Cautare

291 de rezultate pentru "concertul" (5.58 secunde)
"Va dau un exemplu, pentru ca nu vreau sa ma duc in alta parte, un exemplu de moralitate de trust si o sa incep cu trustul domnului Vantu, care, spre exemplu, pentru a amesteca sau a da impresia ca fiica mea a fost beneficiara unor bani publici in campanie, timp de 30 de zile, de dimineata pana seara dadeau imagini cu Monica Ridzi si fiica mea la concertul formatiei Voltaj.
Doar articolele de papetarie lipsesc, altfel concertul electoral e in plina desfasurare. De fapt, cred ca nu gresesc daca spun ca de la inceputul anului doar cu socoteli, aranjamente, decoratiuni si vacsuieli electorale ne pierdem vremea.
La Opera Romana din Bucuresti va avea loc, in data de 27 ianuarie 2005, "Concertul Industriasilor-Caritatea”, spectacol organizat de Confederatia Patronala UGIR-1903, cu ocazia aniversarii a 102 ani de la fondarea institutiei patronale din Romania.
concertul extraordinar al lui JOHN MAYALL de la Sala Palatului, duminica, 11 noiembrie 2012. ... Concertul este produs de Fundatia Phoenix - www.phoenix.ro
Concertul programat in Bucuresti face parte din turneul de promovare al albumului "Kaas Chante Piaf" lansat pe 5 noiembrie pentru a comemora 50 de ani de la moartea marei artiste Edith Piaf. ... Pentru concertul Patricia Kaas, preturile biletelor sunt urmatoarele:
Concertul bazat pe operele poetului si dramaturgului Marin Sorescu vor fi transpuse in interpretarea inedita a maestrului Tudor Gheorghe in acompaniamentul tarafului autentic alcatuit din:
"Am aflat ca cererile pentru biletele la concertul nostru au fost duble fata de locurile suportate de club. Fanii nostri din Italia ne-au intampinat cu caldura si, in seara concertului, am primit sute de trandafiri rosii.
Biletele pentru concertul de la Cluj costa 20 de lei si pot fi achizitionate de la club. Pentru concertul de la Sibiu, biletele vor costa 25 de lei si pot fi de asemenea cumparate de la club.
Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, concertul Depeche Mode va avea loc pe 15 mai, pe Arena Nationala, fiind organizat de Emagic.
Concertul de la Bucuresti va avea loc pe 15 mai 2013 si se va desfasura pe Arena Nationala, unde a avut loc anul acesta si concertul Red Hot Chili Peppers.
Zona VIP - 1400 lei Categoria I - 900 lei Categoria II - 750 lei Categoria III - 550 lei Categoria IV - 350 lei Categoria V - 250 lei SOLD OUT Zona In Picioare (fara loc) - 150 lei Concertul "ANDREA BOCELLI" va avea loc pe 25 mai 2013 la Romexpo Bucuresti, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, concertul Depeche Mode se va desfasura miercuri, 15 mai, pe Arena Nationala din Bucuresti. ... In jurul orei 19:45 va incepe concertul trupei FOX, urmat de show-ul Depeche Mode.
Biletele pentru concertul din 6 iunie pot fi achizitionate prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Carturesti, Call Center 1951 si online pe www.eventim.ro, iar in seara concertului vor fi disponibile si la casa de bilete a Arenelor Romane.
Concertul din capitala va fi un tribut in stil propriu, adus de catre artista nemuritoarei Edith Piaf.
Concertul de duminica (23 iunie) de la Bucuresti face parte din turneul de promovare al albumului "Kaas Chante Piaf", ce comemoreaza 50 de ani de la moartea cunoscutei artiste Edith Piaf.
Concertul de duminica de la Bucuresti ce a facut parte din turneul de promovare al albumului "Kaas Chante Piaf", a inceput cu artista franceza purtand un pardesiu elegant si pantofi cu toc.
Joe Cocker revine cu placere sa incante live fanii romani cu piesele sale celebre, dar si cu piese noi de pe noul album. Concertul artistului face parte din turneul de promovare a noului sau album "Fire It Up".
Concertul va avea loc luni, 19 august, la Sala Radio din Bucuresti.
Celelalte Cuvinte prezinta concertul acustic Trup si suflet la Oradea, in data de 28 septembrie, la Filarmonica de Stat.
Daca va fi si Romania pe lista acestor tari in care se lanseaza materialul nu se stie inca, insa fanii Scorpions vor avea ocazia sa ii vada pe nemti in concertul pe care acestia il vor sustine la Bucuresti, pe 14 decembrie!
google-analytics.com