Cautare

263 de rezultate pentru "ciprian chise" (2.81 secunde)
Ion Chelaru (vicepresedinte), Florin Iordache (secretar), Ciprian Nica, Florin Emacu, Daniel Florea, Gabriela Podasca, Ovidiu Dontu, Toni Grebla, Viorel Chiriac.
Cristian Adomnitei, Cristinel Bigiu, Ilie Bolojan, Aristotel Cancescu, Ciprian Dobre, Raducu Filipescu, Sorin Frunzaverde, Mircea Molot, Marian Petrache, Cornel Popa, Nicolae Robu, Dan-Radu Rusanu, Marius Stan, Romeo Stavarache, Florin Turcanu, Horea Uioreanu.
Impotriva acestui proiect de lege, initiat de senatorii PSD Gabriela Firea si Darius Valcov au votat senatorii independenti Andrei Liviu Volosevici, Mihai Ciprian Rogojan, senatorii PDL Nicolae Vlad Popa, Dan Mihai Marian, Alexandru Peres, Alin Paunel Tise, Marinica Dinca, Gheorghe Flutur, Daniel Cristian Florian, Dumitru Oprea, Anca Daniela Boagiu, Valeriu Todirascu, Gavrila Ghilea, Marin Adranel Cotescu si senatorul UDMR Laszlo Attila.
Ciprian Ene, purtatorul de cuvant al CNVM, ne-a declarat ca pana la 1 februarie, data la care se ridica suspendarea, Comisia va face precizari la decizia data.
Totodata, Mariana stefan, Stelian Poponet, Ciprian Onofrei si Eniko Marian, toti manageri zonali, sint acuzati de evaziune fiscala si inselaciune.
Noi avem contracte incheiate cu intreprinderi din industria siderurgica de la noi din tara, care cumpara materialele reciclate ", a explicat Ciprian Porumb, functionar Remat.
Alaturi de acestia mai iau decizii consilierul local Mihai Turcu (din partea PD), Eduard Mihalcea, Angela Ionascu si Ciprian Grigorescu.
Altfel, in faza de urmarire penala nu putem face nimic", a precizat Ciprian Ene, purtatorul de cuvant al CNVM. Din CA al SIF Oltenia, alaturi de Ristea Priboi, mai fac parte Vasile Salapa (presedinte), Tudor Ciurezu (vicepresedinte), precum si membrii Dinel Staicu, Teodor Buzatu, Gheorghe Blidaru si Margareta Racovita.
Cei patru romani, reuniti intr-o echipa cu numele LEDA, sunt Dan Andrei Costea, liderul grupului, care este student la Inginerie Electrica si Informatica la Universitatea Internationala Bremen, Germania, Flaviu Valentin Barsan, student in anul I la Inginerie, in cadrul Universitatii din Calgary, Canada, Ciprian Gal, student in anul I la Fizica, la Universitatea Internationala Bremen, si Adrian Costache, student la Inginerie Electrica si Informatica, la Universitatea Internationala Bremen.
Purtatorul de cuvant al CNVM, Ciprian Ene, a precizat ca pana ieri nu se primise nici o sesizare cu privire la aceste aspecte.
Imobile cu 10% mai ieftine Preturile la imobilele din anumite zone sunt, intr-adevar, supraevaluate in acest moment, considera si brokerul companiei imobiliare Eurisko, Ciprian Hrisca.
Daca un hotel este prost, nu inseamna ca toate sunt la fela€œ, ne-a declarat Ciprian Constantinescu, presedintele Patronatului Industriei Hoteliere Marea Neagra.
Compania a fost actionata in instanta de catre Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor, in calitate de actionar minoritar, explica Ciprian Ene, reprezentantul CNVM.
Adica nu s-au realizat mai mult de 50 de tranzactii intr-un an si suma acestora nu depaseste 1% din capitalul companiei, explica Ciprian Ene, reprezentant al CNVM.
Adica nu s-au realizat mai mult de 50 de tranzactii intr-un an si suma acestora nu depaseste 1% din capitalul companiei, explica Ciprian Ene, reprezentant al CNVM.
In randul persoanelor fizice din categoria inventatorilor si a inovatorilor, pe lista de inscrieri a expozantilor la INVENTIKA 2006 se pot regasi nume precum Neculai Petcu, Mircea Ciuhrii, Aurel Tudorica, Ianache Apostol, sotii Mihail si Nina Poleacov, Adrian Laculiceanu, Ion Nemes, Dana Jianu, Gabriel Moagar Poladian, Benoni Ursu, Ion Covalenco, Claudiu Sutan, Ciprian Ghiocea, Ion Valcu, Stefan Radu, Ion Delca, Florin Pricop, sotii Ioana si Dumitru Popescu, Constantin Parsan, etc.
Potrivit lui Ciprian Ene, purtatorul de cuvant al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), obligativitatea nu mai exista de la jumatatea lunii decembrie 2006, de cand Regisco s-a transformat in Depozitar Central.
Purtatorul de cuvant al CNVM, Ciprian Ene, a declarat: "CNVM va face recurs in cazul lui Dinel Staicu, dar si al celorlalti membri ai CA.
Tarife la cazare in varf de sezon mai mici decat in luna mai In privinta turistilor straini, Ciprian Popescu, investitor si specialist in turismul de pe litoral cunoscut in special prin relatiile de colaborare speciale cu celebrul tour-operator international TUI a specificat faptul ca pana la ora actuala s-a inregistrat o crestere cu 10 procente a numarului de vizitatori din alte tari veniti pe litoralul romanesc.
Se pare ca euro nu e dorit la cotatii atât de ridicate, asa ca leul revine la un nivel mai sustenabil, care s-ar putea situa între 3,40-3,50 lei/euro“, a declarat, potrivit www.banknews.ro, Ciprian Mihai, sef de departament în cadrul Trezoreriei Volksbank România.
google-analytics.com