Cautare

486 de rezultate pentru "concept tropic gifts" (5.77 secunde)
Euroexpo Trade Fairs lanseaza o noua editie a Gifts Show, singura expozitie din Romania dedicata industriei de obiecte promotionale. ... "Gifts Show a pornit initial de la un simplu concurs de obiecte promotionale organizat pentru producatori si importatori incepand cu anul 2005.
Santa’s Great Gifts Santa’s Great Gifts este un slot care imbina perfect atmosfera festiva a Craciunului cu jocurile de cazinou online.
Hellen Concept Store, situat pe Strada George Enescu nr.8 A, in Bucuresti, a adus recent un nou brand, hand made, Irka Shoes, al carei director este Irina Calancea (irka-shoes.ro). Magazinul Hellen Concept Store este situat in spatele fostului magazin Eva si are un vad foarte bun.
Concinnity Concept anunta lansarea primului sau fashion concept store, intr-un spatiu boem si primitor din inima Bucurestiului, pe strada Episcop Chesarie nr.8.
sportiv de performanta, multiple diplome si trofee, membru FRCF si antrenor de fitness din 1996, arbitru national si intrenational, profesor antrenor specialist in fitness, numit de IFBB Promotor al Fitness-ului in Romania, creator al singurului concept de fitness anti aging din tara Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept si ma opresc aici pentru ca am promis ca voi fi scurt.
- Crearea unui brand de franciza si extinderea acoperirii nationale cu noile statii RO concept OSCAR gandite sa vina in completarea retelei DIESELpoint Access, cu servicii si produse suplimentare integrand in reteaua actuala un nou concept de benzinarii ce foloseste lantul logistic integrat al OSCAR.
Dupa divortul cu sportul de performanta (si puteti gasi povestea in cartea mea, Visul de a deveni Campion, lansata la Ministerul Tineretului si Sportului) am hotarat ca nimic si nimeni nu va infrange dorinta mea arzatoare si visul de a-mi cladi propriul concept de fitness si propriile exercitii fizice.
Si acest concept, in prima zi cind am ajuns la Wuerzburg, nu l-am inteles. ... Eu fusesem si la Houston, la Gilbert Fletcher, iar acolo se iradiau volume foarte mari prin doua, trei sau rar mai multe campuri, fara niciun concept precis anatomic definit.
Cele mai tari "telefoane concept" Telefoanele "concept" par sa fie urmatorul pas de la cele 3D . ... Si desi deocamdata acest dispozitiv este doar un concept, in curand ar putea prinde viata pentru ca Aston Martin lucreaza cu Mobiado pentru crearea acestui gadget.
Un tanar foarte talentat din Republica Moldova, care doreste sa se evidentieze si in Romania, prin aparitia sa in magazinul Hellen Concept Store.
Divertiland este un concept unic in Romania, oferind de 5 ani incoace bucurestenilor (si nu numai) ocazia de a experimenta distractia de pe litoral chiar la ei in oras devenind, astfel, destinatia perfecta pentru vara.
Audi Q7 V12 TDI, SUV-ul ultraperformant din Ingolstadt, si Chevrolet Volt Concept, varf de lance indreptata catre Toyota.
Opel GTC Concept este propulsat de un motor de 2.8 litri V6 turbo, pe benzina, ce dezvolta 300 CP, tractiunea fiind integrala, controlata electronic. ... diverse obiecte, precum telefoanele mobile sau paharele cu bauturi erau conectate prin animatia masinii concept si emblema Opel.
Compania producatoare a dezvaluit un nou concept: ... Daca MINI Beachcomber Concept va fi realizat, va fi foarte potrivit pentru terenul australian, mai ales pentru cei care locuiesc in zonele de coasta", a declarat managerul MINI, Justin Hocevar.
o anvelopa aerodinamica, inovativa, aflata in stadiul de concept. Cu un profil stilat, realizat de Pininfarina, si cu ultimele tehnologii Dunlop pentru anvelopele de tip motorsport, anvelopa concept de la Dunlop asigurĂ£, pe langa placerea la rulare, si protectia mediului inconjurator.
Intr-un cadru festiv, alaturi de personalitati din showbiz, reprezentanti din mass-media, clienti si parteneri, restaurantul Cezanne - glamour de la cuisine by Cezar Munteanu a lansat pe 19 octombrie un nou concept - soul dining - transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile si emotie.
Miron Manega - autobotezat ispravnic de concept, intr-o caseta de pe prima pagina a primului numar pe print din publicatia Certitudinea - explica in acest interviu ce reprezinta publicatia Certitudinea, pe frontispiciul careia scrie:
Aura Calina, partenera de viata a lui Mihai Dragomir, initiatorul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania, a sarbatorit ieri implinirea a 40 de ani.
- Fost sportiv de preformanta indrumat catre handbal, practicant de lupte, corupt de artele martiale si indragostit de fitness, Mihai Dragomir are o cariera de peste 22 de ani in lumea sportului, fiind astazi Imagine si Promotor al Fitness-ului in secolul 21 si parintele primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Fitness specialist, este singurul om din industria fitnesului romanesc care si-a creat propriul concept de fitness - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept. ... - Da, este posibil sa slabesti fara sa tii o dieta, facand putina ordine si curatenie in alimentatie si practicand Cardio Mix Fitness Anti aging Concept .
google-analytics.com