Cautare

291 de rezultate pentru "concertul" (3.58 secunde)
Patricia Kaas a vorbit recent intr-un interviu despre concertul pe care il va sustine la Bucuresti duminica, pe 23 iunie.
Concertul va fi unul special deoarece este pentru prima oara cand tenorul urca pe o scena din Cluj-Napoca! ... Concertul va avea loc pe data de 29 Noiembrie si face parte din turneul A Life In Music”.
Concertul pe care Seal il va sustine pe 27 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti va fi prefatat de un recital sustinut de trupa Taxi. ... Nu este pentru prima data cand managementul binecunoscutului artist britanic alege sa colaboreze cu trupa Taxi pentru concertul Seal, la Bucuresti.
Din motive ce nu pot fi imputate organizatorilor, concertul Seal programat astazi 27 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, este anulat.
Fara indoiala unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale anului, concertul Depeche Mode va incepe in mai putin de 36 de ore! ... In jurul orei 19:45 va incepe concertul trupei FOX, urmand ca Depeche Mode sa urce pe scena dupa ora 20:00.
Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, concertul Depeche Mode a fost organizat de Emagic. ... Seara a fost deschisa de concertul celor de la F.O.X, trupa ce insoseste Depeche Mode in turneu, intr-o serie de tari europene.
Ieri, Patricia Kaas a concertat la Iasi, urmand ca intr-una din zilele urmatoare sa soseasca la Bucuresti pentru concertul de la Sala Palatului, evenimentul fiind programat pentru data de 23 iunie, cu incepere de la ora 20.00.
Doar joi si vineri (4, 5 iulie 2013) fanii lui Joe Cocker pot profita de ultima reducere la concertul pe care artistul il va sustine la Bucuresti in luna august!
Concertul a inceput la ora 20.30, cu o intrare grandioasa in scena:
Concertul acustic Celelalte Cuvinte "Trup si suflet" va avea loc la Cinema Patria din Bucuresti, in data de 18 octombrie 2013. Bilete cumparate pentru concertul anuntat initial la Sala Palatului raman valabile pentru noile coordonate ale evenimentului. ... Concertul acustic "Trup si suflet" prezinta Celelalte Cuvinte intr-o maniera aparte.
Dupa concertul de la Sochi, premierul s-a intalnit, a discutat si s-a fotografiat cu preferatii sai. ... Concertul de la Sochi a avut loc la Olympic Park si a facut parte din Rock ‘n Roll Forever Tour 2013, turneu care va trece si prin Romania, in luna decembrie!
Au mai ramas cateva zile pana la concertul legendarului Ian Anderson (Jethro Tull). ... Pentru concertul pe care Jethro Tull il va sustine pe 20 iunie in capitala, biletele cele mai ieftine (50 de lei) au devenit indisponibile.
A fost la concertul lui Eminem si declara cu mana pe inima ca acesta a fost unul dintre cele mai bune show-uri la care a luat parte vreodata!
Din cauza unor probleme contractuale, organizatorii sunt nevoiti sa anuleze concertul! Persoanele care deja au achizitionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie doua variante:
Concertul este organizat de Project Events si va avea loc la Sala Palatului din capitala, pe 10 Iulie 2015! ... Preturile biletelor pentru concertul din 10 Iulie 2015 sunt urmatoarele:
Concertul pe care Dulce Pontes - regina contemporana a muzicii fado urma sa il sustina pe 27 Octombrie 2015, la Sala Palatului din Capitala, a fost amanat pentru data de 2 Decembrie 2015, biletele cumparate deja si cele care se afla in vanzare pastrandu-si valabilitatea.
Mai sunt doar cateva zile pana la concertul de lansare al albumului Ritual de Iarna, pe care Calin Pop il va sustine la Bucuresti. ... Accesul publicului se va face incepand cu ora 20.00, concertul urmand sa inceapa dupa ora 21.00.
Program si reguli de acces pentru concertul Queen + Adam Lambert, din Piata Constitutiei Mai sunt doar cateva zile pana la intalnirea cu legendara trupa Queen, care va concerta alaturi de Adam Lambert pe 21 Iunie 2016, in Piata Constitutiei din Bucuresti, accesul in zona de eveniment urmand a fi permis incepand cu ora 16:00, iar publicul este rugat sa vina din timp pentru a evita aglomeratia.
Astfel,miercuri, 28 martie 2018, incepand cu orele 19:00, Orchestra Simfonica Bucurestiprezinta la Sala CinemaPRO concertul Pe Aripile Muzicii, ce ii va avea ca protagonistipe dirijorul principal, Maestrul Jin Wang, si pe solistul invitat, violonistaSimina Croitoru.
Cuza si a echipamentului audiovizual, precum si pentru concertul trupei si obisnuitele focuri de artificii, primaria sustine ca a cheltuit, in total, suma de 82.906 lei.
google-analytics.com