Cautare

291 de rezultate pentru "concertul dalaras" (2.69 secunde)
Biletele pentru concertul din 25 Octombrie 2013 pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: ... Concertul "BZN" va avea loc pe 25 Octombrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events.
Biletele pentru concertul lui Toto Cutugno Biletele pentru concertul sustinut de Toto Cotugno la Sala Palatului din Capitala sunt disponibile pe www.Bilete.ro, in oficiile Postei Romane, magazinele Germanos si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si Eventim.ro, (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti, www.eventim.ro), dar si la casele de bilete ale Salii Palatului, la urmatoarele categorii de preturi:
"Abia astept sa fim impreuna pe 5 decembrie 2013!" Concertul de Craciun al lui Demis Roussos este fara doar si poate unul dintre evenimentele mult asteptate ale anului, fapt ce se reflecta si in vanzarea biletelor.
Concertul lor a dezghetat spiritele, publicul facandu-si incalzirea pentru headlinerul serii pe ritmurile catorva dintre cele mai cunoscute piese ale clujenilor:
Concertul de lansare a noului album va avea o serie de invitati, artisti pe care Les Elephants Bizarres i-a avut mereu aproape si cu care a colaborat de-a lungul vremii:
Dupa succesul inregistrat cu lansarea albumului "Zoologic" si a single-ului "In culori", trupa a fost aleasa pentru a deschide concertul de la Bucuresti al artistei americane Iyeoka.
Concertul pe care Super Starul International Sarah Brightman il va sustine in Romania, pe 13 noiembrie, face parte din Turneul European pe care artista il desfasoara in aceasta toamna.
Fanii Modern Talking pot asculta hiturile celebrei trupe si la Bucuresti, in concertul pe care jumatatea bruneta a trupei - Thomas Anders il va sustine la Sala Palatului pe 1 noiembrie 2014!
In cinstea anilor trecuti, dar mai ales a celor ce vor urma, artistul ne asteapta sa petrecem impreuna la concertul de lansare a noului sau album "Sange Albastru".
Concertul de lansare a celui de-al patrulea album CRI GRI va avea loc joi, 11 decembrie, ora 19:00, inn sala Teatrului ARCA, din podul clubului La Scena (Calea Calarasilor, nr.
Preturile biletelor pentru concertul din 27 Februarie 2015 sunt cuprinse intre 100 de lei si 500 de lei si se gasesc in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
Carismatica violonista poloneza Patrycja Piekutowska, invitata speciala in concertul de deschidere al stagiunii curente a Orchestrei Nationale Radio (ONR), va canta alaturi de prestigiosul ansamblu in evenimentul programat vineri, 23 ianuarie (ora 19:00), la Sala Radio.
In calitate de gazda, vedeta va prezenta concertul In vremea aceea” â€" o fresca muzicala sacra (oratoriu pascal pentru cor barbatesc, solisti si orchestra), autor: ... Concertul va fi difuzat in Vinerea Mare pe TVR 1, de la ora 22.45.
Dupa concertul sold out din decembrie 2014, ce a avut loc la fabrica, trupa Celelalte Cuvinte revine in Capitala, la clubul B52, pentru o noua repriza de hard rock, in cadrul primului concert de anul acesta din Bucuresti.
Concertul Taxi de la Beraria H va avea loc vineri, pe 26 iunie. Trupa a ales acest spatiu pentru ultimul concert al verii in Bucuresti, datorita entuziamsumui cu care a fost intampinata la concertul precedent.
Incepand cu ora 18,00, muzica veche romaneasca este adusa in parc de Orchestra MundiColour (solista Ana Cebotari), in concertul "Limba Noastra", iar de la ora 19,00 actorul Dorel Visan, invitatul special al serii, va recita poezii de Lucian Blaga, acompaniat de flautistul Ion Bogdan Stefanescu.
Din solidaritate cu familiile celor implicati in tragedia din clubul Colectiv, trupa Zdob si Zdub si BestMusic au hotarat sa reprogrameze concertul aniversar si lansarea de album pe 17 ianuarie tot la Arenele Romane din Bucuresti.
Concertul de la Music Club este unul foarte special, pentru mine. ... Biletele pentru concertul Calin Pop sunt puse in vanzare in Reteaua IaBilet si online pe www.iabilet.ro, la pretul de 50 de lei, intr-un numar limitat de 200 de locuri.
Jazz Syndicate Live Sessions vine cu o noua premiera pentru scena jazz din Romania, anume concertul Paolo Fresu si Ralph Towner de la Sala Radio, in care cei doi aclamati artisti vor prezenta albumul Chiaroscuro, o colaborare muzicala de exceptie.
In plus, artistul va servi un amestec interesant preparat din suc de aloe, radacina de ghimbir, lamai, capsuni si miere. Lista cerintelor nu se opreste aici, insa concertul ramane cu siguranta atractia principala a admiratorilor lui Enrique Iglesias.
google-analytics.com