Cautare

984 de rezultate pentru "concept tropic gifts and 66" (2.67 secunde)
Nu este un concept nou, il regasim in psihoterapie, sau in ritualurile samanice. Este un concept similar, doar modul de a rezolva problema e diferit.
Sfera publica este un concept mai vechi decat am putea crede. Pentru a-l explica, ne putem intoarce in timp pana in Grecia antica.
Serile de marti si joi (16 august si 18 august) iti sunt dedicate, de la ora 19.00 la ora 23.00, la Yucca Welness Center - un concept nou, care Crede, Iubeste, Traieste.
La Jubile Concept ai in exclusivitate pentru aceasta ocazie o cina speciala, cu un meniu de preparate culinare semnat de celebrul Chef Catalin Scarlatescu! ... Cina de la Jubile Concept este cadoul perfect atat pentru tine cat si pentru jumatatea ta.
Aceasta se va desfasura in weekend, mai precis duminica, pe 23 septembrie, in aceeasi locatie in care artista a facut botezul micuței Amelie Nicole, Jubile Concept, o binecunoscuta sala de evenimente din Pipera-Voluntari Ne-am simtit foarte bine la botezul fetitei noastre, atat noi cat si invitatii, drept urmare am ales aceeasi sala de evenimente si pentru ruperea turtei si aniversarea de 1 an a lui Amelie Nicole, Jubile Concept!
Nu pot crede in iubire decat ca si concept. Concept teoretic imposibil de aplicat in realitate. As putea rezuma astfel:
Printre ele se numara Absolutely Fabulous si V for Vintage, doua targuri dragi mie la care particip intotdeauna cu placere si pentru care ma pregatesc intens cu un concept bine studiat.
Orientarea incepe sa se si manifeste punctual, prin, de pilda, intentia de adoptare, de catre Romania, a unei strategii de aparare preventiva sau de activare a unui concept de securitate in regiunea Marii Negre care, in viziunea presedintelui Basescu, s-ar baza mai degraba pe Washington (si Londra), decat pe vestul european (mai ales Germania si Franta).
Numai ca Biserica nu este tocmai receptiva la ideea de colaborare cu, sa zicem, fundatia Concept, care se chinuie sa promoveze un comportament fara risc in randul populatiei in ceea ce priveste HIV/SIDA/ITS.
Este un concept foarte frumos. ... E de fapt un concept. Nu e numai o creperie breton, ci prima Ambasada Bretona in Romania:
iARO Camarad este un concept aflat momentan in stadiu incipient, bazat pe primele modele ARO, numite IMS. ... iARO Camarad Concept a inceput deja sa fie construit.
Capacitatea de a face conexiuni (sinapse) cu neuronii din jur da nastere acestui concept de plasticitate neuronala. ... Sigur ca FDA (Food and Drug Administration) neaga cu desavarsire acest lucru.
Alexandru Cristian, SOHO and SME Proposition Manager Orange România, a vorbit despre ultima generatie de solutii de telecomunicatii aplicate sectorului de afaceri si construite exact pe necesitatile companiilor mici si mijlocii.
Alexandru Cristian, SOHO and SME Proposition Manager Orange România, a vorbit despre ultima generatie de solutii de telecomunicatii aplicate sectorului de afaceri si construite exact pe necesitatile companiilor mici si mijlocii.
Va merge la export in proporție de peste 95% "Ford B-Max revoluționeaza realmente gandirea tradiționala cu privire la masinile din aceasta clasa si promoveaza un concept care nu a mai fost incercat de alți producatori.
Totul, completat de pictoriale pline de culoare, a accord parfait cu anotimpul solar, aventuros, nonsalant care incepe, de articole interesante si utile, de tips and tricks si plimbari prin locurile oarecum secrete ale Bucurestiului.
Acesta va purta numele Worms 3 si va fi realizat de aceeasi dezvoltatori de la Team17 care au fost responsabili si de multe alte reiteratii ale aceluiasi concept, scrie playtech.ro.
Trupa aduce proiectului ULive Session o combinatie de stiluri muzicale care se imbina armonios, formand un dub and soul caracteristic lor.
Trupa aduce proiectului ULive Session o combinatie de stiluri muzicale care se imbina armonios, formand un dub and soul caracteristic lor.
Este vorba de fapt de o carte scrisa, in urma cu 20 de ani, de Gregory Pedlow si Donald Welzenbach, intitulata "The Central Intelligence Agency and Overhead Reconnaissance: the U-2 and Oxcart Programs" (aproximativ, "CIA si spionajul de la mare inaltime:
google-analytics.com