Cautare

166 de rezultate pentru "craciunescu paula" (5.88 secunde)
Si restul vâlcenilor prezenti în topul de anul trecut (Ion si Maria Tudor, Dumitru Becsenescu, Constantin si Gheorghe Boromir, Dan si Dorina Mutu, Dumitru Craciunescu) au ramas în top.
Adam Craciunescu, directorul general al Romsilva, este menținut pe functie de catre noul ministru al Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca "Palmer, desi este judecat pentru coruptie, alaturi de membrii grupului infractional Viorel Hrebenciuc.
Presedintele CCA, Ion Craciunescu, ocupa locul 49, cu 40 de puncte, in topul mondial al celor mai buni arbitri din ultimii 25 de ani, conform Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS).
Cel mai probabil, Voiculet va fi suspendat doua etape, asta cu toate ca seful CCA, Ion Craciunescu, a admis ca arbitrul Ovidiu Hategan i-a acordat "rosu" ... Spune FIFA ca pentru cartonas rosu direct se acorda minimum doua etape de suspendare", a declarat Craciunescu la DigiSport.
Presedintele noului club este Catalin Craciunescu, fost fotbalist la Universitatea Craiova. ... Sper ca zilele acestea sa primim un raspuns pozitiv", a spus Catalin Craciunescu, pentru GdS, la finalul sedintei CL.
' Toate cele 3 goluri de aseara au fost precedate de greseli mari ale "fluierasilor" Craciunescu si Stoianov au fost adevaratii protagonisti ai partidei de aseara. ... A devenit erou Teodor Craciunescu.
PENALTY PENTRU DUNAREA Fostul mare arbitru international Ion Craciunescu a afirmat ca interventia lui Balgradean asupra lui Dobrosavlevici a fost una incorecta si ca Ovidiu Hategan ar fi trebuit sa acorde lovitura de la 11 metri. ... Nu poate lovi adversarul, a opinat Craciunescu.
Ionut Chirila (55 de ani), antrenorul de la Academica Clinceni, s-a aratat extrem de deranjat dupa ce a fost ironizat de Ion Craciunescu pentru declaratiile facute la finalul meciului cu CFR Cluj, scor 0-2.
Unul dintre cei mai mari arbitri romani, Ion Craciunescu, a vorbit despre problemele care au existat la FCSB - UTA, dar si la Chindia - CFR Cluj.
La o zi de la disputarea partidei, Ion Craciunescu a oferit verdictul: Adrian Cojocaru trebuia sa acorde penalty in ambele faze.
Situatia de la Dinamo este in continuare una grava din punct de vedere sportiv, iar administratorul special, Iuliu Muresan, a lasat de inteles din nou ca ar vrea sa plece. Ion Craciunescu este de parere ca Dinamo traverseaza cea mai slaba perioada din istoria clubului.
Ion Craciunescu, fostul mare arbitru FIFA, a analizat toate fazele controversate ale partidei dintre FCSB si Universitatea Craiova. Mai intai, FCSB a avut un gol anulat in minutul 9, marcat de Edjouma.
Ion Craciunescu, specialistul Digi Sport pe teme de arbitraj, a analizat prestatia lui Istvan Kovacs si a ajuns la concluzia ca centralul din Carei nu a influentat rezultatul, insa a gresit in cateva randuri.
Imediat dupa finalul meciului, Ion Craciunescu (72 de ani) a intervenit la Fotbal Club, de la Digi Sport, si a transmis ca niciunul dintre cele doua penalty-uri primite de Rapid nu trebuia acordat.
Ion Craciunescu, specialistul Digi Sport in materie de arbitraj a analizat cele mai controversate faze ale partidei dintre Chindia Targoviste si FCSB.
La final, ros-albastrii au reclamat trei faze de posibile lovituri de la 11 metri. Ion Craciunescu a venit cu analiza arbitrajului.
CFR Cluj a invins-o pe teren propriu pe U Craiova 1948, scor 1-0, in barajul pentru ultimul loc in preliminariile UEFA Europa Conference League. Meciul a avut parte de faze controversate de arbitraj. Ion Craciunescu a analizat meciul. Toate reactiile!
CFR Cluj a fost invinsa de Universitatea Craiova, scor 1-2, la debutul in play-off, dupa ce defensiva oltenilor s-a ridicat la cel mai inalt nivel. Totusi, meciul nu a fost lipsit de controverse, iar Ion Craciunescu a tras concluziile la finalul partidei.
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
Paula Ivanescu a devenit impacientata in momentul in care nu si-a gasit declaratia de avere printre acte. In final, lamurita ca, de fapt, nu a cautat atent, Paula Ivanescu a plecat linistita ca are formularul tip de completare a declaratiei de avere.
google-analytics.com