Cautare

266 de rezultate pentru "ciocolata" (3.83 secunde)
- Pe langa ciocolata adevarata, astazi exista o mare varietate de produse zaharoase care contin cantitati mici de cacao, E-uri, coloranti, antioxidanti, iar untul de cacao este inlocuit cu grasimi hidrogenate (margarine) sau alte grasimi vegetale naturale.
La World Trade Center Plaza - Hotel Sofitel, a avut loc, in perioada 26-28 mai, cea de a cincia editie a Festivalului Inghetatei si Ciocolatei, o adevarata campanie publicitara a producatorilor autohtoni, dar si a importatorilor si distribuitorilor de inghetata, ciocolata, biscuiti si napolitane cu ciocolata, prafuri de inghetata si ingrediente, cofetarii, vesela speciala de inghetata si ciocolata.
Tot la standul de la Sala Dalles mai gasiti si mai multe sortimente de ciocolata: ciocolata alba cu goji, ciocolata cu lapte si simpla si cu 75% cacao si cu menta, la 75 de grame. ... din lapte, ciocolata alba si neagra, dar si biscuiti cu soia (cu 8 multivitamine).
PRAJITURA SIMPLA CU CIOCOLATA SI IAURT Prajitura simpla cu ciocolata si iaurt o pregatesc pentru ai mei, acasa, de vreo trei zile, in fiecare zi.
Dulciuri din ciocolata belgiana in forme atractive de casute, brazi cu broderii, castele, fulgi de zapada, toate desprinse parca din povesti, delicatese siciliene din pasta de martipan, fructe si samburi trasi in ciocolata, casutele din turta dulce, cozonaci si placinte, torturi in miniatura si briose frumos decorate vor indulci atmosfera Targului de Craciun de la Sala Dalles.
In cadrul targului organizat cu ocazia sarbatorilor pascale la Sala Dalles, iubitorii de ceai si cafea pot achizitiona o cafea, o ciocolata calda sau un ceai bun de la standul Treasure.
Produse alimentare nocive Produsele din ciocolata si bomboane Ciocolata de calitate este o raritate pe piata noastra. In cea mai mare parte ciocolata prezinta o compozitie din diferiti inlocuitori, grasimi hidrogenate, emulgatori si agenti de colorare. Un sfat bun este sa alegeti ciocolata neagra.
Inca din 1901, "anul nasterii" marcii, primele tablete de ciocolata Milka aveau ambalajul de culoare mov.
Am avut si energizant si Ice Tea cu sirop de canepa, dar si ciocolata alba cu goji, ciocolata cu lapte si simpla si cu 75% cacao si cu menta, la 75 de grame. ... din lapte, ciocolata alba si neagra, dar si biscuiti cu soia (cu 8 multivitamine).
S-a epilat cu ceara cu ciocolata alba! ... s-a epilat cu ceara cu ciocolata alba, cu ingrediente 99% naturale. ... M-am epilat cu ceara cu ciocolata alba si a fost o experienta placuta.
ciocolata de casa, mix alune, caise, papaia, rahat turcesc - la 5 RON/ 100 de grame, cataif cu fistic - la 9,5 RON/ 100 de grame, baclava - la 5 RON / 100 de grame si produse arabesti:
baclavaua cu visine si baclavaua cu nuca si ciocolata", ne-a spus Maria Dinca, reprezentant al firmei Fiesta Food. De asemenea, tot la standul lor gasiti si sase sortimente de ciocolata de casa, printre care enumeram: ciocolata de casa cu nuca sau cu stafide, simpla, dar si altele:
In cadrul targului International Gaudeamus, desfasurat zilele trecute la Romexpo, iubitorii de carte au avut parte si de o cafea, o ciocolata calda sau un ceai bun pe care le puteau achizitiona de la standul Treasure.
Ciocolata! ... inlocuiti ciocolata cu lapte, grasimi si zahar, cu ciocolata neagra cu 70% cacao, bogata in flavonoide, benefice pentru sanatate. Dar si asa, nu depasiti 20-30 g, adica 2-3 patratele dintr-o ciocolata obisnuita de 100 g.
Auzi peste tot ca poti manca ciocolata cand poftesti ceva dulce, cirese pentru ca sunt sanatoase, sa bei cafea ca sa ai energie si sa consumi multa apa.
- clatita cu dulceata (visine, capsuni, caise, afine,zmeura, fructe de padure) " 7 RON - clatita cu ciocolata, ciocolata alba - 7 RON - clatita cu branza dulce si stafide - 8 RON - clatita cu crema de cocos si topping de caramel - 8 RON - clatita cu ciocolata, banana si inghetata - 11 RON - clatita cu ciocolata, crema de cocos si alune - 9 RON - clatita cu miere si nuca - 11 RON Clatite sarate:
ceaiuri speciale de sezon, cu arome caracteristice de martipan, ciocolata, portocale, scortisoara si cu cafelele din Peru, Guatemala, Etiopia, Madagascar, dar si cafelele cu arome: portocale, rom, ciocolata, dar si praline belgiene, cirese marasquino si ciocolata calda.
Am adus turta dulce, rulada de ciocolata, grillias (napolitana cu crema caramel si nuca ciocolata) - 6 RON, placinta de visine si placinta cu mac - 5 RON/ 100 de grame, dobos (cea mai cautata prajitura), turta dulce, ciocolata de casa, nuca caramelizata - 8 RON/ 100 de grame, migdale caramelizate - 8 RON/ 100 de grame, salam de biscuiti si nuga stafide, spune Radu Zbircea de la Sweet Delights din Oradea.
pantofi cu toc si ciocolata Aflata in vizita la Saucesti, judetul Bacau, Elena Udrea le-a "rasfatat" pe doamnele din comuna lovita de inundatii cu "pantofi de bal" si le-a garantat acestora ca vor atrage toate privirile la petrecerile organizate dupa ce isi vor reconstrui casele.
In sensul ca "ti-o faci cu mana ta" daca te trezesti ca ai mancat o ciocolata expirata de multe zile.
google-analytics.com