Cautare

295 de rezultate pentru "cinema sixs" (2.55 secunde)
„Avem in vizor zone ca Piata Unirii, Esplanada Oancea sau Cinema Dacia. Aici vom organiza puncte de strangere de semnaturi pentru Legea confiscarii averilor dobandite ilicit.
Asa se face ca tot mai multi oameni aleg televizoare de tip 3D care sa afiseze continutul multimedia intr-un mod cat mai apropiat de cel dintr-o sala de cinema.
- Audio Digitala (optica) - pentru conectarea sistemelor home cinema la televizor si pentru obtinerea sunetului digital de tip surround - Jack audio - pentru casti sau un set de boxe stereo active - Iesire video RGB - la fel ca si intrarea doar ca transmite semnal in loc sa primeasca (va urma)
Sergiu Nicolaescu a reusit sa aduca in salile de cinema un numar impresionant de spectatori, in week-end-ul de lansare (9 - 11 aprilie 2010), ‘Poker‘ fiind vizionat de 7.182 de spectatori, generand incasari de aproximativ 130.000 de lei.
Astazi, de la ora 19.00, la Grand Cinema & More din Baaneasa Shopping City, va avea loc avanpremiera comediei Mama, ce zi!.
Steven Knight, cu Brad Pitt, Marion Cotillard, Jared Harris intra din 2 decembrie la cinema. Filmul este distribuit de Ro Image 2000.
Vino la Grand Cinema and More, la proiectia Doua Lozuri din data 8 octombrie, ora 19. 50, ia-ti bilet si, daca nu razi, Bucur te asteapta la iesirea din sala si iti da banii inapoi.
- La cinema mergeti impreuna? - Am fost de curand cu fiica mea si am vazut un film superb, Marele Urias Prietenos.
In primul weekend (10-12 februarie 2017), cel de-al doilea capitol al francizei a fost vazut la cinema de 150.501 spectatori, cu incasari de 2.932.281 lei, intrecand, astfel, orice alta lansare cinematografica din Romania din 2016 pana in prezent, dar si primul film din serie, Cincizeci de Umbre ale lui Grey, care a debutat pe ecranele noastre in 2015 cu 145.702 spectatori si cu incasari de 2.769.610 lei.
La cinema va rula in curand filmul Logan, in regia lui James Mangold. In distributie: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen Gen film:
ftp://5.2.134.240 Pentru ca lumea mea sa traiasca, a ta trebuie sa moara. #Transformers5 #premiera #roimage #lacinema din 23 iunie 2017 la cinema Enjoy & spread the news!
Filmul Maze Runner: The Death Cure (2018) - Labirintul: Tratament letal, in regia lui Wes Ball, ii are in distributie pe actorii Thomas Brodie-Sangster, Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Walton Goggins, Rosa Salazar.
Filmul Mamma Mia! O luam de la capat - Mamma Mia! Here We Go Again va rula in cinematografele din Romania curand.
In curand, in cinematografele din Romania, va rula filmul Vremuri grele la El Royale. Un thriller, mister. Regizor: Drew Goddard Distributie:
Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pietei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe si distributia de filme.
La cinema puteti vedea filmul Miss Bala, in regia lui Catherine Hardwicke. Cu: Gina Rodriguez Gen film: actiune, drama, thriller Durata:
La cinema va rula in curabd filmul Se-ncinge treaba! Titlu original: PLAYING WITH FIRE Premiera in Romania: 2019-11-29 Premiera internationala:
In curand, la cinema, puteti vedea filmul Baieti rai pe viata, in regia lui Adil El Arbi, Bilall Fallah. Cu:
In cadrul KINOdiseea Altfel, sambata, 1 august, la ora 21.00, la Cinema Muzeul Taranului, va avea loc proiectia filmului Amelie.
Colectionarul Valentin a adus la Piata Taraneasca din curtea MTR bancnote vechi, strainem monede vechi din argint - la 100 ron, insigne vechi care sunt negociabile, steaguri vechi, crose vechi, reviste vechi Cinema.
google-analytics.com