Cautare

295 de rezultate pentru "cinema sixs" (2.69 secunde)
Chiar daca nu-i lipsesc sughiturile si se impiedica pe ici, pe colo, noul film cu Bridget merita din plin o vizita la cinema. ... Impresioneaza (negativ) si cea mai urata/nerealista burta de gravida vazuta in ultimii ani la cinema.
- Cat de des mergi la cinema? ... - Recomanda doua filme de la cinema. - Avand in vedere raspunsul anterior, pot sa iti recomand:
Recent, in cadrul Festivalului International Animation Film Festival, Anim'est 2016, a avut loc la Cinema Pro, avanpremiera filmului Kubo si lauta magica, in regia lui Travis Knight.
Andreea Cocoranu este o tanara pe care am descoperit-o pe Facebook, citind articole despre filmul Allied (Aliatul) cu Brad Pitt si Marion Cotillard, pe care l-am vazut aseara, la Cinema City Afi Palace Cotroceni.
Razboaie sangeroase a atras in salile de cinema, in week-end-ul de lansare (2-4 decembrie 2016), 45.184 spectatori si incasari totale de 908.558 RON, devenind astfel lider national de box office. ... a fost infiintata in martie 2000, avand ca obiect de activitate distribuția filmelor de cinema.
Aflam din 3 februarie a.c., la cinema, in 106 minute de actiune horror SF exploziva. Cinefilii vor fi incantati sa descopere scene intense si efecte speciale nemaivazute, care transforma lupta cu zombii intr-un adevarat spectacol.
Week-end-ul trecut (3-5 februarie 2017), filmul preferat al romanilor prezenti la cinema a fost Resident Evil. ... Deznodamantul il aflam la cinema, in 106 minute de acÈ›iune horror SF intensa â€" un spectacol 3D total, cu efecte vizuale si cascadorii ingenioase.
In curand, la cinema puteti viziona filmul Cainele... Sau Viata! Gen: actiune Regizor: Robb Cullen Mark Cullen Actori:
La cinema, puteti viziona in curand filmul Baby driver, in regia lui Edgar Wright. Cu: Lily James, Jon Bernthal, Ansel Elgort, Kevin Spacey Gen film:
Care va fi deznodamantul aflam din Baby Driver - 113 minute de adrenalina maxima, de vineri, 30 iunie a.c., la cinema.
Joi, 20 iulie, filmul ValerianMovie intra in avanpremiera, pentru ca de vineri, 21 iulie, VALERIAN SI ORASUL CELOR O MIE DE PLANETE sa aiba premiera in toate salile de cinema din tara in 3D si in 4Dx.
Iata care sunt lansarile la cinema ale Ro Image 2000, in august si septembrie. 1. FUN MOM DINNER T.rom.
Cea de-a doisprezecea editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est va avea loc in perioada 29 septembrie - 8 octombrie 2017 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Expirat Halele Carol si Apollo111.
In padurea Huckybucky Duminica, incepand cu ora 12:00, la Cinema Elvire Popesco, va invitam sa descoperiti lumea animalutelor din In Padurea Huckybucky, locul unde Claus, Morten, domnul Iepure si prietenii lor traiesc fericiti, insa simt nevoia unei legi organizatoare.
Laureatul Oscar a fost prezent marti seara la Cinema City Cotroceni, alaturi de Alexandra Dinu, protagonista rolului feminin, pentru a asista la prima proiectie a filmului ce va rula in cinematografele din Romania incepand din 5 ianuarie 2018.
Filmul de lung metraj Frozen Ignat se va bucura de un spectacol de gala, la CINEMA PRO, pe data de 8 Februarie 2018.
De vazut la Cinema Elvire Popesco, de la 18:00. Cinderella the Cat Cinderella the Cat Unul dintre cele mai bune lungmetraje de animatie italiene din ultimii ani, cu multiple nominalizari si premii la festivaluri importante in palmares - se vede la Cinema Elvire Popesco, de la 20:00.
La cinema, puteti viziona in curand filmul Overlord in regia lui Julius Avery. Cu: Wyatt Russell, Bokeem Woodbine, Pilou Asbak, Iain De Caestecker, Jacob Anderson Gen film:
La cinema puteti viziona in curand filmul Mia and the White Lion (2018) - Mia si leul alb, in regia lui Gilles de Maistre.
La cinema va rula in curand filmul Si betivi si mincinosi, in regia lui Fred Wolf Gen: Comedie Scenariu: Fred Wolf si Peter Gaulke Regie:
google-analytics.com