Cautare

1714 de rezultate pentru "ciucu alexandru" (7.66 secunde)
Eduard Pap - Christopher Braun, Aurelien Dawa, Alin Seroni, Alexandru Tiganasu - Denis Harut, Victor Dican, Enriko Papa (cp) - Jaja Silva, Mihai Alexandru Roman, Sebastian Mailat Antrenor:
Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. ... Alexandru Averescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. ... Alexandru Constantinescu - Piata Domenii - Bd. ... Alexandru Averescu - Str.
Deian Sorescu (Rakow Czestochowa | Polonia, 5/0), Alexandru Cicaldau (Galatasaray | Turcia, 22/3), Darius Olaru (FCSB, 3/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K.
Noi informatii socante despre Alexandru Ivan, baiatul roman de 14 ani impuscat la marginea Romei acum cateva zile. ... Barbatul a zis ca si el, si Alexandru, au cazut intr-o ambuscada. In paralel, Politia italiana a arestat un al doilea suspect pentru uciderea lui Alexandru Ivan.
Colegiul 3 (67.121) pentru Camera Deputatilor are in componenta localitatile Lehliu Gara, Alexandru Odobescu, Dor Marunt, Ciocanesti, Dorobantu, Frasinet, Gradistea, Giubanesti, Ileana, Independenta, Lehliu Sat, Lupsanu, Manastirea, Nicolae Balcescu, Sarulesti, Ulmu, Valea Argovei si Vlad Tepes.
Alexandru Mortun: ... Alexandru Ciocalteu: ... Alexandru Manastireanu: Daca fortam un paralelism cu un bine-cunoscut personaj de film, ministrul Gheorghe Dobre ar putea fi lejer agentul 000.
Alexandru Athanasiu, presedintele Consiliului National al PSD, a declarat ca Nastase a avut “o reactie fireasca“ la anuntul lui Oprescu, in sensul ca n-a comentat-o, in conditiile in care el insusi sustine o competitie deschisa pentru toata lumea.
L-a "infundat" pe Alexandru Crisan si a vandut salopete catre CJ Valcea Dan Radu Florea a intrat in atentia opiniei publice din judetul Gorj si nu numai, printr-o afacere derulata in anul 2004.
Comisarul sef Alexandru Nicolae, seful departamentului Trafic de Automobile de Lux din cadrul CZCCOA Constanta, ne-a declarat ca "in judetul nostru nu exista un fenomen infractional dezvoltat in ceea ce priveste traficul cu masini de lux, desi avem masini inmatriculate aici, in cazul aparitiei unor reclamatii si dosare, acestea vor fi cercetate de catre centrele zonale din judetele in care s-a facut prima inmatriculare.
Alexandru Mamina cercetator stiințțific, institutul de Istorie ' Nicolae Iorga ' al Academiei Romane, Bucuresti; ... Alexandru Pecican, regizor; ... Alexandru Suceveanu, emeritus director adjunct, Institutul de Arheologie "Vasile Parvan" al Academiei Romane, Bucharest;
RTV.NET - UPDATE 17.10 Andrei Alexandru, membru al PSD sector 2 si fost consilier al lui Nicolae Vacaroiu, protesteaza fata de faptul ca i-a fost invalidata candidatura la presedintia partidului.
Intr-un interviu pentru ReporterIS, Alexandru Muraru, prim-vicepresedinte PNL Iasi, cercetator in Stiinte Politice si profesor asociat la Univ. ... Redam o parte din interviul lui Alexandru Muraru pentru ReporterIS.
Purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru, a declarat ieri ca prioritatea numarul unu a Aliantei, de a-i inlocui pe presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, se loveste de doua probleme, dintre care una insurmontabila.
Cei mai cunoscuti dintre acestia sint Alexandru Crisan senior si junior si Constantin Dilgoci. ... Cele mai multe sponsorizari, dar si cele mai multe tepe, au fost facute de oamenii de afaceri brasoveni Alexandru Crisan senior si junior, tata si fiu.
Alexandru Novac, aur la sulita, la Cupa Europei la aruncari lungi. Atletul roman Alexandru Novac a castigat medalia de aur, duminica, in proba de aruncare a sulitei, categoria Under-23, la Cupa Europei de aruncari lungi de la Leiria (Portugalia), cu performanta de 80,73 m.
Cu aceasta ocazie, institutii de cultura din Romania organizeaza o serie de evenimente, in timp ce serviciile publice de radio si televiziune difuzeaza programe speciale, potrivit Legii 238/2010, prin care data de 15 ianuarie a fost declarata Ziua Culturii Nationale.Un recital sustinut de Alexandru Tomescu, un concert la Filarmonica "George Enescu" si Gala Tinerilor Scriitori se numara printre manifestarile organizate in Bucuresti marti, pentru a marca Ziua Culturii Nationale si implinirea a 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu.
Alexandru George Timofte, fiul fostului director al Serviciului Roman de Informatii (SRI) Radu Timofte, a murit la numai 32 de ani.
Alexandru al VI-lea il santajeaza pe rege, precizand ca va recunoaste drepturile francezilor asupra tronului din Napoli, doar daca regele va convinge familia d'Este sa accepte casatoria.
Actorul Alexandru Arsinel a reactionat dur, dupa ce a fost acuzat ca a primit un rinichi doar pentru ca este un artist cunoscut, scrie yahoo.ro.
Incepand din anii 1960, profesorul de biologie Alexandru Sift studiase aici fenomene luminoase, magnetice si radiologice greu de explicat, adunand despre ele o arhiva de fotografii bogata, care au disparut, din pacate, la cateva zile dupa decesul sau, in 1993, se pare furate de necunoscuti si duse la maculatura.
google-analytics.com