Cautare

291 de rezultate pentru "concertul dalaras" (6.66 secunde)
DVD-ul este primul material live lansat de trupa in intreaga cariera si contine concertul acustic intitulat Trup si Suflet”, care a avut loc la Cinema Patria. Concertul s-a desfasurat cu casa inchisa, intr-o atmosfera calda si plina de emotii.
La miezul noptii, va avea loc un spectaculos joc de artificii, urmat de concertul trupei Voltaj. ... Astfel, incepand cu ora 20.00, iubitorii de muzica clasica sunt invitati in Sala Mare a Operei pentru a lua parte la Concertul de Anul Nou.
Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte care va avea loc in data de 7 mai, la clubul B52 pot fi cumparate si online, exclusiv pe www.IaBilet.ro Biletele se gasesc si in reteaua fizica IaBilet.ro (Magaznul Muzica, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image).
Concertul face parte din turneul aniversar al trupei ce sarbatoreste astfel treizeci de ani de cariera. ... Concertul Eskobar a fost anulat din conditii de siguranta, insa show-ul Roxette a inceput putin dupa ora 21:30, dupa ce s-a oprit ploaia si s-au facut ultimele verificari la instalatiile tehnice.
Concertul va avea loc incepand cu ora 20:00 si le va aduce bucurestenilor celebrele melodii ale Dascalului de colinde”, asa cum a fost supranumit artistul de catre poetul George Tarnea. Florile Dalbe”, Trei Pastori”, Afara Ninge Linistit”, Linu-i Lin”, Sfanta-i Sara de Craciun” dar si Ruga Pentru Parinti” vor putea fi ascultate in seara de 14 decembrie la Teatrul National!
Concertul se va numi The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras” si va avea loc la Sala Polivalenta! ... Pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 29 Noiembrie 2015, preturile biletelor sunt urmatoarele:
Concertul byron si Lucia de la Bucuresti va avea loc pe 13 noiembrie;
Mai e o saptamana pana la concertul prin care Taxi aniverseaza 17 ani de scena, iar biletele din categoria A sunt epuizate, semn ca publicul vrea sa fie cat mai aproape de trupa. ... Pentru concertul de la Beraria H mai sunt disponibile bilete din categoria Acces general.
Faimosul saxofonist american Kenny Garrett revine la Bucuresti, pentru a sustine un concert la Sala Radio, in data de 21 aprilie, de la ora 20.00 Cel mai recent album al artistului, care se va auzi si la concertul de la Bucuresti, poarta numele de Pushing de World Away si pe langa nenumarate recenzii pozitive, are la activ si o nominalizare la Premiile Grammy, pentru cel mai bun album de jazz instrumental.
Si pentru trupa CONEXIUNI, concertul din data de 4 noimebrie este o ocazie speciala. ... Concertul de la Arenele Romane este o premiera pentru Bucuresti, trupa avand dupa reunire doar doua concerte, la festivalul Sibiul de Odinioara si la concertul inaugural ROCK FM Brasov.
Concertul face parte din turneul 57th & 9th si promoveaza cel mai recent proiect muzical al artistului, primul sau album rock, cu acelasi nume. Turneul a inceput pe data de 1 Februarie 2017, in Canada, iar concertul de aseara, de la Cluj, a fost ultimul din acest tur.
Dupa turneul Un Anonim Celebru, desfasurat in sase orase, vineri seara a sosit momentul ca Guess Who sa sustina concertul de lansare a noului album in Bucuresti, la Arenele Romane, alaturi de band-ul sau, invitati si, nu in ultimul rand, alaturi de 1600 de persoane.
Organizatorii anunta ca Sala Radio este locatia in care va avea loc concertul pe care David Duchovny il va sustine la Bucuresti in data de 10 februarie 2019.
Iata ce anunta site-ul letsrock.ro cu putin timp inainte de a avea loc concertul trupei Goodbye ti Gravity, care s-a incheiat tragic. ... Concertul va beneficia de un show de lumini customizat, precum si de efecte pirotehnice si decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului.
Incepe concertul "Uriah Heep". ... Concertul e gata si inima mi se strange de teama ca nu se vor aduna atatea aplauze cat sa motiveze un bis. ... Din toata toamna asta oradeana, umflata si impestritata cu te miri ce, concertul "Uriah Heep" a fost evenimentul cel mai promitator.
Actrita si cantareata a fost prezenta la after party-ul organizat dupa concertul lui Iglesias, la hotelul in care acesta a fost cazat, Premier Palace Hotel&SPA.
Castigati bilete pentru a participa la concertul VIP RFM din 16 iunie, ce va avea loc la celebra sala de spectacole Folies Bergere, situata pe Strada Richer nr.
Mega-concertul "Stelele Europei", desfasurat aseara in fata monumentului Atomului din Bruxelles a reunit artisti din toate generatiile, de la Carla Bruni si Lou Bega la Nana Muskouri sau Gipsy Kings.
In fine, in al treilea rand, presedintele Traian Basescu a declarat intr-un dialog cu tinerii si elevii romani din diaspora participanti la programul de tabere "ARC - 2009", ca se inseala cei care cred ca Romania este un stat care a aparut in ‘concertul‘ european abia dupa colapsul URSS.
Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca fiica sa, Elena Basescu, nu a participat la nicio actiune a Ministerului Tineretului din 1 si 2 mai, fiind prezenta doar la concertul "Voltaj", cu care ar avea "o relatie speciala".
google-analytics.com