Cautare

291 de rezultate pentru "concertul dalaras" (3.43 secunde)
- la un dejun cu unii membri ai cabinetului si parlamentari (4 bilete) - la o cina cu vicepresedintele (4 bilete) - la un pranz cu doamnele (8 bilete) - la Receptia Victoriei, an enterteinment-filled welcome reception (8 bilete) - la o cina la lumina lumanarilor, la care vine (special appereance) si presedintele-ales (8 bilete) - la concertul public si focurile de artificii de pe National Mall (8 bilete) - la parada, acces VIP, adica in tribuna (8 bilete) - la Balul Inaugurarii, la care vin (special appereances) si cuplurile prezidential si viceprezidential.
Ar fi trebuit sa ne definim, deja, profilul nostru, ca tara, in concertul european. Presedintia prin rotatie a Consiliului European ne pune la incercare capacitatea administrativa, viziunea politica si solidaritatea, ca natiune.
Premiera la Parlamentul European Concertul lui Marius Mihalache din ultima seara i-a facut pe romanii care lucreaza in institutiile europene din Bruxelles sa se prinda intr-o hora traditionala chiar in holul Parlamentului European, de care nu au putut sa stea departe nici invitatii straini.
În cazul în care este fan al activitatilor culturale, de exemplu, "un bilet la o piesa foarte buna de teatru, la concertul unei trupe pe care o prefera sau, de ce nu, o invitatie la o expozitie de arta îl poate surprinde placut.
Intreg concertul aniversar va fi transmis live, inclusiv pe internet, peantenaplay.ro. Zeci de mii de oameni sunt asteptati in Piata Mihai Viteazul din Craiova sa aniverseze 8 ani alaturi de Antena 3, telespectatori, oficialitati, reprezentanti ai mediului de business din Romania, persoane publice si prieteni ai Antena 3.
Joi, 21 aprilie, a intervenit in direct la Matinal Joey De Alvare, un american latino cu inima imensa, un vechi prieten al lui Marius Tuca, si care a oferit 2 invitatii la concertul lui Aznavour de joia viitoare, de la Sala Palatului, care sa fie date unor ne-ascultatori.
28 martie: Constanta. Fiecare spectacol incepe la ora 19.00 cu FOTBAL Demonstrativ, urmate de CONCERTUL programat la ora 20.00.
28 martie: Constanta. Fiecare spectacol incepe la ora 19.00 cu FOTBAL Demonstrativ, urmate de CONCERTUL programat la ora 20.00.
57 Appassionata, Concertul pentru vioara si orchestra, Simfonia a V-a (a Destinului) si Simfonia a VI-a (Pastorala). Intre 1813-1818, traverseaza o lunga si profunda criza.
Concertul Rammstein de la Bucuresti va avea loc in seara zilei de 28 iulie. Alaturi de cele mai cunoscute piese din repertoriu, trupa germana revine in Romania cu un concept de scena complet nou, insa cu aceleasi extraordinare efecte pirotehnice si de lumini.
Joi 15 noiembrie, Celelalte Cuvinte va sustine un concert la Arad, iar in ziua imediat urmatoare, vineri 16 noiembrie, la Timisoara. Concertul din Arad va avea loc in Club Flex, iar interesul publicului este deja unul ridicat.
Concertul incepe dupa ora 21. Pretul biletelor este de 15 lei. Acestea sunt disponibile prin Reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.).
Tudor Chirila are o activitate intensa in ultima vreme. Preocupat de cariera, solistul de la Vama si-a lansat noul volum "Exercitii de echilibru" la Targul International Gaudeamus, in prezenta unor invitati de marca.
Concertul "BONNIE TYLER - Greatest Hits" va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 8 Decembrie 2012 si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service!aa
Concertul "BONNIE TYLER - Greatest Hits" a avut loc la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 8 Decembrie 2012 si a fost un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.
De asemenea, la cererea publicului, concertul va avea loc si luni, 17 decembrie, de la orele 19.00, la Ramada Hotel, in sala Atrium unde locurile sunt limitate.
Concertul "ANDREA BOCELLI" va avea loc pe 25 mai 2013 La Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events si European Events Service.aa http://www.youtube.com/watch?v=tcrfvP11Hbo
Concertul trupei Mono este primul pre-party B’ESTFEST Summer Camp organizat in acest an, festivalul fiind programat sa aiba loc in perioada 5-7 iulie.
Sambata, 19 ianuarie, incepand cu orele 18:00, brandul american AFFLICTION sustine evenimentul in cadrul caruia fanii K1 se vor intalni cu Andrei Stoica, Bogdan Stoica si Benny Adegbuyi, reprezentanti de marca ai noii generatii de luptatori romani.
Concertul de la Suceava marcheaza o premiera in istoria formatiei. Astfel, este pentru prima data cand Sarmalele Reci concerteaza in Cetatea de Scaun a Moldovei.
google-analytics.com