Cautare

166 de rezultate pentru "craciunescu paula" (3.11 secunde)
Descopera ce face Paula Seling in cel mai nou videoclip si cat de sexy este artista!
Paula Iacob, dezvaluiri emotionante de la intalnirea cu Becali Avocata Paula Iacob a dezvaluit mai multe detalii de la intrevederea pe care a avut-o, vineri, cu Gigi Becali. ... Paula Iacob a negat ca Gigi Becali ar fi chemat-o pentru a-i propune sa fie noul lui avocat:
Turneul european sustinut de PAULA SELING & OVI pentru promovarea piesei PLAYING WITH FIRE, care va reprezenta Romania la finala Eurovision de la Oslo, la sfarsitul lunii mai, continua. Paula Seling & Ovi s-au bucurat de succes in Bulgaria, Macdeonia si Turcia.
Propunerea a fost supusa unui nou scrutin, in cadrul Comitetului Executiv al FRF, iar de data asta s-a aprobat, cu doar trei membri care au fost impotriva (Ion Craciunescu, Constantin Gheorghe, Stefan Stana).
Avocata Paula Iacob s-a inscris in Partidul Verde, conform unui comunicat al acestei formatiuni, remis luni publicitatii.
Foloasele necuvenite au fost primite de Adrian Nastase de la Irina Paula Jianu in scopul de a o mentine in functia de inspector general de stat la ISC si de a o numi in aceasta functie dupa ce ISC a trecut in subordinea guvernului.
"Eu nu inteleg de ce domnul Craciunescu l-a delegat la meciul nostru cu Steaua, in contextul in care noi jucam etapa viitoare cu Astra, echipa unde tatal sau este membru in conducere. ... Seful arbitrilor, Ion Craciunescu, recunoaste ca delegarea lui Avram a fost inoportuna.
Craciunescu: Steaua pierde enorm din punctul de vedere al imaginii Fostul mare arbitru Ion Craciunescu declara ca managerul Stelei a facut o greseala care il va costa enorm si care aduce mari deservicii de imagine Stelei.
In cadrul evenimentului au fost premiati cei 22 de adolescenti din Romania si Republica Molodva carora le-au fost selectate poemele de un juriu format din Ioana Craciunescu, Dan Mircea Cipariu si Florin Iaru, in urma Concursului National CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR.
La emisiunea Fotbal Club, fostul arbitru international Ion Craciunescu (71 de ani) a analizat toate fazele controversate si a concluzionat ca Horia Mladinovici (37 de ani) a comis multe greseli.
Ion Craciunescu (71 de ani) a reactionat dupa faza controversata din minutul 9 al meciului U Cluj - U Craiova 1948 1-1, cand Gorcea a respins de pe linia portii mingea sutata de Filip.
In plus, este un fenomen care intervine pe toata suprafata plajei, in conditii de temperatura ridicata”, ne-a declarat Paula Anghel, purtatoare de cuvant a DADL, caci bineinteles, ca de obicei, directorul general DADL Ionel Manafu nu a putut fi de gasit.
"Are foarte mare legatura cu atitudinea lui Patriciu" Senatorul democrat de Prahova Paula Ivanescu sustine insa ca PD i-a primit pe primarii demisionari din PNL pentru ca posturile respective sa ramana totusi in Alianta.
Ne ajuta Paula? ... Paula apara cu piciorul, iar Romania capata ceva in plus la putere. ... Nationala rezista eroic impotriva tuturor factorilor, Paula este responsabila cu minunile, iar Romania se desprinde la 18-16 (minutul 55).
Cea de-a sasea editie FOC se va incheia cu Gala Operei Comice pentru Copii - Muzica Desenelor Animate, unde invitati de onoare vor fi Paula Seling si Orchestra Camerata Regala, dirijor Andrei Tudor.
In plus, s-a eliminat prima trimestriala de 2%", a declarat pentru Wall-Street.ro Paula Popoiu, directorul general al Muzeului National al Satului "Dimitrie Gusti".
Restul cadourilor au fost impartite de liberalii Dan Radu Rusanu, vicepresedintele Camerei si Grigore Craciunescu, presedintele grupului de prietenie Romania- Pakistan, si pesedistii Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea, Mihai Tanasescu si Titus Corlatean.
Deputatul PNL Grigore Craciunescu acuza existenta unor bete-n roate puse programului liberal privind evaluarea sanatatii populatiei.
Si restul vâlcenilor prezenti în topul de anul trecut (Ion si Maria Tudor, Dumitru Becsenescu, Constantin si Gheorghe Boromir, Dan si Dorina Mutu, Dumitru Craciunescu) au ramas în top.
Si restul vâlcenilor prezenti în topul de anul trecut (Ion si Maria Tudor, Dumitru Becsenescu, Constantin si Gheorghe Boromir, Dan si Dorina Mutu, Dumitru Craciunescu) au ramas în top.
google-analytics.com