Cautare

481 de rezultate pentru "concept" (9.04 secunde)
De asemenea, compania ce a implementat acest nou concept expozitional ofera si spatii de publicitate atat conventionale, cat si neconventionale.
'Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, azi, ca are "impresia" ca "Guvernul nu are niciun concept" in ceea ce priveste disponibilizarile din administratia publica, iar despre premierul Emil Boc a spus ca este "pur si simplu depasit de situatie".
Honda a lansat un nou concept de vehicul electric, botezat Fit EV si o noua platforma de dimensiuni medii pentru un vehicul hibrid de tip plug-in.
E un concept, un concept pe care il descrie ori de cate ori are ocazia. M-am cam saturat de ifosele domniei sale de profet si de guru al politicii romanesti.
"Galeria Designerilor Romani este un concept complex care se adreseaza tuturor iubitorilor de frumos care vor sa fie in pas cu moda.
Ieri, Profi a inaugurat la Sighisoara primul magazin modular din sud estul Europei, concept care datorita unei tehnologii inovatoare face ca magazine in format ideal sa poata fi deschise acum in chiar imediata vecinatate a cumparatorilor.
1.Concept este un salon deschis recent, ce poate fi luat drept reper atunci cand vine vorba despre noi tendinte in materie de hair-styling, nails & make-up.
Aceasta va fi prima unitate Takko deschisa dupa un nou concept, potrivit lui Cosmin Ulmean, country manager al Takko Fashion. ... Urmatoarele magazine Takko de pe plan local vor fi realizate dupa acest nou concept.
81 - 87, FlorideLux Titulescu a fost proiectata ca un concept store 100% tehnologizat, dotata cu prima vitrina interactiva din retailul clasic romanesc, care le va permite clientilor sa interactioneze cu tot portofoliul FlorideLux, inclusiv cel online.
Apoi, odata cu evolutia gusturilor publicului spre un design mai modern, s-a reinventat, creand ceea ce astazi se cheama simplu Sophia, un concept dedicat decoratiunilor interioare pentru resedinte, hoteluri si muzee.
O fila a viitorului a fost scrisa saptamana aceasta de Microsoft cu al sau concept Surface care duce practic IT-ul la un alt nivel al experientei cu utilizatorul.
Cu zece zile inainte de marele eveniment, Google a creat un concept prin care poate afla marii castigatori ai Oscarurilor.
Acest concept atrage in aceasta investitie. ... Reteaua de aici functioneaza din 2005 cu acelasi tip de echipamente si acelasi concept.
Sigur, e un concept abstract si multora nu le vine sa isi tina datele personale in "nori". ... Cloudul nu are restrictii si chiar daca este un concept usor SF si abstract, asta-i directia in care se indreapta tehnologia.
Cu un nou concept, ardelenii si-au propus sa incheie anul in aceeasi nota de optimism care ii caracterizeaza. ... Turneul de iarna incepe pentru trupa transilvaneana Ad Hoc cu un nou concept de spectacol.
No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat, Robin S, Delia si Animal X vor sustine un show incendiar, gazduit de MC George Vintila. "I love the 90s" este un concept european adaptat pentru prima data in tara noastra.
Artista a devenit clienta fidela a salonului La Mignonne, acolo unde prefera, de cate ori merge, pe langa masajele de relaxare, un tratament de infrumusetare inovativ, aplicat prin tehnologia OxyGeneo, un concept revolutionar de ingrijire a pielii ce utilizeaza mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior.
Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Emil Hurezeanu si alte noua personalitati romanesti au participat la realizarea unui nou concept de calendar - "dialog intre generatii", lansat recent, prin care vorbesc tinerei generatii despre valoarea timpului din punct de vedere istoric, filozofic sau subiectiv.
Intregul concept de eveniment a fost distrativ, a inceput cu o prezentare de moda in care manechinele au prezentat diverse stiluri vestimentare, dupa care a avut loc o tombola la care 10 participante au castigat cate un voucher de cumparaturi.
google-analytics.com