Cautare

168 de rezultate pentru "crainiceanu dalles" (2.66 secunde)
Evenimentul este Organizat in cadrul Salii Dalles, la etajul I, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie. Intrarea este libera!
Valentin Vladica, administrator la Farmacia Ta, fiul Cristinei Neagoe, este prezent zilele acestea in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", care se desfasoara la etajul I, la Sala Dalles.
La targul de terapii complementare "A noua dimensiune" de la Sala Dalles a participat si Cornelia Dumitrache, cu mancaruri indiene de la restaurantele Agra Palace din Capitala.
Gheorghe Florescu participa in luna decembrie la targul cadourilor de Craciun de la Sala Dalles. ... Intrebat ce cauta in mod special romanii la targul de Craciun de la Sala Dalles, acesta a precizat:
Bogdan Dragnea, director de vanzari la Basilur Tea, este prezent cu un stand in cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles, la etajul I. ... Tot la standul de la Sala Dalles mai gasiti si mai multe sortimente de ciocolata:
In cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles, la standul Eurosweet gasiti:
In cadrul targului de cadouri de Craciun de la Sala Dalles, gasiti la standul lui Aman Ralhan obiecte de imbracaminte indiene deosebite.
Acesta isi expune sculpturile in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau, in cadrul expozitiei de la Sala Dalles organizata de Valentine‘s Day pana pe 14 februarie inclusiv.
Bucurestenii au la dispozitie mai multe targuri de cadouri, organizate special pentru Ziua Indragostitilor, la Sala Dalles, la Hanul Manuc sau la Palatul National al Copiilor.
Iulia Dragan, Marketing & PR la Aseyda Gift, a participat recent la targul de Martisor de la Sala Dalles.
La Sala Dalles, in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, de la etajul 1, gasiti si standul celor cu Argila Albastra de Raciu.
In cadrul targului de Paste organizat la Sala Dalles, gasiti la standul Treasure: cafele cu arome care ne incanta cu prilejul acestei sarbatori, ceaiuri de fructe, cu aroma de pepene galben, portocale si rodie, cu iasomie, hibiscus alb, cocos, sweet mango cu iasomie, portocale, cafele cu lichioruri precum:
Celebrul Gheorghe Florescu este prezent la targul de Craciun de la Sala Dalles cu un stand de la care bucurestenii si nu numai pot achizitiona ultimele cafele pe care acesta le-a adus din cele mai indepartate colturi ale lumii.
Pana pe 8 martie inclusiv, Miledy Naturals este prezenta la targul de Martios de la Sala Dalles cu produse cu ingrediente naturale. ... Intrarea la Festivalul Primaverii de la Sala Dalles este libera.
In cadrul targului organizat cu ocazia sarbatorilor pascale la Sala Dalles, iubitorii de ceai si cafea pot achizitiona o cafea, o ciocolata calda sau un ceai bun de la standul Treasure.
La expozitia de la Sala Dalles, Adrian Lupu a fost prezent cu inimioare din flori create de el. Il veti putea intalni si la targul de Martisor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
La etajul I al Salii Dalles din Bucuresti, in cadrul Targului de Craciun, Liviu Flesariu expune icoane din lemn pe sticla.
In librarii au inceput sa apara traduceri din marile literaturi europeana si americana, la sala Dalles din Capitala se facea coada la expozitiile marilor pictori si sculptori interzisi inainte.
Vineri, 11 ianuarie, la ora 19.00, pe scena Teatrului Principal (Sala Dalles), condus de de actorul Gabriel Fatu, se va juca piesa Casatorie in trei.
Terenul de doar 330 de metri patrati pe care se va desfasura constructia se afla peste drum de Sala Dalles, pe Bulevardul Nicolae Balcescu nr.
google-analytics.com