Cautare

361 de rezultate pentru "corina" (2.79 secunde)
La Chitila Film Fest, Robin a urmarit-o de pe scena Corina a incins atmosfera duminica seara la cea de-a treia editie a festivalului Chitila Film Fest!
Corina Chiriac (voce si versuri) si Nicoale Caragia (muzica si orchestratia). Sunt doua CD-uri de autor ce contin 20 de melodii la care si-au adus contributia compozitorul Nicolae Caragia, Corina Chiriac (si in calitate de textier!), dar si textierii Daniela Doroftei si Marian Stere.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
Corina Cretu anunta o decizie unica in istoria Uniunii Europene:
Corina Vintan, fostul purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe (MAE), a fost respinsa in urma interviului din cadrul concursului de admitere in Corpul Diplomatic si Consular al Romaniei. Potrivit rezultatelor afisate pe site-ul MAE, la sectiunea "Comunicare", unde a candidat Corina Vintan, doar doua nume:
PSD contesta Cele doua prevederi au fost contestate de catre senatorii PSD Corina Cretu si Antonie Iorgovan si de catre deputatul PSD Constantin Nita.
Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet "La tiganci- textul care vorbeste cel mai clar si in acelasi timp cel mai ascuns despre vis.
Corina Cretu, senator PSD si euroobservator, sustine ca nemultumirile presedintelui Traian Basescu fata de activitatea observatorilor romani de la Parlamentul European nu sunt justificate. ... Corina Cretu i-a trimis ieri lui Basescu o scrisoare deschisa in care ii reproseaza ca afirmatiile sale au fost facute pe baza unor informatii insuficiente.
Purtatorul de cuvant al MAE, Corina Vintan, a precizat ca cei doi romani au relatat diplomatilor romani ca au recunoscut ca au filmat si au fotografiat in incinta bazei americane, dar ca au facut acest lucru in interes propriu, fara nicio intentie.
Jurnalista Corina Dragotescu a relatat ca a primit un telefon din partea presedintelui de onoare al PSD Ion Iliescu, in care acesta a facut-o "ticaloasa".
Noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) din Romania este Corina Martin (foto).
Noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) din Romania este Corina Martin (foto).
Corina Dragotescu afirma pe ImpactNews: ... Posibil sa fie cele 80 de voturi de la Organizatia Bucuresti, cum afirma Corina Dragotescu.
Corina Dragotescu afirma, pe ImpactNews, ca "Ponta i-ar bate la prezidentiale si pe Antonescu, si pe Boc". ... Corina Dragotescu crede ca acest sondaj, facut pe fond emotional mare, arata mai degraba o stare de spirit.
Presedintele Traian Basescu si guvernantii au preferat sa se plimbe, inutil, printre ape, in loc sa solicite sprijinul Uniunii Europene, care are o serie de resorturi, pentru astfel de situatii limita, avertizeaza europarlamentarul social-democrat Corina Cretu, pe blog-ul propriu.
Corina Cretu: "Traian Basescu este un fel de Viktor Orban!" Dispretul lui Traian Basescu fata de Constitutie si norme democratice il aseamana pe seful statului cu premierul ungar Viktor Orban, afirma europarlamentarul pesedist Corina Cretu, pe blog.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat, sambata, referindu-se la ministrul propus pentru portofoliul Educatiei, Corina Dumitrescu, ca are sentimentul existentei unei strategii negative, in conditiile in care membrii propusi ai Cabinetului Ponta sunt atacati pe rand.
Corina Cretu: Toate iesirile lui Emil Boc sunt la limita dintre tupeu si penibil Vicepresedintele PSD Corina Cretu considera declaratiile lui Emil Boc la adresa guvernului condus de Victor Ponta ca fiind disperate, ele venind din partea unui personaj certat cu bunul-simț, istoria recenta si Constitutia Romaniei.
Corina Cretu: ... Corina Cretu. ... Solidaritatea colegilor nostri ne intareste in aceasta inclestare pe care ne e tot mai greu sa le-o explicam", scrie Corina Cretu, pe blog.
DeCeNews - Corina Cretu, despre situatia de la Kiev: ... Ce se va intampla cu Ucraina pe viitor Corina Cretu, europarlamenta PSD, a vorbit intr-un interviu acordat DC News despre situatia din Ucraina si implicarea Uniunii Europene in rezolvarea crizei de la Kiev.
google-analytics.com