Cautare

482 de rezultate pentru "concept" (2.62 secunde)
Exista culturi de celule carora, daca le dai anumite substante, observi ca incep sa faca conexiuni. Capacitatea de a face conexiuni (sinapse) cu neuronii din jur da nastere acestui concept de plasticitate neuronala.
Hidroterapia in doi pasi poate fi cea mai buna decizie pe care o ia pacientul care sufera de rani cronice Hidroterapia este cel mai nou concept de terapie eficienta in tratarea ranilor cronice.
Ceea ce lipseste acum Europei este inventarea unui nou concept de frontiera, vazuta nu ca un spatiu care inchide, ci ca o deschidere catre dialog, a afirmat Paul Magnette.
A fost un film original, un concept sau o poveste originala, si nimeni nu a fost responsabil pentru totul. Un alt martor, Gareth Watson, a jucat in filmulet rolul medicului care urmarea procedura, din spatele unui geam.
Daca se adauga la concept conditia si se spune: toate lucrurile ca fenomene (obiecte ale intuitiei sensibile) sunt in timp, atunci principiul are adevarata lui exactitate obiectiva si universalitatea lui a priori.
Autorii prezinta formule si deductii, insistand ca ele reprezinta un nou concept al deplasarii warp si adaugand ca niciodata inainte nu s-a sugerat ca o asemenea cale ar putea facilita o forma noua si exotica de propulsie.
Din pacate, nicaieri in raportul sau de 463 de pagini nu se spune ca plasmele atmosferice sunt doar un concept teoretic si ele nu au fost constatate niciodata in vreun laborator.
circulatia si comunicarea, mutilarea tesutului stradal, falia intre existent si concept. Pe de alta parte, nu s-a raspuns inca imposibilitatii de a termina vreodata edificiul acesta colosal, altfel decat superficial.
(program/conditii de munca/aparatura/pacienti/concept) - Incepea dimineata la 7 sau 8 cu vizita si un MDT, care insemna o intalnire in care discutam cazuri si luam decizii.
Skondras se intreba in continuare daca hibridarea oameni-extraterestri este un concept chiar atat de imposibil in conditiile dimensiunilor realitatii cosmice?
Transparency International Romania, Fundatia pentru o Societate Deschisa, Centrul de Resurse Juridice, Fundatia Concept, Institutul pentru Politici Publice si Agentia de Monitorizare a Presei considera, intr-un comunicat, ca prin amendamentele aduse de deputati, institutia a pierdut parghiile reale de control si are de aplicat un drept material (prevederile cadru ale legii) diluat si nesemnificativ.
Celalalt concept apartine presedintiei, care doreste sa subordoneze serviciile de informatii presedintelui, CSAT-ului. CSAT este o organizatie neconstitutionala", a afirmat Hasotti.
Acest concept, denumit pana acum cateva saptamani "capacitate de absorbtie" - un termen preferat inca de Franta sau Danemarca -, se refera la capacitatea UE de a integra politic, economic si institutional noi membri.
securitatea nationala nu trebuie sa ramina un concept abstract, ci sa se contruiasca efectiv pe temeiul asigurarii securitatii cetateanului", precizeaza deputatul PNL Andrian Mihei.
"Chiar daca acest executiv este nelegitim, PSD s-a pozitionat deja alaturi de el", sustine Mihai Petre, care s-a declarat convins de faptul ca "PSD a inventat un nou concept de a face politica, de a fi la guvernare din opozitie".
"Chiar daca acest executiv este nelegitim, PSD s-a pozitionat deja alaturi de el", sustine Mihai Petre, care s-a declarat convins de faptul ca "PSD a inventat un nou concept de a face politica, de a fi la guvernare din opozitie".
In plus, nu trebuie deloc ignorat si aspectul nationalist, oricat de absurd suna acest concept intr-o negociere;
Cu alte cuvinte, dragostea de frate e un concept putin cam. . . fragil in familia Busu. La randul sau, Gheorghe Busu a declarat, pentru cotidianul “Replica” de Constanta, faptul ca priveste toata situatia exclusiv din punct de vedere politic.
Noutatea acestui concept este faptul ca el a fost creat de specialisti romani si include colectarea de date de pe campul de lupta-in cazul utilizarii conceptului in domeniul militar- din diferite surse si afisarea lor pe un display de la care se pot lua decizii atat automat - spre exemplu in cazul lansarii unor mine inamice sistemul comanda distrugerea atacatorului si deplasarea tintei vizate pentru a nu fi atinsa de mina- cat si de catre factorii de decizie umani.
S-a discutat pentru multa vreme despre "minciunile" lui Traian Basescu, insa acest concept a ramas, nu se stie exact cum sau de ce, unul destul de abstract.
google-analytics.com