Cautare

295 de rezultate pentru "cinema sixs" (2.79 secunde)
In parcul "Alexandru Ioan Cuza" poate fi vizionat filmul "Star Trek" Primaria Sectorului 3 inchide miercuri, 10 septembrie, cu filmul "Star Trek" seria proiectiilor clasice prezentate in cadrul evenimentului "Cinema in aer liber".
Concertul acustic Celelalte Cuvinte "Trup si suflet" va avea loc la Cinema Patria din Bucuresti, in data de 18 octombrie 2013. ... Trupa este convinsa ca noul spatiu satisface toate exigentele, Cinema Patria avand o acustica deosebita.
Urma va lansa un nou album sambata, 23 noiembrie, la Cinema Patria din Bucuresti, in cadrul unui concert prezentat de BestMusic si Sprint Media. ... Muzica, Sala Palatului) - Biletoo (Cinema Patria, Libraria Eminescu, Mag.
Radio Romania Cultural si Cinema Glendale Studio ii invita pe bucuresteni la film cu doar cateva ore inainte de Festivitatea Decernarii Premiilor Oscar, duminica, 28 februarie, de la ora 21:00.
Jaful perfect 2, mult asteptata continuare a filmului care a uluit o lume intreaga, a beneficiat de o avanpremiera spectaculoasa ce a avut loc recent, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, la care trupa FreeStay a ocupat scena din centrul foaierului, iar numerele de magie au surprins invitatii.
Ultima zi de festival, joi, 6 iulie, se deschide cu filmul care a documentat eforturile de a salva salile de cinema din orasele mici ale Romaniei, Cinema, mon amour.
Din 17 noiembrie, mergi la cinema sa vezi filmul, pastreaza biletul si intra in concurs pe procinema.ro! ... Va astept la cinema, a spus Dragos Bucur.
Viorica Pintilie lanseaza albumul Christmas time is here intr-un concert special la Cinema Pro, pe 12 decembrie, avandu-l ca invitat pe Virgil Iantu.
Daca sunteti curiosi cum fac echipa trei camile zapacite, un porumbel cam caraghios, o oaie bagacioasa, o capra smintita, o vaca pragmatica si o iapa cantareata, alaturi de magarusul protagonist, aflati din 2 februarie, la cinema, din The Star / Primul Craciun.
Daca sunteti curiosi cum fac echipa trei camile zapacite, un porumbel cam caraghios, o oaie bagacioasa, o capra smintita, o vaca pragmatica si o iapa cantareata, alaturi de magarusul protagonist, aflati din 2 februarie, la cinema, din The Star / Primul Craciun.
Proiectiile vor avea loc in perioada 16 - 18 mai 2018, la Sala CINEMA 2D/3D a Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi. ... Sala CINEMA 2D/3D - Miercuri, 16 mai, ora 08.30:
- o productie franceza ce promite sa starneasca din plin hazul in salile de cinema. ... Din 15 martie 2019, la cinema.
Criticul si Istoricul de film Tudor Caranfil a plecat sa fie nemuritor, alaturi de Orson Welles si de toti ceilalti mari creatori de cinema, pe care i-am descoperit datorita lui, in Varstele peliculei, scrise si televizate!, a scris Irina Margareta Nistor pe rețeaua de socializare.
Trippy Animation Night, noaptea filmelor psihedelice si avangardiste, va parasi in acest an sala de cinema si se va transforma intr-o petrecere electrizanta, dedicata spectatorilor care nu se feresc sa iasa din zona de confort.
Cinema Elvire Popesco, Cinemateca Eforie, Cinema City, Opera Comica pentru Copii, AWE (Adaptive Work Environment), Muzeul de Arta Recenta, Institutul Cervantes, Control Club, Kube Musette, Fabrica Gastropub, Cinetic si Green Hours.
La Cinema MTR (gradina) ruleaza azi si duminica filmul TOTUL NU VA FI BINE / EVERYTHING WILL NOT BE FINE Regia:
La Cinema MTR (gradina) ruleaza azi si duminica filmul TOTUL NU VA FI BINE / EVERYTHING WILL NOT BE FINE Regia:
Plaja artificiala, pista de alergare si cinema in aer liber (Autoare: ... Astfel, pe malul lacului se doreste amenajarea unei promenade de circa 2 km, pornind din zona Crangasi pana in dreptul insulei, ce va cuprinde o pista de alergare si un cinema in aer liber.
Revolutie, Sala Acvariu - orele 11.00 - 12.00 - Atelierul Povesti cu urechi cu Calin Torsan, pentru copii de peste 10 ani - orele 20.00 - Noaptea Alba a Filmului Romanesc la Cinema Muzeul Taranului in aer liber SAMBATA, 19 SEPTEMBRIE 2020 - orele 10.00 - 19.00 - Targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!, in curtea interioara - orele 10.00 - 18.00 - expozitia de portrete fotografice realizate de Cornel Brad Oameni.Putere.Romania.Revolutie, Sala Acvariu - orele 10.00- 11.00 - Atelier pictura pe sticla cu Bogdan Herascu, pentru copii de peste 6 ani - orele 11.30 - 12.30 - Atelier de modelaj in lut cu Crina Cranta, pentru copii de peste 6 ani - orele 11.00 - 12.00 si 13.00-14.00 - Croit, tesut si cusut cu Lidia Stares, pentru copii de la varsta de 6 ani si adulti - orele 20.00 - American Independent Film Festival la Cinema Muzeul Taranului -Beasts Of The Southern Wild, regie:
InterCom Film distribuie in Romania filmul Triple 9, care va avea avanpremiera marti, 8 martie, la ora 19.30, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.
google-analytics.com