Cautare

1345 de rezultate pentru "clara pietre" (5.02 secunde)
"Noi ne mentinem pozitia clara de a retrage trupele romanesti din Irak si, de asemenea, de a privi cu maxima circumspectie orice implicare a trupelor romanesti pe alte teatre de razboi", a declarat Orban. ... "Pozitia Comitetului Executiv a fost foarte clara:
Mona Musca insa nu si-a rezolvat problema, in sensul ca a primit decizia clara de colaborare cu politia politica. ... "Desi ei insista, decizia mea este clara:
"E clara lipsa totala de viziune" Senatorul a aratat ca, daca Tariceanu nu va prezenta o asemenea strategie sau daca documentul nu va fi dezbatut public, PSD ar putea cere asumarea raspunderii Guvernului pe acest document sau chiar sa depuna o motiune de cenzura.
UDMR propune modificarea Constitutiei si stabilirea clara a relatiilor dintre institutiile statului si atributiile acestora, ca solutie pentru evitarea crizelor politice.
Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, la intalnirea cu reprezentantii societatii civile, ca doreste ca intrebarea la referendumul privind votul uninominal sa fie simpla, clara, astfel incat sa nu poata fi interpretata de parlament.
"Pozitia PD este foarte clara. ... votul uninominal, reducerea numarului de parlamentari, legea lustratiei si revizuirea Constitutiei, privind precizarea clara a viitoarei formule de stat a Romaniei.
UDMR va discuta la Cotroceni despre legea lustratiei, pe care o vrea cat mai clara si cat mai ferma.
Trebuie sa fie o unitate mult mai clara in legatura cu programul pe care Romania trebuie sa il aiba", a explicat Stolojan. ... "Nu un guvern de uniune nationala, ci o majoritate clara in Parlament capabila sa se opuna propunerilor populiste".
Consider ca decizia Curtii Constitutionale confirma ca acest proiect ofera o solutie clara si corecta atat pentru chiriasi cat si pentru proprietari.
Clara Junc, directorul financiar-contabil, a nemultumit directorul general, care a declarat ca nu a fost informat de aceste schimbari.
Senatorul PDL Mircea Banias (foto) a declarat ieri ca motiunea PNL pe Aparare este "demagogica si instigatoare", "o insailare de zvonuri condimentate cu interpretari rautacioase", care nu propune nici o solutie clara si serioasa.
Ca atare, ne-a afectat - nu neaparat sustinerea lui Mircea Geoana -, cat pozitia clara si constanta a PNL impotriva oricarui compromis cu autocratismul, cu mitocania, arbitrariul, cu lipsa de civilizatie, cu non-valoarea.
Un Congres nu se poate limita doar la acest moment, el trebuie sa marcheze conturarea clara a catorva linii majore pentru activitatea ulterioara a partidului, intemeiata pe cauzele esecurilor.
"O clara incalcare a legislatiei europene si internationale" Olivier Chastel, secretar de stat belgian pentru afaceri externe, a spus, in esenta, ca toate statele membre ale Uniunii au datoria de a lucra, cu toate instrumentele de care dispun, pentru integrarea romilor, iar valorile si principiile legate de respectarea drepturilor omului nu trebuiesc, sub nici o forma, nesocotite.
in scurt timp PSD va lua o masura clara fata de el. ... "Ca si actiune politica, eu cred ca in foarte putin timp PSD va lua o masura foarte serioasa si foarte clara in ceea ce-l priveste pe domnul Geoana", a mai spus Dragnea.
"Din punctul meu de vedere, decizia PSD e foarte clara. ... Din punctul meu de vedere, decizia PSD e foarte clara:
Consider ca Adrian Severin ar trebui sa mearga mai departe intr-o pozitie mai clara, pentru ca a intrat intr-o situatie care il compromite pe el si grupul socialist si se pare ca dintre cei trei europarlamentari el ar fi cel mai implicat.
La randul sau, liderul PSD, Victor Ponta a afirmat ca, din punctul sau de vedere, referendumul nu poate avea loc pentru ca, potrivit legii referendumului, intrebarea adresata publicului trebuie sa fie clara "si trebuie sa duca la posibilitatea de a orienta intr-o directie sau alta".
In acest mod se desfiinteaza principiile care au stat la baza legii cercetarii si a statutului cercetatorului din ultimii ani, legislatie intocmita la vremea respectiva prin consultare cu toate ramurile din cercetare si care a stopat pentru o vreme exodul cercetatorilor romani." In inchieierea interpelarii sale, senatorul colegiului Mioveni-Stefanesti i-a cerut ministrului o situatie clara a stadiului in care se afla cercetarea romaneasca:
Am inteles ca Guvernul este incurcat si ca Traian Basescu nu a luat, inca, o decizie clara in sensul asta. ... In al doilea rand, cred ca Basescu nu a luat inca o decizie clara dupa Summit-ul de la Bruxelles.
google-analytics.com