Cautare

17 de rezultate pentru "ciucu" (2.85 secunde)
"Evolutia creatorului de frumos Alexandru Ciucu a incantat elita bucurestiului prezenta recent la Athenee Palace Hilton.
Anul acesta Alexandru Ciucu aniverseaza 75 de ani de traditie pe masura. ... In incinta locatiei a fost expusa o galerie de fotografii reprezentand cele trei generatii Ciucu, datand din 1939 pana in prezent, instantanee ce surprind cateva dintre cele mai importante momente din activitatea familiei in sfera croitoriei.
Ideea lui Alexandru Ciucu de a oferi servicii de croitorie doamnelor a venit in momentul in care sotiile clientilor lui Alexandru Ciucu au solicitat costume pe comanda cu croiuri si influente masculine. ... Despre asta este vorba si in noua colectie a lui Alexandru Ciucu.
Alexandru Ciucu, creatorul Casei Regale, pregateste publicului o surpriza. Pe langa modelele rafinate pe care le propune barbatilor, Alexandru Ciucu s-a gandit si la reprezentantele sexului frumos.
ALEXANDRU CIUCU, CHEF DE POMINA in cinstea nasterii fetitei sale Proaspat devenit parinte, Alexandru Ciucu a dat un "sprit" de pomina, la un restaurant din Centrul Istoric, cu ocazia venirii pe lume a fetitei sale, Elena Carolina.
Ciprian Ciucu, despre bugetul Capitalei: Fiecare zi de intarziere inseamna cateva zeci de milioane de lei
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din Bucuresti, a acuzat ca peste 20.000 de apartamente au fost construite, in ultimii 15 ani, cu avize date cu mita.
Evenimentul este realizat in parteneriat cu Doina Levintza si Dan Coman, Ioana Sucu, Alexandru Ciucu, David Sandu, Beautique Parfumerie, Rue du Pain, Exotique si altii, iar expozitia va fi deschisa publicului zilnic, gratuit, intre orele 10.00-21.00.
La evenimentul organizat cu ocazia Zilei Orasului Montesson paticipa o delegatie a Primariei Lugoj, formata din secretarul municipiului, Dan Ciucu, si consilierul municipal Rodica Cimponeriu, Marcel Nicolae, presedintele Asociatiei "Pasarea Maiastra" din Lugoj, cea care se ocupa de cinstirea memoriei inventatorului Traian Vuia, preotul Constantin Tarziu, de la Biserica Ortodoxa din Paris, col.
Costumul purtat de Bute la nunta, in valoare de aproximativ 2.500 euro, a fost realizat de designerul Alexandru Ciucu, cel care se ocupa si de tinutele reprezentantilor Casei Regale a Romaniei.
Consilierul liberal Ciprian Ciucu a apreciat ca proiectul venit in campania electorala este menit sa castige bunavointa ziaristilor si a sugerat ca jurnalistii sa beneficieze de gratuitate pe RATB.
E adevarat ca as lungi manecile, mai ales cand este vorba de vizite oficiale si nu as fi asortat cu sandale cu degetele la vedere rochia create de Alexandru Ciucu, mai ales daca ma aflam in prezenta familiei regale a Spaniei.
Femeia, Ciucu Alina Ionela se prinde cu mainile de marginea peronului si incearca sa se ridice. In acel moment, Magdalena Serban ii da cu piciorul in cap, iar Alina este lovita de metrou cu o viteza de 50 km/h.
Alina Ionela Ciucu a murit marti, dupa ce a fost impinsa in fata metroului de Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani.
Dintre cei care au votat impotriva aliantei cu PSD se numara: Ciprian Ciucu, Ilie Bolojan, Florin Birta, Dan Motreanu, Monica Anisie, Ludovic Orban, Antonel Tanase, Raluca Turcan.
Mai multa transparenta, respect pentru banul public si economie de timp - asta promite primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, prin noua divizie destinata achizitiilor publice.
Ciucu il acuza pe Nicusor Dan ca nu ii semneaza un document. Proiectul primariei prevede doua categorii de statii de incarcare.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com