Cautare

476 de rezultate pentru "clubul" (8.78 secunde)
Tudorel Butoi, psiholog criminalist a explicat, intr-un interviu pentru site-ul mariustuca.ro, mecanismul care in opinia domniei-sale a declansat explozia din seara de 30 octombrie, din clubul Colectiv.
Clubul "Scooby Doo" este o locatie special amenajata pentru copiii care vor sa-si aniverseze ziua de nastere la fel ca oamenii mari, intr-o sala de petreceri. Deschis numai de doua saptamani, clubul situat pe bulevardul I.C.
Clubul Sportiv Judetean (CSJ) Stiinta "U" ... In momentul in care jucatorii semneaza contracte de fotbalisti profesionisti, clubul care i-a format are dreptul sa primeasca o "compensatie de formare" de la clubul care i-a legitimat.
Clubul Bamboo, din Bucuresti, a ars din temelii. ... Marina Constantinoiu ) Un incendiu puternic a izbucnit in clubul Bamboo, din Bucuresti, sambata dimineata, in jurul orei 04:00.
In timp ce unii resping activitatea clubului ca ceva nebunesc, bizar, sau ca pseudo-stiinta, clubul OZN se straduieste sa desfasoare activitati serioase, de nivel academic, pe aceasta tema, si doreste sa aduca cele aflate astfel in media de mare circulatie din Hong Kong.
Prin vocea directorului executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj (DGFP), Silviu Dumitru, ANAF a anuntat in urma cu doua zile ca ii va executa pe toti cei care in decursul anilor au patronat clubul de fotbal Universitatea Craiova, lasind in urma datorii de zeci de miliarde de lei catre bugetul de stat.
Dremel, unul dintre brandurile companiei Bosch, a lansat recent un indemn tuturor elevilor - "participa la Clubul de Bricolaj Dremel din scoala ta!". ... Clubul da posibilitatea tuturor scolilor doritoare sa se implice intr-un proiect anual, care va dezvolta spiritul competitiv, imaginatia, creativitatea si originalitatea participantilor.
Clubul are o datorie de doua milioane de euro catre bugetul statului... ... Nu este clubul de fotbal din Craiova singurul care are datorii la stat si la jucatori. ... Deci clubul isi face tranzactiile prin alte conturi.
Clubul are o datorie de doua milioane de euro catre bugetul statului... ... Nu este clubul de fotbal din Craiova singurul care are datorii la stat si la jucatori. ... Deci clubul isi face tranzactiile prin alte conturi.
Este vorba despre transferurile jucatorilor Cristian Dulca - realizat in ianuarie 1999, de la clubul de fotbal Rapid Bucuresti la clubul sud-coreean Pohang Steelers, Iulian Arhire - de la clubul Otelul Galati la Pohang Steelers, realizat in martie 1999, Cosmin Contra - de la Dinamo la Deportivo Alaves, realizat in iunie 1999, Ionel Ganea - de la clubul de fotbal Gloria Bistrita la VfB.
La ultima sedinta a consiliului judetean, consilierii au votat ca banii sa intre in conturile Asociatiei "Clubul Sportiv Energia Rovinari", la care CJ este membru fondator asociat.
Sedinta aniversara a Senatului consacrata alegerilor din 20 mai 1990 Biroul permanent al Senatului a aprobat luni propunerea Asociatiei Neguvernamentale Clubul CPUN ca 25 de ani de la primele alegeri libere, desfasurate in 20 mai 1990, sa fie marcati miercuri la Parlament.
Consiliul de Administratie al Regiei pentru Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) va scoate la vanzare in aceasta luna Hotelul Triumf si Clubul Floreasca, potrivit unei informatii furnizate de Mediafax. ... Clubul Floreasca a fost evaluat la 45,5 milioane de euro fara TVA, de asemenea cu plata integrala.
Clubul "Tan-Tan Summer Club" din statiunea Mamaia a fost amendat de inspectorii OPC in urma unui control efectuat sambata seara.
Transferurile vizate - Cristian Dulca - realizat in ianuarie 1999, de la clubul de fotbal Rapid Bucuresti la clubul sud-coreean Pohang Steelers - Iulian Arhire - de la clubul Otelul Galati la Pohang Steelers, realizat in martie 1999 - Cosmin Contra - de la Dinamo la Deportivo Alaves, realizat in iunie 1999 - Ionel Ganea - de la clubul de fotbal Gloria Bistrita la VfB.Stuttgart, din iulie 1999 - Paul Codrea - de la Dinamo Bucuresti (imprumutat la F.C.
"Asgard", noua piesa Phoenix, pe muzica lui Nicu Covaci si versurile lui Paul Jellis, va putea fi ascultata de fani, live, pe 13 Iunie, in clubul Republic, din Centrul Vechi al Capitalei, pana atunci, admiratorii legendarei trupe avand ocazia sa urmareasca acest clip la youtube.com/watch?v=E639KlfQo48 Interpretare Phoenix 2014:
Destinul, paranormalul - sau poate doar hazardul - au jucat un rol foarte important in ceea ce priveste faptele cutremuratoare care au avut loc vineri noapte in clubul Colectiv din Capitala. ... Clubul avea autorizatie de functionare de la Primaria Sectorului 4 din 14 ianuarie 2015.
Mai putini stiu insa ca in afara de sortimentele de pizza diverse, aceasta pizzerie gazduieste o expozitie senzationala de caricaturi, organizata de Clubul Caricaturistilor - Sorin Postolache.
www.stiripesurse.ro informeaza:Se pare ca problemele de la Clubul Colectiv din Bucuresti erau mai vechi si se poate lesne spune ca sunt niste recidivisti.
Tragedia din clubul Colectiv din data de 30 octombrie 2015. ... Tragedia din clubul Colectiv din data de 30 octombrie 2015 ne-a pus in fata unei situatii cumplite.
google-analytics.com