Cautare

295 de rezultate pentru "cinema sixs" (2.95 secunde)
Oana Giurgiu), Cinema, mon amour (r. ... Oana Giurgiu Cinema, mon amour (Romania â€" Cehia). Producator: Hanka Kastelicova, Tudor Giurgiu (HBO Europe, LIBRA Films).
Daca va sperie canicula din weekendul care vine, antidotul perfect e sa va luati familia si sa mergeti sa va racoriti la cinema cu aventurile simpaticului Norm de la Polul Nord. ... La cinema in versiune dublata in limba romana.
In curand, la cinema, puteti viziona filmul Vaduve, in regia lui Steve McQueen. Cu: Elizabeth Debicki, Carrie Coon, Michelle Rodriguez, Viola Davis Gen film:
In curand, la cinema puteti viziojna filmul Jumanji: The Next Level (2019) Regia: Jake Kasdan Cu: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Madison Iseman, Kevin Hart, Awkwafina, Jack Black Gen film:
Filmul Les confins du monde / Marginile pamantului ruleaza la Cinema Elvira Popescu. Regia: Guillaume Nicloux Distributia: Gaspard Ulliel, Guillaume Gouix, Lang Khe Tran Durata 1h 43 Tara:
Peste o luna asteptam cateva interactiuni cu dinozaurii, cinema-ul nostru de la Dino Par, filmele dureaza cateva minute, avem si un dinozaur viu, ca sa spunem asa, raspunde la comenzi, danseaza.
Salile si gradinile de cinema se vor privatiza, iar noii proprietari vor fi obligati sa mentina domeniul de activitate si sa transforme actualele sali de 800-1.000 de locuri in sali multi-ecran, de 50-150 de locuri, potrivit unei ordonante de urgenta a Guvernului aprobate la ultima sedinta.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
totodata, calculul include si ancorele Real Hypermarket, Cinema City si C&A). ... 20 de sali de cinema; primul IMAX din Romania;
prima platforma online cu filme romanesti lansate simultan cu premiera la cinema. ... WEBKINO.RO permite vizionarea peliculelor in sistem pay-per-view, prin video-streaming, la o calitate HD excelenta, cu prioritate in localitatile (urbane si rurale) unde nu mai exista sali de cinema.
Aceasta promotie este valabila doar in zilele de 11 si 12 aprilie si este disponibila la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului si la libraria Mihai Eminescu.
Cei mici si cei mari se vor bucura de un maraton al povestilor, printr-o serie de manifestari artistice care se vor desfasura atat la Teatrul Itinerant Tandarica, aflat in Parcul "Alexandru Ioan Cuza" (IOR)- Sector 3, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, cat si la Sala Lahovari a Teatrului Tandarica.
• Tot joi, de la ora 21:00, Marius Manole se va afla in vagonul de tren din spectacolul "Fa-mi loc!", jucat prima data in Sala de Cinema de la Muzeul Taranului Roman.
Cele mai interesante filme rusesti vor rula in perioada 25-28 noiembrie 2013 la Cinema Studio in Bucuresti, in cadrul Zilelor Filmului Rus, dedicate sarbatoririi a 95 de ani de la infiintarea Studioului Lenfilm din Moscova.
"In conditiile in care cinematografele in aer liber si gradinile de vara au disparut dupa anul 1989, numarul cinematografelor a scazut, iar in unele orase nici nu exista sali de cinema, CARAVANA METROPOLIS urmareste facilitarea accesului publicului la film, diversificarea ofertei de petrecere a timpului liber si a ofertei de film, prin prezentarea unor productii premiate la importante festivaluri internationale de film, precum Cannes, Berlin, laureate la Oscar, Globurile de Aur sau la premiile Academiei Europene de Film dar care nu se bucura de o atentie deosebita in sistemul traditional de distributie, filme europene si productii independente care satisfac cele mai pretentioase gusturi, dar si pe cele ale necunoscatorilor", afirma reprezentantii organizatorilor.
In data de 7 decembrie, la Hard Rock Cafe, Celelalte Cuvinte lanseaza DVD-ului Trup si Suflet, live acustic la Cinema Patria. DVD-ul este primul material live lansat de trupa in intreaga cariera si contine concertul acustic intitulat Trup si Suflet”, care a avut loc la Cinema Patria.
Filmul Grimsby va avea avanpremiera marti, 1 martie, la ora 19.30, la Cinema Grand & More din Baneasa Shopping City.
- Intrebarea cat de des ma duc la cinema ma pune un pic in incurcatura. ... de cel putin doua ori pe saptamana, exista cazuri in care ajung la cinema in fiecare zi.
Prima parte mi s-a parut mai savuroasa decat prima, dar si a doua a fost ok, avand in vedere ca am vizionat-o din fotoliul confortabil din Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City. Asa ca, daca nu ati apucat sa vedeti filmul, dati o fuga la cinema neaparat!
La Cinema City Sun Plaza are loc astazi avanpremiera filmului Atac de Ziua Nationala, un thriller in regia lui James Watkins.
google-analytics.com