Cautare

241 de rezultate pentru "cofetaria eduard" (3.71 secunde)
Tatal si, totodata, antrenorul lui Eduard de la Torpedo Zarnesti, Viorel Grosu, e socat:
Revenind la PSD, organizatia acestui partid il are drept presedinte la Techirghiol pe deputatul Eduard Martin, fiul fostului prefect Gheorghe Martin. Acest lucru se stie, la fel si faptul ca Eduard Martin si-a facut buletin de Techirghiol.
Un nou mandat de parlamentar i-a adus lui Eduard Martin (foto) cateva kilograme in minus - vreo 20, desi, in mod "normal", alesii neamului au tendinta sa mai adauge cateva numere la costum pentru a-si incapea mai bine in pielea bunastarii.
Totul s-a intamplat intr-un decor special, cu casute, tobogane, figurine si baloane colorate, vata de zahar, popcorn si o multime de bunatati si cadouri pregatite cu grija si devotament de catre MIKO si partenerii sai- Original Marines, Daisy & Learn With Music - Miko Kids, Ulker, Mobexpert, Carrefour, Alka, Cupcake Philosophy, Cofetaria Maria, Cofetaria Alice, Danone, Sun WavePharma, Cielo Venetia, Plafar, ZenithPharma, Editura Litera, FreyaProduction, Vinurile Negrini, BDG International, Bricks4you, Cramele Tohani, Grupul de Presa Bursa.
Demis miercuri din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan a convocat ieri-dimineata o sedinta cu sustinatorii sai din judet, insa la iesire a fost intampinat de noul presedinte al CJ, liberalul Eduard Lambrino, si el insotit de sustinatori.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Partidul Social Democrat nu se afla intr-o situatie de criza, dar probleme au existat si exista, au dat de inteles, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatii social-democrati de Constanta Alexandru Mazare si Eduard Martin.
Pilotul bucurestean Eduard Stan, detinatorul unui palmares impresionant in viteza pe traseu montan se intoarce pe coastele de la Rasnov. ... Ii datorez motivatia mea si lui Eduard Stan", a declarat Daniel Onoriu.
Aceste documente sunt studiile de fezabilitate ce vor fi folosite pentru toate obiectivele/ fazele de investitii ale noastre din cadrul proiectului de port turistic - spune directorul Directiei de Dezvoltare din Consiliul Judetean, Grama Eduard.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Deputatul PSD Eduard Martin, aflat la primul sau mandat de parlamentar, a avut, din aceasta perspectiva, si suisuri, si coborasuri, deocamdata nu stie exact daca in 2008 va incerca, si pentru a doua oara, lista PSD pentru Camera Deputatilor, dar stie ca, cel putin din 2006 si pana in prezent, a muncit.
Declaratia ii apartine deputatului Eduard Martin si a fost facuta in cadrul unei conferinte de presa care a avut ieri, 5 februarie a.c., in contextul recentelor "atacuri" la adresa firmei Polaris, la care este si el actionar.
Pentru ca, oricat de fragila ar fi majoritatea coalitiei de guvernamant in Senat, ea exista", a declarat deputatul PSD Eduard Martin.
Potrivit deputatului Eduard Martin, ambele propuneri legislative urmaresc asigurarea unor despagubiri proprietarilor pe ale caror terenuri se desfasoara activitati specifice serviciilor de energie electrica si gaze.
- Oprisan, prefectul, subprefectul si noul presedinte al CJ, Eduard Lambrino) in instanta, acestia devenind fie parati, fie reclamanti.
Directorul de campanie electorala, Eduard Vasilache, si purtatorul de cuvint al PD, Mihail Boldea, au povestit ieri modul in care PSD si PC ii terorizeaza pe cei care sustin campania pedistilor.
Acest scenariu a fost facut public de democratul Eduard Vasilache. ... Noi credem ca PC a manipulat vointa poporului, iar pensionarii au fost mituiti sa mearga la protest", a declarat Eduard Vasilache.
În ultima sedinta de Birou Politic, care a avut loc miercuri, comisia a prezentat un raport conform caruia cei care au efectuat înregistrarea sunt Eduard Ladaru, liderul studentilor liberali, si presedintele TNL Gorj, Horatiu Gorun.Potrivit raportului, au fost înregistrate mai multe sedinte de partid care au fost ulterior mixate si trimise la televiziune.
În ultima sedinta de Birou Politic, care a avut loc miercuri, comisia a prezentat un raport conform caruia cei care au efectuat înregistrarea sunt Eduard Ladaru, liderul studentilor liberali, si presedintele TNL Gorj, Horatiu Gorun.Potrivit raportului, au fost înregistrate mai multe sedinte de partid care au fost ulterior mixate si trimise la televiziune.
Depuatul PSD Eduard Martin nu candideaza pentru Primaria Techirghiol. ... In ceea ce-l priveste, Eduard Martin ne-a precizat:
google-analytics.com