Cautare

979 de rezultate pentru "clara" (4.26 secunde)
a€“ çn primul rand, eu nu cred ca aveti dreptate atunci cand spuneti ca sunt multi lideri PSD care contesta hotararea, extrem de clara, pe care a luat-o recent Biroul Executiv Central.
Situatia este si mai clara in cazul raportarii mandatelor obtinute de PSD si PNL: ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Cluj, Hunedoara, Maramures, Teleorman Alegerile europarlamentare din 2009 Totala disproportie intre PSD si PNL e si mai clara cand ne raportam la alegerile europarlamentare din 2009:
Procesul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana a inceput la 22 iunie 1995 • In octombrie 1999, Comisia Europeana recomanda inceperea negocierilor cu Romania • Dupa lungi tratative, in decembrie 2004, negocierile au fost incheiate, Comisia Europeana aprobind semnarea Tratatului in februarie 2005 • In aceasta luna, Parlamentul European a votat favorabil avizul conform caruia ieri s-a semnat Tratatul • Daca exista dovada clara ca Romania nu indeplineste cerintele de aderare in anumite domenii importante, Comisia Europeana poate cere aminarea datei aderarii pina in ianuarie 2008 Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana este preconizata pentru 1 ianuarie 2007, ieri fiind semnat doar Tratatul de aderare, in cadrul negocierilor Romania obtinind cincizeci de perioade de tranzitie si aranjamente tranzitorii, cele mai multe perioade de tranzitie dintre toate statele din actualul val de extindere.
Fara a ma referi aici la legitimitatea si corectitudinea a ceea ce s-a intamplat in Piata Victoriei si in tara, o sa pornesc de la premisa clara ca cei care au organizat totul sunt oameni ai unui SRI disperat si presat.
Dupa ce este angajat pentru a preda biologia la Universitatea din Indiana, Kinsey o intalneste pe viitoarea sa sotie, o studenta sclipitoare, un spirit cu adevarat rebel - Clara McMillen (Laura Linney).
Prin urmare, xenoglosia ramane un pilon rezistent in sustinerea reincarnarii, dar se intampla prea rar pentru ca cercetatorii sa poate trage o concluzie clara. ... Nu exista o logica foarte clara nici pentru capacitatea unor oameni de a sti exact dispunerea camerelor intr-o casa nevizitata inainte.
"Noi ne mentinem pozitia clara de a retrage trupele romanesti din Irak si, de asemenea, de a privi cu maxima circumspectie orice implicare a trupelor romanesti pe alte teatre de razboi", a declarat Orban. ... "Pozitia Comitetului Executiv a fost foarte clara:
Mona Musca insa nu si-a rezolvat problema, in sensul ca a primit decizia clara de colaborare cu politia politica. ... "Desi ei insista, decizia mea este clara:
"E clara lipsa totala de viziune" Senatorul a aratat ca, daca Tariceanu nu va prezenta o asemenea strategie sau daca documentul nu va fi dezbatut public, PSD ar putea cere asumarea raspunderii Guvernului pe acest document sau chiar sa depuna o motiune de cenzura.
UDMR propune modificarea Constitutiei si stabilirea clara a relatiilor dintre institutiile statului si atributiile acestora, ca solutie pentru evitarea crizelor politice.
Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, la intalnirea cu reprezentantii societatii civile, ca doreste ca intrebarea la referendumul privind votul uninominal sa fie simpla, clara, astfel incat sa nu poata fi interpretata de parlament.
"Pozitia PD este foarte clara. ... votul uninominal, reducerea numarului de parlamentari, legea lustratiei si revizuirea Constitutiei, privind precizarea clara a viitoarei formule de stat a Romaniei.
UDMR va discuta la Cotroceni despre legea lustratiei, pe care o vrea cat mai clara si cat mai ferma.
Trebuie sa fie o unitate mult mai clara in legatura cu programul pe care Romania trebuie sa il aiba", a explicat Stolojan. ... "Nu un guvern de uniune nationala, ci o majoritate clara in Parlament capabila sa se opuna propunerilor populiste".
Consider ca decizia Curtii Constitutionale confirma ca acest proiect ofera o solutie clara si corecta atat pentru chiriasi cat si pentru proprietari.
Clara Junc, directorul financiar-contabil, a nemultumit directorul general, care a declarat ca nu a fost informat de aceste schimbari.
Senatorul PDL Mircea Banias (foto) a declarat ieri ca motiunea PNL pe Aparare este "demagogica si instigatoare", "o insailare de zvonuri condimentate cu interpretari rautacioase", care nu propune nici o solutie clara si serioasa.
Ca atare, ne-a afectat - nu neaparat sustinerea lui Mircea Geoana -, cat pozitia clara si constanta a PNL impotriva oricarui compromis cu autocratismul, cu mitocania, arbitrariul, cu lipsa de civilizatie, cu non-valoarea.
Un Congres nu se poate limita doar la acest moment, el trebuie sa marcheze conturarea clara a catorva linii majore pentru activitatea ulterioara a partidului, intemeiata pe cauzele esecurilor.
"O clara incalcare a legislatiei europene si internationale" Olivier Chastel, secretar de stat belgian pentru afaceri externe, a spus, in esenta, ca toate statele membre ale Uniunii au datoria de a lucra, cu toate instrumentele de care dispun, pentru integrarea romilor, iar valorile si principiile legate de respectarea drepturilor omului nu trebuiesc, sub nici o forma, nesocotite.
google-analytics.com