Cautare

295 de rezultate pentru "cinema sixs" (8.47 secunde)
Un specatcol de zile mari, azi, 28 februarie 2019 la Cinema Pro, ora 20:00. Editie Speciala este un proiect marca Horatiu Malaele.
In curand, la cinema puteti viziona filmul Noi in regia lui Jordan Peele. Cu: Yahya Abdul-Mateen II, Elisabeth Moss, Anna Diop, Lupita Nyong'o, Kara Hayward Gen film:
La Cinema Elvira Popescu puteti viziona astazi, in avanpremiera, filmul En liberte! (2018) - In libertate, in regia lui Pierre Salvadori.
In curand, la cinema puteti viziona filmul Princess Emmy (2019) - Povestea printesei Emmy. Distributie: Franka Potente, John Hannah, Bella Ramsey, Tim McInnerny, Ruby Barnhill Regia:
a organizat recent proiectia de gata a filmului VALEA ORBILOR, la CINEMA CITY din AFI COTROCENI Bucuresti.
- luni 18 noiembrie, ora 19 - Cinema Elvira Popescu Alina Șerban este o dramaturga, actrita, regizoare, castigatoare a numeroase premii internationale. ... Aarc - All About Romanian Cinema, LiterNet.ro, Observator cultural, MovieNews.ro, Asociatia de Dezvoltare a Filmului Romanesc, Eventbook, Munteanu
La cinema va avea in curand premiera filmului Charlie's Angels (2019) - Ingerii lui Charlie. Regia: Elizabeth Banks Cu: Kristen Stewart, Noah Centineo, Naomi Scott, Elizabeth Banks, Ella Balinska Gen film:
Din 20 martie 2020 la cinema. Paramount Pictures prezinta in asociere cu Michael Bay, o producție Platinum Dunes / Sunday Night.
La Cinema Taranul Roman puteti viziona in aceasta seara cateva proiectii in cadrul KINOdiseea ALTFEL. ... KINOdiseea Altfel este un eveniment organizat de Asociatia Culturala Metropolis, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, Cinema Muzeul Taranului si Bad Unicorn.
Marti, 4 august, la ora 21.00, la Cinema Muzeului Taranului, va avea loc proiectia filmului Balanta in regia lui Lucian Pintilie.
Miercuri, 5 august, la ora 21.00, la Cinema Muzeul Taranului Roman, puteti viziona filmul Pasari calatoare (Pajaros de Verano).
Anul acesta, proiectiile au loc in fiecare final de saptamana si se vor desfasura exclusiv in aer liber, la Cinema Muzeul Taranului in aer liber, Gradina Muzeului Grigore Antipa si Opera Comica pentru Copii - acoperis, in condirii confortabile si sigure, respectand toate normele de distantare fizica.
Recent, atmosfera de Hollywood a frumoasei cafenele Cinema Café, care se afla la parterul Plaza Romania, s-a imbinat perfect cu informatiile oferite in timpul conferintei "Traieste Sanatos cu Simona", creand un spatiu potrivit pentru cele peste 60 de femei gravide si invitati prezenti.
Cu multi ani in urma aici functiona in sectorul 6 al Capitalei Cinema Favorit, unde veneam deseori sa vizionez filme impreuna cu ai mei, cand ma duceam in vizita la bunica mea.
Aceasta reusita remarcabila va fi sarbatorita in perioada 17-26 decembrie prin seria de evenimente desfasurate sub numele de Tara PROFI in Centrul nou din Brasov, zile magice de targ, concerte, tehnologie high-tech, sala de cinema 7D, jocuri digitale si multe altele.
Cinema 7D este cel mai captivant concept de proiectii cinematografice al momentului.
Cine nu stia cladirea aceea impresionanta numita Cinema Victoria?
Vrem sa mai aducem 20 de specii de dinozauri si vrem sa aducem cinema-uri si niste activitati de recreere pentru copii, in care vor niste nisipuri miscatoare in care vor construi niste scheleti.
Gheorghe Funar a explicat ca in categoria artistilor interpreti sau executanti intra solistii si interpretii vocali de muzica clasica, usoara, folclorica, folk, pop, rock, dirijorii, actorii de teatru si cinema, manuitorii de papusi, balerinii, cascadorii si artistii de circ.
Prin noul proiect de Ordonanta, care modifica iar legislatia din domeniul cinematografiei, MCC revine la prima formula de privatizare a RADEF, cea vehiculata in 2005, respectiv privatizarea salilor de cinema din administrarea RomaniaFilm de catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
google-analytics.com