Cautare

291 de rezultate pentru "concertul dalaras" (4.32 secunde)
Concertul a fost pregatit in cel mai mic detaliu, iar Alejandro abia a asteptat sa se dezlantuie in fata fanilor sai, dupa ora 00.00.
La concertul sustinut de artistul Toto Cutugno pe scena Salii Palatului, a participat si Liviu Zamora, realizator la Radio Romania.
Concertul ia startul IN POD LA HISTORIA, de la ora 20.00. Pret intrare: 20 lei. Rezervari la telefon- 0722.
Seara, cei doi artisti sunt invitati in emisiunea lui Florian Lungu de pe TVR2 (Noapte indigo - Sa fie intr-un jazz bun!, miercuri 12 noiembrie, orele 23:00). Concertul de lansare a albumului este programat joi 13 Noiembrie, orele 19:30, pe terasa "Morgan La Dud".
Noua structura sindicala aleasa in urma cu cateva luni vrea sa revolutioneze ceea ce a insemnat pana acum sindicatul studentilor si prima actiune la care sunt invitati toti cei care urmeaza cursurile Universitatii din Petrosani este concertul BUG Mafia, ocazie cu care este lansata si o campanie de demascare a coruptiei.
Concertul Vestitorii primaverii in partituri tenorale va fi sustinut de solistii Alfredo Pascu, Andrei Plesca, Daniel Madia si Florin Budnaru, potrivit http://www.opereta.ro.
Nicolae Voiculet, propus Ambasador al Centenarului Marii Uniri, a dedicat tuturor romanilor din tara si de pretutindeni, concertul intitulat Oda limbii romane- Limba doinelor de aur.
- In context economic global, cu ce valori naturale vine Romania in concertul natiunilor? - Romania este o tara prea bogata, cu un pamant prea fertil, ca sa fie pastrata fara lupta!
Dan Bittman s-a gandit ca, daca as incerca totusi sa tin concertul de pe 10 octombrie, si-ar dori sa vina, alaturi de cativa muzicieni, si sa cante atat piesele lui, cat si pe ale mele.
Seara a avut loc concertul de vioara al Elizei Circa, care lua lectii la Viena de la celebru Iosif Hallmesberger.
Geoana a spus ca cele mai frumoase cadouri primite de ziua lui sunt desenul de la fetita sa care reprezinta toata familia, compunerea fiului sau despre o vacanta perfecta cu tatal sau si un bilet la concertul cantaretei columbiene Shakira, primit tot din partea familiei.
Aceasta din urma a catadicsit sa isi "aplece" pixul pe carte numai dupa foarte multe insistente, chiar pe scena-scoica unde s-a desfasurat evenimentul, la cateva minute dupa concertul sustinut.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, raspunzand unei intrebari, ca nu a fost prezent la concertul de la Ateneu de marcare a nuntii de diamant a familiei regale pentru ca nu a avut in program participarea la eveniment.
"O sa incep cu trustul domnului Vantu, care, spre exemplu, pentru a amesteca sau a da impresia ca fiica mea a fost beneficiara unor bani publici in campanie, timp de 30 de zile, de dimineata pana seara, dadea imagini cu Monica Ridzi si cu fiica mea, la concertul formatiei Voltaj", a declarat Basescu la RRA.
Concertul va fi urmat de o receptie diplomatica, iar in paralel vom avea si doua expozitii la Centrul Cultural al Ucrainei la Bucuresti.
Si, chiar daca in comparatie cu lucrarile lui Mozart, Rossini, Ceaikovski sau Strauss, concertul lui Paul Constantinescu a fost mai dificil de receptat de majoritatea unui public nu foarte familiarizat cu genul, aplauzele finale au rasunat indelungat la capatul unei seri care a reprezentat un veritabil act de cultura.
Si a urmat concertul lui Goran Bregovici, pe muzica caruia,craiovenii au inceput sa danseze, incercand sa uite de reprizele de ploaie si de frigul care incepuse sa muste.
Concertul de behaieli, ragaituri, racnete si batai cu polonicul in cratita reprezinta exact avangarda basismului. Daca in cazul USL si...
Stenograma comentata a evenimentelor saptamanii 19 - 25 ianuarie 2015 - Manifestarile prilejuite de implinirea a 25 de ani de la revenirea in tara a principesei Margareta au oferit un tablou complet, de la un dejun festiv la Palatul CEC pana la concertul omagial de la Ateneu.
Imi doresc si o Romanie mai ferma, mai constienta de capacitatea ei de a-si depasi slabiciunile si de a insemna mai mult in concertul european, o societate mai echitabila si mai prospera, care sa ofere sanse egale tuturor.
google-analytics.com