe de la firme renumite precum Adam‘s Shoes (sandale si pantofi), Axel (genti) si Migato (sandale si pantofi).
De asemenea, tot la ei mai puteti gasi si fuste indiene - intre 55 - 95 RON, costume - intre 150 - 300 RON, balerini Nagra din piele, traditionali indieni - la 70 RON, genti indiene - intre 45 - 75 RON, din bumbac, cu motive indiene.
rochii din in in stil dacic - la 200 RON, replici dupa monede in plastic - la 5 RON, pandantive cu simboluri dacice - la 15 RON, replici in lemn dupa sica - arma dacica, replica din fier pentru falx si sica, magneti - la 5 si la 3 RON, semn de carte - la 3 RON, genti din piele - la 165 RON, tricouri din bumbac inscriptionate cu numele site-ului acestei tabere - la 25 RON, calendare pe 2014 - la 20 RON, inele din cupru cu sticla de murano - la 25 RON.
para din bronz - la 25 RON, halba din ceramica, pentru bere - la 75 RON, halba din sticla - la 35 RON, dar si obiecte din ceramica la 5 RON si la 10 RON, genti din piele de sarpe - la 50 RON (mica) si la 150 RON (mare), sase lingurite - la 60 RON, vaza din ceramica - la 200 RON si tabachera argintata - la 150 RON", ne-a spus Adriana Caba.
linguri, fluiere, oale, scaunase, ii, podoabe, opinci, cergi, scoarte, cosuri de nuiele, cauce, strachini, oale de sarmale, jucarii, icoane, marame, mobilier pictat, genti, blidare, copaite, sararite, lingurare, paretare, stergare, lazi de zestre, catrinte, camasi, fote, zgardane...
Cei care au participat si-au imbogatit garderoba cu haine unicat, accesorii, saluri din casmir si genti din piele. Aman Ralhan, cel care ne uimeste in fiecare an cu produse inedite, spune:
"De la standul meu puteti achizitiona doua costume traditionale autentice, unul din Olt - la 2.000 RON, si unul din Teleorman - la 3.000 RON, gentute tricotate de mine - la 30 - 40 RON, genti hand-made (din materiale reciclate) - intre 50 - 70 RON (detalii despre acestea pe site-ul www.oanaciufu.eu5.org), icoane pictate pe lemn - intre 70 RON - 120 RON.
portofele, genti de dama, rame piele, curele din piele, borsete din piele, toate facute de firma mea, Canigi. Atelierul este pe Strada Lugoj nr.
Designul magazinului este unul foarte modern si are o oferta variata de produse, de la haine pentru femei, barbati copii, pana la lenjerie, articole sport sau alte accesorii precum genti si bijuterii.
portofele, curele din piele, bratari din piele de diverse modele, genti din piele, borsete din piele, toate facute de firma mea, Canigi.
curele din piele - la 40 - 45 si 50 RON, genti din piele de vita - la 150 RON, 250 RON si 300 RON, opinci din piele, chimire - la 300 RON, articole de vanator precum tocuri de arma - la 150 RON si curele de arma - la 40 RON", ne-a spus Ioan Nistor.
fuste, rochii, veste, genti. Fustele costa 95 RON (pentru adulti) si sunt din bumbac brodat, vestele costa intre 95 RON - 110 RON si gentile costa intre 45 RON - 175 RON (din bumbac, in functie de dimensiune si de cat de mult este lucrata).
portofele mici din piele, saluri din casmir, poncho-uri din lana, genti din piele, pulovere, tunici din lana, cu broderie, din metal inoxidabile, reglabile, saluri din lana de lama, portofele din piele, bluze din bumbac si in.
fuste, rochii, veste, genti. Fustele costa 95 RON (pentru adulti) si sunt din bumbac brodat, vestele costa intre 95 RON - 110 RON si gentile costa intre 45 RON - 175 RON (din bumbac, in functie de dimensiune si de cat de mult este lucrata).
salopete, geci, genti si balerini din tesatura. In scurt timp, urmeaza sa picteze pe un hanorac. Vom asorta aceste minunate fuste cu tricouri pictate by Ioana Ciobanu si pantofi din editia limitata, colectia premium Take me home by Irka Shoes.
salopete, geci, genti si balerini din tesatura. Minunatele fuste au fost asortate pe manechine expuse la Hellen Concept Store cu tricouri pictate by Ioana Ciobanu si pantofi din editia limitata, colectia premium Take me home by Irka Shoes.
google-analytics.com