Cautare

207 de rezultate pentru "creatii genti" (6.28 secunde)
Ce puteti cumpara de aici - saluri din casmir lucrate manual (intre 95 - 300 RON) - bluze din bumbac - genti din piele de camila - intre 95 - 150 RON - coliere lucrate manual, cu pietre semipretioase, rasina, os, material textil - intre 35 - 75 RON - esarfe din bumbac viu colorate - rochii din lana - 150 RON - fuste din bumbac - 75 RON - coliere si inele din metale precum alpaca, lucrate cu os si pietre - portofele din piele - masti din cupru - 50 RON - inele din alpaca - 10 RON - 75 RON Mai multe detalii gasiti si pe FACEBOOK/ sadhana-the-indian-boutique.
Noutatea este ca la standul sau gasiti modele noi de rucsacuri din piele de vita si genti de piele accesorizate cu motive traditionale.
Am adus ca noutati la targul de Sfintii Mihail si Gavriil genti tip rucsac, culoarea maro, dar si gentute mici din piele de vitel, care se pot atasa la curea, in orice imprejurare.
Carpisa, un brand Italian cu o istorie de peste un deceniu, este leader-ul European pe piata de posete, genti si accesorii, cu un numar de peste 600 magazine in intrega lume.
o bucata - 65 RON, doua bucati - 120 RON, pulover - o bucata - 120 RON, doua bucati - 200 RON, genti din piele:
Un targ plin de creatii de tot felul.
La 16 iulie 1866, aceeasi revista ii publica poezia Din strainatate, urmata de noi creatii ale poetului care vad lumina tiparului - Speranta, si Misterele noptii.
Dulciurile, fumatul, mancarea de tip fast-food, bijuteriile, shopping-ul si sexul sunt transpuse de Mihaela Drafta intr-o noua ipostaza, alaturate noilor sale creatii vestimentare din colectia Glitter.
Cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala a celui de-al treisprezecelea material discografic, Depeche Mode a oferit celor mai infocati fani ai trupei sansa de a asculta, in premiera, noile creatii muzicale in cadrul unui concert exclusivist sustinut duminica seara in capitala Austriei.
Mai multe detalii despre aceste creatii gasiti pe www.facebook.com/GLIE.Oficial. ... Chiar si strainii sunt interesati de aceste creatii inedite, dar cei mai multi cumparatori tot romanii raman.
Cloche propune atat creatii custom made, cat si colectii ready to wear. Eu le preconizez un viitor frumos, caci creatiile lor au niste atuuri atemporale ;
Anca Turcasiu, Gratiela Duban, Deea Maxerm Marguerita de la Clejani, Iana Novac, Florentina Opris, Oana Roman, Julia Jianu, Laurette sunt cateva dintre vedetele ce poarta creatii Victoria Sava.
Vedeta o felicita pe Carmen Iohannis pentru ca nu de putine ori a ales sa poarte creatii romanesti la vizitele oficiale.
Evenimente inedite In perioada 16 â€" 18 martie, intre orele 10:00 â€" 22:00, copiii sunt asteptati la expozitia de creatii din piese LEGO® Spring Brickville organizata de RoLUG si instalata la parterul centrului comercial, in zona main square.
Ramine singur in noapte, cu doua genti si vamesii pe capul lui. Este dimineata cind autocarul opreste in Austria. Benzinariile deja s-au transformat in "autogrill "-uri.
Lollipops Lollipops este o marca de elita pariziana ce prezinta game foarte feminine de accesorii precum posete, genti mici de piele si de calatorie, incaltaminte, curele, palarii, bijuterii, brelocuri si huse pentru I-pod, la un raport pret/calitate excelent.
camasi din bumbac - 60 RON, produse din lana si piele, gentute din piele si lana - intre 40 - 120 RON, genti din bumbac - 40 RON, palarii din piele - intre 100 - 150 RON, bratari din piele - 10 RON, bratari din pietre semipretioase, din ata, macrame si lana - intre 5 - 10 RON, inele cu pietre semipretioase.
De asemenea, gasiti la standul ei si multe bratari din cristale lucrate pe o sarma speciala, care nu oxideaza, si genti hand-made (lucrate tot de Irina).
bluze si fuste din bumbac si matase si genti hand-made pentru toate gusturile (intre sport si elegant), bluze pictate si fulare crosetate.
Acestea au fost accesorizate cu palarii Hatson, pantofi si genti din colectia de toamna-iarna Hispanitas, precum si cu bijuterii pretioase semnate Christina Diamonds.
google-analytics.com