Cautare

62328 de rezultate pentru "covaci mihaiela din baia mare" (6.52 secunde)
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Phoenix a lansat doua compozitii de suflet care ii apartin lui Nicu Covaci:
Primarul orasului Baia de Arama, membru al Partidului Democrat Liberal, Paulescu Buican Nistor, si-a dat demisia din functie. Pe masa prefectului judetului Mehedinti, Ion Mitu, a fost adusa demisia semnata de primarul din Baia de Arama, motivand ca a luat aceasta decizie din cauza problemelor de sanatate.
Legendarul Nicu Covaci, fondator si lider al formatiei rock Phoenix, este si un pictor foarte talentat. ... In varsta de 72 de ani, Nicu Covaci a ramas in istorie ca fiind liderul primei formatii rock din Romania.
Potrivit ziarului Adevarul (un articol semnat de Alexandra Furnea), Nicu Covaci, solistul formatiei PHOENIX, ii da in judecata pe Mircea Baniciu, Josef Kappl, Manfred Neumann si pe Radu Almasu. ... Se pare ca acestia nu detineau drepturile de autor pentru a interpreta melodiile compuse de Covaci pentru formatia Phoenix.
MAI PUTIN DE O SAPTAMÂNA PÂNA LA PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION Doar 6 zile ii mai despart pe fanii fenomenului creat de Nicu Covaci de PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION, primul eveniment ce celebreaza 55 de ani de activitate ai legendarei trupe, pe data de 19 Aprilie, de ziua de nastere a lui Nicu Covaci, printr-un concert-eveniment ce va avea loc la Arenele Romane, din Capitala.
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
Conducerea Prefecturii si a Consiliului Judetean Gorj, precum si reprezentantii Primariilor Novaci si Baia de Fier cauta solutii pentru a infiinta in zona montana Ranca un centru de interventie in caz de urgenta.
Prefectura Gorj si Primariile din Novaci si Baia de Fier nu au facut demersurile necesare pentru ca zona montana Ranca sa beneficieze de un sistem functional de stingere a incendiilor si de interventie in caz de urgenta.
- intr-un colegiu din judetul Neamt, ca urmare a decesului deputatului PSD Victor Surdu; - intr-un colegiu din Baia Mare, ca urmare a vacantarii postului de catre fostul deputat PSD - Catalin Chereches, acesta devenind primar al Municipiului Baia Mare (ulterior acesta a devenit membru al PNL).
Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice. ... De asemenea, judecatorii au pus sechestru pe bunurile primarului, acesta avand de platit Primariei Baia Mare un prejudiciu de 394.000 de euro.
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus inceperea urmaririi penale fata de cei 3 membri ai familiei Cordos: Alexandru, Mihaiela si fiica Andreea.
Mihaela Covaci din Baia Mare a venit la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie insotita de fiica sa, Adela, pasionata si ea de cristale. ... baghete cu cele 7 chakre - la 250 RON, coliere din rubine si smaralde, pietre din Madagascar:
Costel Covaci de la Mineralien Company a participat in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului cu o colectie impresionanta de pietre. ... flori de mina din cuart, galena, rodocrozit, mangano-calcitem barita.
Prima mare lupta electorala a anului: Duminica au loc alegerile pentru Primaria Baia Mare. ... un independent (fost PSD) si un sindicalist folclorist din PNTCD - cam asa arata oferta electorala pentru alegerile de duminica 8 mai pentru functia de primar al Municipiului Baia Mare.
Probleme cu finantarea organizarii alegerilor la Baia Mare. Organizarea alegerilor din Baia Mare in acest an a stat sub semnul intrebarii in anumite momente din cauza bugetului.
Cine sunt candidatii la functia de Primar de Baia Mare Deputatul Catalin Chereches este candidatulsustinut de Uniunea Social Liberala (USL) la alegerile pentru Primaria Baia Mare.
Muzeul Kitsch-ului din Bucuresti (Autor: Petre Ivan) Din 5 Mai 2017, bucurestenii si turistii au la dispozitie o noua destinatie muzeala, dedicata de aceasta data kitsch-ului romanesc. Ea include aproximativ 200 de exponate si poate fi vizitata in Strada Covaci nr. 6 din Centrul vechi al Capitalei.
Nicu Covaci este un om genial si normal in acelasi timp. ... Adevarul este ca Nicu Covaci este nemultumit de multe lucruri care se petrec in muzica romaneasca. ... - Ce credeti ca-i lipseste artistului din Romania? ... Ca sa iesim din acest impas, eu am facut o casa de discuri, PHOENIX.
Sotii Mihaela si Codtrl Covaci au venit recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie. ... S-au cautat ouale de Paste, in special cele din jad, ne-a spus Mihaela Covaci la targul de cristale.
google-analytics.com