Cautare

262 de rezultate pentru "ciprian chise" (4.35 secunde)
Reprezentantul ZMO, Ciprian Barna, a promis ca institutia pe care o reprezinta va pune la dispozitia oamenilor de afaceri informatiile cu privire la tot ceea ce se decide sa se realizeze in zona metropolitana, astfel incat investitorii sa stie unde si ce sa construiasca.
CN ACN a contractat un studiu de fezabilitate pentru implementarea unui sistem de gospodarire calitativa a apei prin montarea de instalatii de monitorizare a calitatii apei, urmand ca in perioada urmatoare sa fie elaborat proiectul de atragere a fondurilor nerambursabile din partea U.E., a precizat Ciprian Placinta, director comercial in cadrul CN ACN, prezent la eveniment.
Evenimentul a cuprins sceneta "Padurea - Plamanul verde al Terrei", sustinuta de elevii clasei a IV-a C din cadrul Scolii cu clasele I-VIII Ciprian Porumbescu, parada modei din costume realizate din materiale reciclabile, prezentata de elevii clasei a VI-a A din cadrul aceleasi scoli.
Ciprian Ionescu, presedintele Federatiei Sindicatelor Independente din BCR, a trimis un comunicat, prin care anunta ca dialogul cu reprezentantii BCR trebuie sa tina cont de gasirea solutiilor la solicitarile si nemultumirile salariatilor.
Presedintele Federatiei Sindicatelor Independente din BCR, Ciprian Ionescu, a declarat, saptamana trecuta, ca angajatii BCR vor intra intr-o greva japoneza de trei zile, nemultumiti de programul de lucru, neplata orelor suplimentare, nerespectarea repausului saptamanal si inegalitatile salariale.
Presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din BCR, Ciprian Ionescu, sustine ca salariatii vor continua demersurile pentru a rezolva problemele care-i nemultumesc, fie prin dialog, fie prin alte actiuni sindicale.
Analistul Millennium Bank Romania Ciprian Dascalu admite ca rata anuala a inflatiei s-ar fi indreptat spre 7% in septembrie, daca nu ar fi existat deprecierea cursului de schimb.
In randul optimistilor se mai regasesc economistul sef al Raiffeisen Bank Romania, Ionut Dumitru, si dealerul Millennium Bank Romania Ciprian Dascalu, care previzioneaza pentru 2009 o rata a inflatiei de 4,5%, respectiv de 4,3%.
Sunt invitati sa participe Dumitru Nancu - vicepresedintele Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (AIPPIMM), Senol Asan - director Regional Retail Constanta, Banca Comerciala Romana, Cristian Vanghele - director Filiala Constanta, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) si Ciprian Mihalceanu - sef serviciu Directia Gestionarea Fondurilor Comunitare pentru IMM, Ministerul IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri.
Potrivit raportului anual al SC Granat SA, firma a obtinut pentru prima data profit dupa ce a inchiriat complexul hotelier California, in august 2008, catre SC Delta Aurora SA, controlata de Ciprian Constantinescu, presedintele Patronatului Industriei Hoteliere "Marea Neagra".
Castigatorii sunt Mandrut Viorel Ohima, din Targu Jiu, Ciprian Cosma, din Bucuresti, Simion Ovidiu, din Tulcea, Marius Sima, din Oarja, Costel Chiosa, din Galati, Mihai Viorel Munteanu, din Bacau, Geanina Iuliana Sima, din Oarja, si Gabriel Irimia, din Bucuresti.
Acum distribuim pateuri romanesti, dar si alte marci autohtone", a povestit, pentru GdS, managerul general al Saff Trading, Razvan Paul Duta, care este si unul dintre actionarii companiei, alaturi de Marian Andreev (fost coleg de liceu) si Ciprian Scrieciu.
Reprezentantul BRD, Ciprian Podeanu, a replicat ca banca pe care o reprezinta ofera finantari tuturor categoriilor de solicitari din partea mediului de afaceri, fie ca este vorba despre firme cu cifre mici de afaceri, fie ca este vorba de sistemul puternic al IMM-urilor sau de sectorul corporatist.
Reprezentantul BRD, Ciprian Podeanu, a replicat ca banca pe care o reprezinta ofera finantari tuturor categoriilor de solicitari din partea mediului de afaceri, fie ca este vorba despre firme cu cifre mici de afaceri, fie ca este vorba de sistemul puternic al IMM-urilor sau de sectorul corporatist.
Administratorul firmei este Ciprian Chiorean, legal manager la Bank of Cyprus, unul din creditorii mall-ului, informeaza Mediafax. Mall-ul, detinut de compania nord-irlandeza Mivan si familia Awdi, a fost scos la vanzare pentru datorii neachitate catre trei banci.
Si Andrei Enache, Florin Dragomir si Ciprian Sandru au acuzat probleme medicale, fiind recuperati doar pentru ultimul joc cu "U"
Cel mai bun marcator al oltenilor, Ciprian Sandru, folosit inter stanga, a fost o surpriza placuta chiar si pentru antrenorul sau.
Ciprian Brata a suferit o ruptura fibrilara si i s-a recomandat repaus o saptamana, Ionut Rada are o contuzie si sta trei zile, iar in jocul cu MSV Duisburg au mai cazut trei jucatori:
Florin Popete, Ousmane Viera, Ionut Rada, Ionut Tataru, Alexandru Vlad, Alexandre Cardoso, Alexandru Avramescu, Calin Cristea, Mihai Pintilii, Claudiu Voiculet, Dan Nistor, Olimpiu Bucur, Ciprian Brata, Valentin Lemnaru, Paul Batin, Alexandru Grigoras, Alexandru Maxim, Daniel Unguru, Roberto Dumitru, Alexandru Neagu si Deivydas Matulevicius.
Singura indisponibilitate in lotul Energiei este Ciprian Sandru, cu entorsa. In schimb, Adrian Radulescu, si el accidentat cu Bacaul, a fost recuperat.
google-analytics.com