Cautare

295 de rezultate pentru "cinema sixs" (2.93 secunde)
Totodata, companiile irlandeze Mivan si Moritz Group vor investi 50 de milioane de euro pentru construirea centrului comercial Tiago Mall, care va cuprinde si sali de cinema, restaurante si spatii de parcare.
Pentru aspiratoare si roboti de bucatarie taxa este de 6 lei, pentru combine muzicale, DVD playere, home cinema, valoarea taxei este de 4 lei, iar pentru restul electrocasnicelor mici taxa este de 2 lei.
Daca strategia de vânzare a cinematografelor, aprobata prin hotarâre de guvern în decembrie 2006, prevedea ca salile si gradinile de cinema vor fi vândute de Ministerul Culturii si RADEF, pe pachete, prin licitatie publica, un nou proiect de lege al ministerului prevede ca acestea vor fi privatizate de AVAS, dupa ce RADEF va fi transformata în societate pe actiuni.
Taxa pe pasunat, taxa de ierbarit, impozitul pe pajisti, taxa de tranzit printr-o localitate, taxa de cinema, taxa pentru aviatia civila, taxa pentru fondul de deseuri, taxa pentru muzee si lista poate continua.
Printre chiriasi se numara Carrefour (15.300 m2), Bricostore (9.945 m2), Media Galaxy(3.300 m2) si Cinema City (3.000 m2).
Pe baza biletului, vizitatorii vor putea participa la o tombola, la care pot castiga un televizor LCD, un sistem Home Cinema sau un DVD", a adaugat Cristian Clenciu.
891 euro, fara TVA si fara taxa de cinema. Posturile pe care va fi realizata promovarea interna a destinatiilor turistice romanesti sunt Pro TV, Realitatea TV si Antena 3.
Pro TV SA opereaza in Romania televiziunile Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Pro TV International, Sport.ro, MTV, Pro FM, Info Pro si Pro Clasic si o divizie de internet.
Recent, Darius Valcov afirma ca se continua lucrarile la complexul teatru si cinema din Slatina si ca, daca nu apar probleme neprevazute, obiectivul va fi dat in folosinta in martie 2010.
300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania (3D), restaurante, o pista de carting, 2 cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 mp - cel mai mare aflat intr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului -, un perete de escalada, un lac artificial, un loc de joaca pentru copii, o pista de role, bowling si snooker.
300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din Romania (3D), restaurante, o pistă
Mall-ul detine 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non stop, 20 de sali de cinema si primul IMAX din Romania (3D), restaurante, o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 de metri patrati - cel mai mare patinoar dintr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului, un perete de escalada, un lac artificial, un teren de joaca pentru copii, o pista de role, bowling si snooker.
300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania (3D), restaurante, o pista de carting, 2 cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 mp - cel mai mare aflat intr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului -, un perete de escalada, un lac artificial, un teren de joaca pentru copii, o pista de role, bowling si snooker.
Suprafata intregului complex este impartita in trei zone care cuprind, pe langa hypermarketul real,-, 250 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, 20 de Sali de cinema, primul IMAX din Romania (3 D), o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 mp, un lac artificial cu barcute electrice pentru copii, o pista de role, o arena de laser tag, bowling si snoocker, trenulet electric mini-Express, un spatiu dedicate expozitiilor permanente si un loc unde se poate fuma narghilea.
20 de sali de cinema; primul IMAX din Romania; doua cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp - cel mai mare aflat in interior, deschis tot timpul anului;
20 de sali de cinema; primul IMAX din Romania; doua cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp - cel mai mare aflat in interior, deschis tot timpul anului;
20 de sali de cinema; primul IMAX din Romania; doua cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp - cel mai mare aflat in interior, deschis tot timpul anului;
Primaria intentioneaza sa preia cinematograful din centrul vechi al orasului pentru transformarea acestuia in sala de spectacole si cinema. "Intentionam sa preluam si cinematograful Victoria, iar in scurt timp vom inaugura si cinematograful Alutus", a declarat Valcov.
Cadourile puse la bataie constau in aparate electrocasnice (frigider, masina de spalat, LCD, masina de spalat vase, sistem Home Cinema, aer conditionat, set plita & cuptor, cuptor microunde etc.).
Mall-ul va include o zona de food court lucrata in marmura, 12 sali de cinema, 20 de piste de bowling, restaurante si trei bulevarde comerciale:
google-analytics.com