Cautare

24973 de rezultate pentru "copiii lui dan bitman" (3.37 secunde)
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Cazul a fost instrumentat initial de procurorii Sectiei I a PNA, aflata pe atunci sub conducerea lui Vasile Draghici.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Cazul a fost instrumentat initial de procurorii Sectiei I a PNA, aflata pe atunci sub conducerea lui Vasile Draghici.
In urma cu o zi, avocatul lui Dan Voiculescu, Sergiu Andon, a prezentat cateva documente din arhivele CNSAS care dovedesc, in opinia sa, ca presedintele Partidului Conservator nu a fost informator al Securitatii, ci urmarit.
Cu proiectul Partidului Poporului mort in fasa, Patronul OTV, Dan Diaconescu, va prelua, in perioada urmatoare, fraiele Partidului "Initiativa Nationala". ... Dan Diaconescu nu este singurul care vede PIN ca pe o rampa de lansare.
Cosmarul lui Nicusor Dan e o doamna din Deva, nu PSD (Autor: ... In opinia lui Avram, PSD nu a orchestrat actiuni pentru a scoate USR din joc, ci pur si simplu s-a agatat de demersul acestei juriste.
Jumatate din donatiile angajatilor Roche Romania din cadrul proiectului "Children’s Walk" 2014 vor fi directionate către copiii din cele 13 comunitati sarace din judetul Dolj incluse in programul "Donator de viitor".
Copiii bolnavi de cancer trebuie sa faca fata unor situatii dificile pentru ei, departe de familie, colegi si prieteni pentru perioade lungi de timp.
Dan Enescu (Autoare: Magda Marincovici) Academicianul Dan Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu In numele celor peste 30.000 de copii cu varste intre o zi si 18 ani din toata tara, ingrijiti cu profund profesionalism de medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu.
In urma demisiei lui George Copos din functia de vicepremier, Biroul Politic al Partidului Conservator l-a desemnat ieri cu 11 voturi "pentru" si o abtinere pe presedintele partidului, Dan Voiculescu, pentru a prelua functia ramasa vacanta.
Fostul lider al Organizatiei de Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a demisionat din PSD, invocand modul in care se lucreaza in partid.
Afla cum voteaza Dan Diaconescu si PPDD la referendum. ... PPDD, al treilea partid din Romania, conform votului politic dat la alegerile locale, si-a stabilit strategia, a confirmat Dan Diaconescu pentru DeCe News.
Este vorba despre hotelul Moldova, detinut de fostul revolutionar Dan Iosif, pe care Marian Iancu si Emil Rosianu de la Poli Timisoara il vor transforma intr-un bloc de apartamente de vacanta cu 15 etaje.
Dan Ioan Popescu promite ca se autosuspenda. ... Dan Ioan Popescu ameninta ca pleaca, subalternii il implora sa n-o faca, asa ca ramane. ... Primul episod a avut loc in vara lui 2004, dupa locale.
Institutul pentru Politici Publice cere demisia deputatului Dan Pasat din Parlamentul Romaniei, pentru ca acesta sa se puna la dispozitia justitiei, considerand "incalificabil modul in care un demnitar se foloseste de prerogativele puterii pentru a determina obtinerea de foloase in scop propriu".
Oferta lui Dan Diaconescu, in valoare de 203 milioane lei, este castigatoare UPDATE 17:20:
Familia Dan Voiculescu a postat pe blogul sau un text intitulat "Familia", in care afirma ca ura lui Basescu il face mai puternic, mai demn, mai curajos si ca misiunea sa e departe de a se fi incheiat, cea mai mare realizare a sa ramanand Familia, copiii, nepotii si prietenii sai de suflet.
Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat, joi, pentru "Gandul", ca poate colabora cu Marian Vanghelie in campania de anul viitor, el apreciind ca acuzatiile lui Miron Mitrea constituie "o parere personala", iar Mitrea nu are nicio legatura cu campania sa, fiind "pe paliere diferite", scrie Mediafax.
Iar asta nu din vina lui, ci din cauza fostului sau profesor, care s-a aratat deranjat de tupeul tanarului, fara sa inteleaga faptul ca in spatele unui elev aparent rebel se ascundea un baiat curios si interesat mai degraba de o altfel de fizica decat cea predata in manuale, intr-o forma atat de rigida.
Fostul lider al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a semnat ieri, dupa numai o luna de independenta, adeziunea la PC si a primit, in urma negocierilor cu conservatorii, functia de prim-vicepresedinte al partidului.
Dan Diaconescu afirma ca este exclusa o alianta a partidului sau cu USL Dan Diaconescu a anuntat luni ca PP-DD nu va face nicio alianta cu USL, aratand ca parlamentarii formatiunii nu au avut niciodata intentia de a parasi partidul. ... Pentru mine, Dan Diaconescu, este exclusa aceasta varianta.
google-analytics.com