Cautare

493 de rezultate pentru "clubul mamicilor" (4.94 secunde)
Bonjasky va veni in calitate de invitat special, va fi si arbitru, dar in acelasi timp va avea in ring un sportiv de la clubul sau. ... Intre cei opt finalisti se afla si un craiovean, Florin Boboc, de la clubul care ajuta la organizarea galei, Power Gym.
Sportivii participanti au putut beneficia de grupuri sociale modernizate, vestiare, dusuri, si pentru asta multumim Uniunii Judetene a Cooperativelor Mestesugaresti (UJCM), institutia care patroneaza clubul nostru si a carei presedinta este Mariana Savescu", a concluzionat Socoteanu.
Mai precis, sportiva de 12 ani, legitimata la clubul Dumagas Racing Craiova, sustine ca a fost penalizata pe nedrept si asteapta un raspuns favorabil din partea Comisiei de Disciplina si Litigii a Federatiei Romane de Karting (FRK). ... Ambii sunt legitimati la clubul bucurestean Real Racing.
la tenis feminin, turneu cu cele mai mari premii din provincie, 50.000 de dolari, si al doilea in Romania, dupa BCR Open Romania Ladies, cu premii totale in valoare de 100.000 de dolari Clubul Sportiv Popeci din Craiova va gazdui, saptamana aceasta, editia a treia a turneului international de tenis feminin, dotat cu trofeul "Popeci".
Sarituri ciu prajina, antrenamente imaginare in Romania O situatie hilara ii avea in centru pe atletii de la clubul "Unirea" Focsani, care ajunsesera sa simuleze sariturile cu prajina, deoarece clubul nu era dotat nici cu prajini, nici cu saltele.
In asteptarea verdictelor care le pot aduce retrogradarea din liga 1, dar si excluderea din UEFA Champions League, stelistii sunt aproape sa fie executati silit chiar de Clubul Sportiv al Armatei.
Generalul Iordanescu nu crede ca exista un plan prin care cineva urmareste sa-l "deposedeze" pe Gigi Becali de clubul Steaua, scenariu aruncat pe piata de finul latifundiarului, Mirel Radoi. ... Eu nu cred ca exista vreo conspiratie, sa i se ia clubul lui Gigi Becali.
Editia inaugurala din 2012, a evenimentului organizat de Clubul de echitatie Equestria din Tancabesti (DN1), a inregistrat ecouri deosebite in randul publicului larg, mass-mediei si al publicului specializat deopotriva.
E incredibil ce a facut clubul roman, am inteles ca nu au tinut nici conferinta de presa. ... Pedeapsa poate fi activata in cazul in care clubul va comite vreo abatere in urmatorii cinci ani, anunța forul european atunci.
Antrenorul Mircea Lucescu a implinit 68 de ani Antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, implineste varsta de 68 de ani, prilej cu care clubul ucrainean i-a urat romanului ‘‘La Multi Ani‘‘, in numele milioanelor de suporteri ai campioanei Ucrainei.
"In cateva zile, clubul din Anglia a primit mai multe telefoane de la diversi agenti, care se dadeau drept reprezentanti de-ai jucatorului. ... In Anglia, daca un agent vinde un jucator, el isi va primi comisionul aferent de la federatia engleza, pentru ca acolo a virat clubul respectiv banii.
Va ajuta clubul cu bani, fara sa se implice foarte mult", anunta surse din cadrul clubului pentru GSP.RO. ... Va ajuta clubul cu bani, fara sa se implice foarte mult", anunta surse din cadrul clubului pentru GSP.RO.
Faliment pentru una dintre cele mai iubite echipe de fotbal FC Universitatea Craiova a intrat in faliment, dupa ce Tribunalul Brasov a respins planul de reorganizare al FC "U" Craiova SA, societatea care administra clubul de fotbal, si care se afla de cativa ani in insolventa, scrie prosport.ro.
"Am fost surprins placut sa descopar in Romania clubul Tac Biliard, un loc pe care il pot numi exclusivist si unde cu siguranta multi profesionisti isi doresc sa ajunga.
Nascut la Ploiesti, Leonard a inceput sa practice boxul la varsta de 14 ani la clubul Prahova Ploiesti. ... In 1997 Doroftei a devenit boxer profesionist facand un contract cu clubul canadian Interbox.
Rapid - clubul unde mancarea si bautura costa aproape cat la Radisson sau la Marriott - nu e un caz izolat.
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Economie si Economie Agroalimentara si a Mediului, ce va avea loc marti, 6 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.
Poveștile cu poale-n brau, cu Șerban Anghelescu (Clubul Țaranului) • 19.00: ... Indigenous - expozitie de fotografie Madalin Marienut și concert de muzica indiana (Clubul Țaranului) 19.00:
Curtea Veche Publishing a invitat recent cititorii sa petreaca o seara alaturi de Razvan Petrescu, unul dintre cei mai importanti si indragiti autori de proza scurta, vineri, 20 septembrie, incepand cu ora 18.30, la Clubul Taranului Roman.
Evenimentul "Scoate poezia de la colt" incepe sambata, 28 septembrie, de la ora 20.30 in clubul "Tramvaiul Douasase" (str. ... Organizatorii evenimentului in Bucuresti au ales clubul "Tramvaiul Douasase", unul dintre spatiile cu care pasionatii de poezie din Capitala s-au obisnuit in ultimul an.
google-analytics.com