Cautare

4058 de rezultate pentru "concert 2009 prahova" (2.89 secunde)
Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.
Zeci de mistreti si caprioare, impuscate in partide ilegale de vanatoare Partidele ilegale de vanatoare au facut prapad in judetul Prahova. ... O actiune a politistilor Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Prahova a scos la iveala un amanunt socant.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti. Persoana decedata este fiica sefului ISU Prahova. ... Tanara care a decedat este fiica inspectorului sef de laISU Prahova.
• Piata Universitatii - Concert de muzica alternativa si spatiu expozitional Tot vineri, 19 septembrie, la esplanada cu statui de la Universitate, incepand cu ora 20.00, pana la ora 23.00, va avea loc un concert de muzica alternativa cu cele mai cunoscute trupe romanesti ale momentului:
Cei mai vechi dintre fidelii fani ai trupei stiu ca pe la jumatatea lunii decembrie, insa cu 31 de ani in urma, Celelalte Cuvinte sustinea la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara, un concert ce a intrat in istorie si a fost considerat de atunci, actul oficial de nastere a trupei.
Cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala a celui de-al treisprezecelea material discografic, Depeche Mode a oferit celor mai infocati fani ai trupei sansa de a asculta, in premiera, noile creatii muzicale in cadrul unui concert exclusivist sustinut duminica seara in capitala Austriei.
Sprint Media si Bestmusic.ro v-au pregatit o seara speciala de joi, asa ca va invita sa va delectati cu un concert Vama care se anunta a fi incendiar.
Pentru acest concert, pretul intreg al unui bilet este de 100 lei. ... Pentru acest concert, preturile intregi pornesc de la 100 lei si ajung pana la 350 lei. ... Pentru acest concert, preturile intregi pornesc de la 135 lei si ajung pana la 750 lei.
Sambata, 11 mai Parcul "Nicolae Romanescu", la Hipodrom - ora 12.00 - muzica folclorica, - ora 13.00 - dansuri si concerte ale Ansamblul Folcloric "Maria Tanase", - ora 17.00 - concert Veta Biris, ora 18.30 - concert Sava Negrean Brudascu si orchestra, - ora 19.30 - concert Furdui Iancu, - ora 20.30 - spectacol in aer liber "Batalia de la Calugareni" cu Maia Morgenstein, Ion Besoiu, Maria Buza, Radu Pietreanu si cei mai buni cascadori din Romania, cu 12 cai de rasa pura.
S-a demonstrat si cu acest concert la care publicul a fost foarte aproape de trupa, atat emotional, cat si fizic. ... A fost un concert cu zambete, caldura, bucurie, la care cei prezenti s-au simtit intre prieteni.
Trupa PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean - adica Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitara), Cristi Iorga (tobe, voce), Marian "Lacke" Mihailescu (bass, voce) si Alex Ardelean (chitara) - va sustine un concert, duminica, 28 iulie, la Sulina, la Festivalul-concurs organizat de Casa de Cultura Sulina, in colaborare cu Primaria orasului si Consiliul Local Sulina.
Joe Cocker, o legenda a muzicii mondiale, vine din nou la Bucuresti, pentru a sustine azi, 4 august 2013, un concert spectaculos. ... El va sustine un concert azi, 4 august, la Sala Palatului.
Trupa oradeana se afla in fata unei noi provocari - primul concert acustic. ... Doar pentru acest concert, cunoscutele și indragitele lor instrumente rock se vor odihni.
Solistul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost introdus in operatie, dupa infarctul suferit noaptea trecuta, cand i s-a facut rau dupa un concert. ... Cu o zi inainte am avut concert in Arad, apoi la Timisoara.
A povestit ce-l determina sa revina iar si iar in Romania, care este ritualul lui inainte de fiecare concert si ce mesaj are pentru pentru fanii din Romania.
Jose Carreras a fost acompaniat de invitata sa speciala - soprana Natalia Ushakova, de Orchestra Nationala Radio si Corul Academic Radio, intregul concert derulandu-se sub bagheta celebrului sau nepot -dirijorul David Gimenez Carreras. ... "Un concert extraordinar!
Mireille Mathieu celebreaza 50 de ani de cariera in concertul de la Bucuresti Turneul artistei Mireille Mathieu din 2014 are o semnificatie speciala, in data de 4 martie, fanii din Sankt Petersburg ai artistei urmand a asista la primul sau concert din cadrul turneului jubiliar, un eveniment ce va marca aniversarea a 50 de ani de activitate, concert memorabil ce va incanta audienta din numeroase orase ale tarii natale, din Elvetia sau Scandinavia, urmand ca, in data de 24 Martie, sa isi cucereasca spectatorii din Romania cu accentul frantuzesc fermecator, vocea suava, si, in acelasi timp puternica, ce va rasuna, in premiera, la Sala Palatului, incepand cu orele 19:00.
Fanii rock-ului au avut parte aseara de un concert memorabil pus in scena de una dintre cele mai iubite trupe de heavy metal din istorie - Deep Purple! ... Mult asteptatul concert al trupei britanice a inceput la ora 21:00, in aplauzele frenetice ale fanilor.
Intreaga trupa este nerabdatoare si emotionata de revederea cu fanii din Timisoara, cu atat mai mult cu cat primul concert Celelalte Cuvinte sustinut in urma cu peste 32 de ani la Casa de Cultura a Studentilor este considerat actul oficial de nastere al trupei.
google-analytics.com