Cautare

295 de rezultate pentru "cinema" (2.80 secunde)
Lansat in cinematografe, filmul a fost difuzat si in casele de cultura din cateva localitati din Romania fara sali de cinema. ... Filmul Banditul Whisky ruleaza in continuare in reteaua Cinema City din Bucuresti si din tara, in cateva cinematografe independente de retea si in cadrul Cinemobilului.
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Sibiu), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucuresti), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanta si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onești), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Twins (Ploiești), Cinema Arta (Targu-Mures), Cinema Unirea (Botosani).
Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila.
primul cinematograf DRIVE IN CINEMA DIGITAL din Romania, care si-a deschis portile pe 1 iulie. ... - Vorbiti-ne putin despre primul DRIVE IN CINEMA DIGITAL inaugurat la Baneasa Shopping City.
Cea de-a treia editie a Festivalului International de Film Cinepolitica incepe marti, 8 aprilie, ora 20.00, la Cinema Studio, cu premiera nationala a filmului Diplomatie/ Diplomatie, in regia lui Volker Schlondorff.
DOUA BATAI DE JOC- CINEMA VICTORIA SI CINEMA ORIZONT Autoritatile locale din Calarasi nu au profitat de oportunitatile pe care le-au avut in legatura cu cinematografele din Calarasi. ... Mai mult decat atat si la ora actuala avem o situatie inadmisibila, in privinta Cinema Orizont.
Cei mici vor invata sa confectioneze decoratiuni de Craciun, vor intra in lumea minunata a parfumului sau vor putea participa la parada personajelor magice, intr-o serie de evenimente realizate in parteneriat cu echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina, pe cand Happy Cinema din Liberty Center va gazdui spectacole de balet, teatru si patinaj artistic, cum ar fi Spargatorul de nuci sau Intimissimi on Ice 2017 - A Legend of Beauty.
Vino in weekendul 11 - 12 februarie la cinema la activitatile LEGO BATMAN. ... Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City; Cinema City Cotroceni, Constanta City Park, Cluj Polus, Ploiesti Afi. ... Cinema One Brasov; Cinema City din Park Lake, Constanta Maritimo, Cluj Iulius Mall, Ploiesti Shopping City.
Filmele din sectiunea Minimest vor fi proiectate in cele doua weekenduri ale festivalului, de vineri pana duminica, intre 29 septembrie - 1 octombrie si 6 - 8 octombrie, la Cinema Elvire Popesco si Cinemateca Eforie.
Cinema in aer liber in Parcul Tineretului din Capitala Cu peste 80.000 de spectatori in 7 orase, in 2012, Caravana Metropolis ajunge din nou la Bucuresti, unde va poposi timp de 4 saptamani, in Parcul Tineretului.
Cinema in aer liber - Intre 18 August si 8 Septembrie, Caravana Metropolis se muta in Parcul Titan, pe Insula Artelor! ... Prin evenimentul Cinema in aer liber, Asociatia Culturala Metropolis propune o alternativa la cinematograful clasic, accesibila tuturor.
Anticristul, monstrii cu trei capete, ucigasul de pisici si viata dupa moarte sunt doar cateva dintre personajele ssi temele editiei Creepy Animation Night 2017, al carei start se da sambata, 30 septembrie, la ora 24.00, la Cinemateca Eforie, unde va avea loc si performance-ul DIOSA, si la Cinema Elvire Popesco, tot de la 24.00, unde vor putea fi vazute doar filmele.
Pe 19 noiembrie, la Cinema Patria, de la ora 19:30, Zoia Alecu va sustine un spectacol aniversar - ,,Dupa 40 de ani".
Din anul 2007, Cristina Ilie a ales sa se alature unei echipe frumoase intr-un domeniu absolut necunoscut, distributie de film in cinema, in cadrul societatii Intercomfilm Distribution, unde ocupa functia de asistent general manager. ... - Cat de des mergi la cinema?
Filmul Arrival / Primul contact, unul dintre cele mai asteptate thrillere SF ale anului, se va lansa la cinema vineri, 11 noiembrie 2016 - simultan in Romania si SUA.
Festivalul International de Film de Animatie Anim'est vine in sprijinul Asociatiei Daruieste Viata cu o proiectie caritabila Marnie's World, duminica, 30 septembrie, de la ora 18.00, la Cinema Elvire Popesco.
De ce nu trebuie sa ratezi la cinema GEMINI: ... De ce nu trebuie sa ratezi la cinema GEMINI: ... De ce nu trebuie sa ratezi la cinema GEMINI:
Intre 30 IULIE - 2 AUGUST, are loc la Cinema Muzeul Taranului Roman FESTIVALUL KINOdiseea ALTFEL. ... KINOdiseea Altfel este un eveniment organizat de Asociatia Culturala Metropolis, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, Cinema Muzeul Taranului si Bad Unicorn.
Astfel, producatorii celui mai asteptat eveniment de advertising din Romania, in colaborare cu Cinema Pro, vor infrumuseta sfarsitul de saptamana al pasionatilor de publicitate cu o selectie de best-of-uri ale celor mai apreciate reclame internationale si locale.
google-analytics.com