Cautare

246 de rezultate pentru "ciprian" (6.01 secunde)
Ciprian Ene: ... Ciprian Ene, medic chirurg in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti, atestat ca practician de Medicina Cuantica, va prezenta o serie de aspecte interdisciplinare privind componenta psiho-somatica in bolile autoimune cu posibilitatile de apreciere a cauzalitatii emotionale prin tehnologii moderne de Medicina Cuantica.
Ciprian Deac este cel mai important marcator al clujenilor in 2021. Aici toate golurile Ciprian Deac va implini 36 de ani in februarie, dar viata sa extrasportiva impecabila ii permite sa joace in continuare la cel mai inalt nivel.
Ciprian Ciucu, despre bugetul Capitalei: Fiecare zi de intarziere inseamna cateva zeci de milioane de lei
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din Bucuresti, a acuzat ca peste 20.000 de apartamente au fost construite, in ultimii 15 ani, cu avize date cu mita.
Alaturi de acesta au mai ajuns dupa gratii Nelu Craciun de 30 de ani, Ciprian Popovici de 25 de ani, Alin Daranga de 22 de ani, Stefan Borsa de 33 de ani si Ilie Rapa de 27 de ani, toti retinuti in noaptea de duminica spre luni.
Ciprian de 31 de ani, din judetul Valcea, care conducea un autoturism marca Audi avand o concentratie alcoolica de 0,56 mg/l alcool in aerul expirat. ... Ciprian a fost condus la I.N.M.L.
Din pacate, doi pasageri din Logan au murit si un pasager este grav ranit", a declarat Ciprian Streja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov. ... Una e in stare grava celelalte acuza politraumatisme", a declarat Ciprian Streja, purtator de cuvant ISU Brasov.
Mirel Radoi a avut un mesaj dur pentru Ciprian Marica, dupa ce fostul international i-a cerut demisia. ... Chiar inainte de meci pana si baiatul de la poarta mi-a zis ca Ciprian Marica a zis ca ar fi cea mai mare greseala sa plec.
Ciprian Marica a analizat situatia lui Dinamo, club preluat recent de un nou actionariat.
Posibila modificare a Legii Sportului, care i-ar da Stelei drept de promovare, duce la schimburi "aprinse" de replici. Cel mai recent caz i-a avut protagonisti pe Ciprian Marica si pe Marius Lacatus.
Declaratia a apartinut reprezentantului TUI Romania, Ciprian Popescu, el prezentand demnitarilor realitatea pe care acestia se incapataneaza sa n-o vada:
In Vrancea, nu de mult unul dintre fiefurile electorale ale PSD, consilierii judeteni PSD Mihai Jalova Racovita, Ciprian Stroia, Codrut Constantinescu, Raluca Avadani, Enache Mandrescu au ales sa treaca la PNL, iar Marius Vasii si Spiridon Tudorache la PD.
Suceava l Presedintele Organizatiei municipale a PNL Targu Mures, avocatul Ciprian Dobre, ar putea fi viitorul prefect de Mures, conform algoritmului din cadrul Aliantei D.A.
Candidatul Partidului Democrat- Liberal (PD-L) pentru functia de senator in Colegiul uninominal numarul 5 din Botosani, Paul Ciprian Ionescu, a decedat, duminica dupa-amiaza, in timp ce se afla in camera de la pensiunea la care era cazat.
In acest sens, Ciprian Popescu, directorul Agentiei de Turism Danubius Constanta-partenerul roman al celebrului tour-operator TUI, ne-a declarat ca aceasta importanta companie straina si-a manifestat "ingrijorarea” fata de masurile adoptate de autoritatile din tara noastra in privinta exploatarii plajelor.
Este vorba de Ciprian Florescu, din partea PSD. Acesta a primit 20 de voturi pentru, sase au fost impotriva si cinci consilieri s-au abtinut.
• Catalin Ivan (seful delegatiei PSD) • Ioan Mircea Pascu • Victor Bostinaru • Minodora Cliveti • Corina Cretu • Viorica Dancila • Ioan Enciu • Daciana Sarbu • Claudiu Ciprian Tanasescu • Adriana Ticau • Sabin Cutas.
Tot ieri, conducerea PSD a fost completata cu functiile de secretari executivi, care vor fi ocupate de Victor Bostinaru, Dan Mihalache, Ion Sasu, Ion Moraru, Ana Bircel, Ciprian Holhas, Alin Teodorescu si Alexandru Sassu.
Anuntul a fost facut ieri de prefectul de Mures, Ciprian Minodor Dobre, care a anuntat ca a solicitat Politiei si SEIP sa verifice autenticitatea semnaturilor si sa stabileasca numarul cetatenilor cu drept de vot din comuna.
Cotatiile au coborat in mai putin de cinci minute cu 0,7 bani", a declarat senior economistul ING Bank, Ciprian Dascalu.
google-analytics.com