Cautare

482 de rezultate pentru "concept" (2.89 secunde)
Elena Cucicovschi, proprietarul magazinului Hellen Concept Store din Piata Romana, le asteapta pe doritoare sa participe la cursul sau despre arta feminitatii, pe care il va sustine chiar in acest loc, duminica, 20 decembrie.
Exotique este conceput ca un Inspirational Boutique, un concept croit pe dorinta de a oferi lucruri exclusiviste celor care iubesc frumosul si un brand care nu promoveaza o anumita linie in mobila sau o tara anume ci un stil.
Nu este un concept nou, il regasim in psihoterapie, sau in ritualurile samanice. Este un concept similar, doar modul de a rezolva problema e diferit.
Sfera publica este un concept mai vechi decat am putea crede. Pentru a-l explica, ne putem intoarce in timp pana in Grecia antica.
Serile de marti si joi (16 august si 18 august) iti sunt dedicate, de la ora 19.00 la ora 23.00, la Yucca Welness Center - un concept nou, care Crede, Iubeste, Traieste.
La Jubile Concept ai in exclusivitate pentru aceasta ocazie o cina speciala, cu un meniu de preparate culinare semnat de celebrul Chef Catalin Scarlatescu! ... Cina de la Jubile Concept este cadoul perfect atat pentru tine cat si pentru jumatatea ta.
Aceasta se va desfasura in weekend, mai precis duminica, pe 23 septembrie, in aceeasi locatie in care artista a facut botezul micuței Amelie Nicole, Jubile Concept, o binecunoscuta sala de evenimente din Pipera-Voluntari Ne-am simtit foarte bine la botezul fetitei noastre, atat noi cat si invitatii, drept urmare am ales aceeasi sala de evenimente si pentru ruperea turtei si aniversarea de 1 an a lui Amelie Nicole, Jubile Concept!
Nu pot crede in iubire decat ca si concept. Concept teoretic imposibil de aplicat in realitate. As putea rezuma astfel:
Printre ele se numara Absolutely Fabulous si V for Vintage, doua targuri dragi mie la care particip intotdeauna cu placere si pentru care ma pregatesc intens cu un concept bine studiat.
Orientarea incepe sa se si manifeste punctual, prin, de pilda, intentia de adoptare, de catre Romania, a unei strategii de aparare preventiva sau de activare a unui concept de securitate in regiunea Marii Negre care, in viziunea presedintelui Basescu, s-ar baza mai degraba pe Washington (si Londra), decat pe vestul european (mai ales Germania si Franta).
Numai ca Biserica nu este tocmai receptiva la ideea de colaborare cu, sa zicem, fundatia Concept, care se chinuie sa promoveze un comportament fara risc in randul populatiei in ceea ce priveste HIV/SIDA/ITS.
Este un concept foarte frumos. ... E de fapt un concept. Nu e numai o creperie breton, ci prima Ambasada Bretona in Romania:
iARO Camarad este un concept aflat momentan in stadiu incipient, bazat pe primele modele ARO, numite IMS. ... iARO Camarad Concept a inceput deja sa fie construit.
In ceea ce priveste propriul program, Markó Béla a accentuat ideea descentralizarii, un concept pe care UDMR si-a propus sa-l aplice "mult mai profund decat celelalte partide".
“Convingerile mele sunt de centru-dreapta moderat de doctrina populara, un concept vechi in Europa, dar destul de putin cunoscut in Romania.
Iliescu a declarat ca va fi interesat de sustinerea unui concept legislativ general, in functie de evolutiile vietii politice, avand in vedere ca urmeaza doi ani importanti pentru Romania din perspectiva aderarii la Uniunea Europeana.
Este pur si simplu o formula de retorica jurnalistica, nu exista in spatele ei niciun fel de concept fundamental. Avem un parteneriat strategic cu Statele Unite?
"Aceste date de natura financiara, precum si prognozele efectuate de autoritatile abilitate in domeniu contureaza imaginea unei crize economice profunde, care poate pune in pericol stabilitatea economica a Romaniei si, prin aceasta, ordinea publica si siguranta nationala." Trecem peste confuzia pe care premierul Emil Boc o face invocand, in motivarea legilor sale, siguranta nationala, in timp ce Art.53 se refera la un cu totul alt concept, si anume cel de securitate nationala, dar acesta e doar un amanunt pentru premierul Boc, profesor in Drept constitutional.
Forta Europei unite a constat si consta in conceptul de economie sociala de piata, pe care l-a promovat si in modelul sau social, asociat acestui concept.
Potrivit USL, tot atunci se va modifica si Constitutia, pentru introducerea acestui concept. In 2014, USL prevede organizarea de alegeri indirecte, pentru desemnarea unor Consilii Regionale provizorii (in acelasi timp cu alegerile europarlamentare).
google-analytics.com