Cautare

699 de rezultate pentru "concurs" (2.59 secunde)
Cotidianul.ro informeaza ca Dan Voiculescu organizeaza un concurs cu tema "Minciunile lui Traian Basescu". ... Astfel, pe blogul personal, Dan Voiculescu a lansat un concurs cu tema:
Site-ul citat sustine ca Radoi nu are nicio tangenta cu biblioteconomia si ca intregul concurs pentru ocuparea functiei ar fi fost cu dedicatie pentru doamna Radoi. ... Astfel, una dintre conditiile de inscriere in concurs, stipulata in Ordinul ministrului Funeriu Nr.
Ea a aparut in concurs cu alte doua ideologii: ... Ea a aparut in concurs cu alte doua ideologii: national-conservatorismul si liberalismul.
A urmat interviul acordat pe 12 martie postului Digi 24 in care presedintele a facut publice citeva predicate extrem de puternice legate de numirile la sefia Parchetului General si a DNA, refuzind insa si la acel moment solutia unui concurs din cauza.
dupa ce le-a eliminat pe Saideh si Plumb ca fiind penale, acum vrea sa o lichideze pe Dan, precum DNA-ul pe Tariceanu: ca e mincinoasa! Veritabil concurs de mincinosi: cine zice, ala e!
„Acest concurs si-a propus sa demitizeze Uniunea Europeana...Oamenii care „europenizeaza“ Romania sunt cei care aplica in mod firesc, in rezolvarea problemelor, valori europene precum solidaritatea, cooperarea, spiritul civic, respectul pentru traditie, protectia mediului inconjurator.
Elevii Liceului de Arta din Constanta au avut ocazia de a-si demonstra talentul intr-un concurs de desene graffiti, organizat de City Mall of Constanta.
Daca in viata de zi cu zi prima imagine e mai mult sau mai putin importanta, cand vine vorba de participarea la un concurs pentru un loc de munca, prima impresie conteaza.
CV individualizat Alt tip de CV este cel orientat (directionat), care se redacteaza in functie de cerintele postului scos la concurs si astfel este adaptat pentru fiecare functie si pentru fiecare companie careia ii este trimis spre a fi evaluat.
Legea obliga firmele sa declare locurile de munca scoase la concurs Alta sanctiune pe care o risca angajatorii este aceea cu privire la nedeclararea locurilor de munca scoase la concurs.
In timp ce siderurgistii se pling de problemele legate de protectia muncii, cum ar fi calitatea proasta a echipamentului de protectie a muncii sau starea jalnica in care se afla grupurile sociale sau vestiarele, conducerea Mittal Steel Galati a organizat, in luna noiembrie, un concurs pe tema curateniei la locurile de munca.
La sase dintre spitalele gorjene situatia este destul de clara, insa la Spitalul Judetean Gorj si Spitalul Orasenesc Novaci va trebui desemnati directori cu delegare, pentru ca medicul Creola Enoiu nu s-a prezentat la concurs, iar candidatul la sefia Spitalului din Novaci a picat examenul.
Concurs dubios Ciurel a ocupat, pentru o scurta perioada, doua luni, functia de director general al CE Rovinari. Acesta a fost schimbat, in urma unui concurs organizat la MEC, in luna iunie, pe care sustine ca l-a castigat:
"Am obtinut mentiune speciala la un concurs de matematica, iar anul trecut am fost premiat pentru ca am luat premiu la un concurs de limba romana.
Constantin Dascalu, vicepresedinte CJ Dolj, a declarat insa ca pentru proiect va fi organizat un concurs de idei prin care va fi stabilita destinatia finala a terenului.
„Îl dau în judecata!“Cel acuzat ca primeste mita, Sergiu Dragancea, directorul APIA, a spus ca declaratiile lui Barbu sunt o razbunare pentru faptul ca i s-a respins dosarul la un concurs de angajare în primavara anului trecut.
Cei care aleg sa vina cu propria masina au la dispozitie peste 2.500 de locuri de parcare, de trei ori mai multe decât în 2005, însa accesibile doar contra unei taxe de 15 lei.Concurs pentru vizitatoriCa în fiecare an, organizatorii au pregatit si un concurs pentru vizitatori.
Editia 2008 a 4TuningDAYS a cunoscut o premiera absoluta în România, Rally Days - masini de concurs din campionatul de raliu al României au stat parcate cuminti pentru a fi admirate si fotografiate de pasionatii veniti în weekend la Romexpo.
"Incepand cu prima editie si pana astazi am observat evolutia calitativa a vinurilor prezentate in concurs". ... Sunt incantat ca participarea mea ca membru in juriu a ajutat la imbunatatirea imaginii acestui concurs si sunt convins ca isi va dobandi in foarte scurt timp notorietatea internationala.
Minutul cel mai urmarit al primei seri de concurs a fost 22.02, cand, la nivel national, peste 1 milion de telespectatori se uitau pe TVR 1 (rating 5,2%, share 13,4%).
google-analytics.com