Cautare

482 de rezultate pentru "concept" (2.90 secunde)
Hellen Concept Store, situat pe Strada George Enescu nr.8 A, in Bucuresti, a adus recent un nou brand, hand made, Irka Shoes, al carei director este Irina Calancea (irkashoes.ro). Magazinul Hellen Concept Store este situat in spatele fostului magazin Eva.
Vineri, 18 decembrie, la Hellen Concept Store, va avea loc un eveniment de lansare a unui tanar talentat care creeaza doar fuste midi pentru femei.
Recent, a avut loc lansarea online a colectiei Lifetime Companion de la Smiles Bags pe site-ul molecule-f.com, ocazie cu care Molecule F Concept Store din Promenada Mall s-a transformat intr-o scena de teatru.
Colectia de clutch-uri este disponibila acum in exclusivitate la Molecule F Concept Store. ... Produsele sunt disponibile online pe www.silkdom.com si in Molecule F Concept Store, Etaj 1, Promenada Mall.
Lora, Alina Eremia, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia ne-au pregatit peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretari acustice, single-uri noi, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant.
Amazing Jewelry, infiintat in anul 2016 in Danemarca de catre Jesper Nielsen, are la baza un concept inovator, un pret competitiv pentru industria fine jewelry. ... Magazinele au un concept cool, fiind total diferite de magazinele tradiționale de bijuterii.
Norocul este un concept pagan, iar grecii antici si romanii obisnuiau sa se inchine norocului sub forma zeitei Fortuna. ... In Romani 8:28 putem gasi chintesenta acestui concept:
Acest concept este diferit de continuitatea unei persoane ca fizic sau spirit, si se apropie mai mult de modul in care, generatiile care vor veni, isi vor aminti sau vor fi influentate de faptele cuiva.
Metabolic balance este un concept de nutritie care printr-un plan individual, dezvoltat din punct de vedere medical si stiintific, imbunatateste calitatea vietii si sanatatea.
Un concept nou si care este din ce in ce mai actual in chirurgie este cel de medicina personalizata, bazele acestui concept fiind expuse in cadrul Congresului IASGO.
Vineri, 18 octombrie 2013, are loc deschiderea concursului Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix - cel mai bun concept de viata sanatoasa, la sala Arena Gym din Capitala.
Cel care a creat acest concurs este renumitul specialist in fitness si pregatire fizica Mihai Dragomir - creatorul primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Daca vorbim de anti aging si de fitness, atunci amandoua fac casa impreuna cu Mihai Dragomir, antrenorul fitness specialist care a inventat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Anti Aging Concept - singurul brand de fitness anti aging de la noi din tara.
Mihai Dragomir - Pomotorul Fitness ului in Romania - este cel mai cunoscut si apreciat specialist in fitness si cel care a creat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania- Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Mihai Dragomir - Pomotorul Fitness-ului in Romania - este cel mai cunoscut si apreciat specialist in fitness si cel care a creat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Regizorul acestui film despre viata sanatoasa este conceptul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - Singurul concept de fitness anti aging din Romania este Conceptul care a slabit nenumarate editii concurentii faimosului concurs Mens Health - Da jos Burta.
Creat pe platforma primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept, acest curs isi are originea in 2006, fiind initiat si sutinut de promotorul Fitness-ului in Romania, renumitul antrenor de fitness Mihai Dragomir.
Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept este primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania si are la baza cel mai bun sistem profesionist de pregatire psiho-fizica, care practic evalueaza atat dimensiunile si compozitia corporala pe baza unor repere antropometrice simple,cat si succesiunea modificarilor de forma ale raporturilor dintre parti in timpul efectuarii miscarilor simple, cotidiene si de performanta sportiva.
Binecunoscuta realizatoare tv si radio a lansat recent un nou concept de eveniment: conferintele de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona".
In exclusivitate, parintele SMURD, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, doctorul Raed Arafat, ne spune cum era cand a inceput sa scrie istoria SMURD, cum, treptat, SMURD s-a impus ca un concept flexibil, solid si integrat, cum si-a dovedit maturitatea in interventiile de la Maternitatea Giulesti si din Muntenegru si cum SMURD trebuie sa ramana un serviciu public pentru salvarea de vieti.
google-analytics.com