Cautare

5098 de rezultate pentru "cine" (5.57 secunde)
Iar cand deja erau prea multi cei care ma intrebau De unde le-am luat?, Cine le-a facut?, am hotarat sa trec la pasul urmator. ... Inca nu i-am dat inapoi :) - Cine a cumparat de-a lungul timpului bascheti de la voi?
Cat despre Elena Udrea, Becali a raspuns ca ar numi-o consilier pe probleme externe. "Cand nu stiu, sa-mi spuna cine-i presedinte, cine-i imparat, cine-i rege", a adaugat el.
Cu cine te casatoresti in functie de zodie?
Drept urmare, in sala de sedinte vor fi instalate mai multe camere de luat vederi, astfel incat nici un coltisor sa nu ramana descoperit si inregistrarea sa arate clar cine a fost la serviciu, cine nu si cine ce a facut.
Cate sanse ar avea un puci orchestrat de Stolojan si cine il coordoneaza din umbra, asa cum se vehiculeaza, deputatul George Dragomir a afirmat ca "ar avea nevoie de foarte multi oameni".
Dar si cine nu lucreaza poate trai in conditii de stres cronic. ... cine nu-si poate depasi tristetea, cine se teme ca va deveni depresiv ar trebui neaparat sa aiba o discutie sincera cu medicul sau de familie, ori sa se adreseze unui psihiatru sau psiholog.
Dumas fiul ________________________________________ Cine poate pune frau indragostitilor si sa dea legi ? - Petrarca ________________________________________ Cine umbla dupa iubire, n-o va gasi; cine-o da, o primeste inapoi.
- Si cu cine lucrez? ... Cine nu ma crede, nu are decat sa verifice la SRI. ... Cine-i ala sa vina si sa-mi dirijeze viata, sa-mi puna pumnul in gura?
I-am intrebat cine sunt. ... stiti cine a castigat cel mai mult din treaba asta? ... Nu se stie inca sigur cine a pierdut in Turcia:
Suma de 220.000 euro precizata de procurori ca ar fi fost donata catre diverse persoane juridice din Marea Britanie nu a fost niciodata in posesia mea sau a PSD, nici nu am dispus si nici nu am beneficiat de vreun euro din aceasta / nu am cunoscut niciodata (pana in ziua de 6 Septembrie 2016) cuantumul, nici cine a platit-o si nici cine a fost beneficiarul ei!
- Multumim lui Dumnezeu, de bine de rau, avem pe cine injura! ... Cine hotaraste in casa asta? ... - L-as fi schimbat, da n-am avut cu cine, ca am fo singur in compartiment!
Cine nu-i ortodox, nu-i roman(!), spunea Nae Ionescu, ideologul Legiunii Arhangelului Mihail. ... In rest - cine e prost, se duce dupa occidentali. Cine e practic - se uita spre Rusia sau spre amandoua, dupa interes.
Cine sa se se gandeasca la faptul ca limba romana este limba de origine a tuturor indo-europenilor? ... Cine a dat cui? ... De multe ori a trebuit ca limba literara sa fie impusa aproape cu forta, pentru ca era limba regelui, iar cine nu o vorbea, nu era vazut bine.
Bine-bine, dar cine ii pune sa manance si cate un cacat la micul dejun? ... Tu nu ai aflat ca cine cauta stapan sluga moare? ... cine se aseamana se aduna.
Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere nativilor sa fie prudenti in actiunile intreprinse astazi.Ai ocazia de a reveni la ganduri mai bune, mai ales daca vei alege sa petreci aceasta zi in familie, acolo unde ai cu cine te sfatui in orice problema.
Cine crede in OZN-uri? ... Nu pot sa cred ca Dumnezeu, sau cine este responsabil, ar fi asezat fiinte ganditoare doar pe o singura planeta.
Cine sunt aromanii? ... Totusi, cine sunt aromanii? ... - Oamenii de stiinta greci spun ca suntem greci, oamenii de stiinta romani spun ca suntem romani, altii ca suntem macedoneni, noi pe cine sa credem, pentru ca toti sunt oameni de stiinta?.
Nu se pune problema cine are dreptate si cine greseste; ... Cine, din mine - copilul, parintele sau persoana adulta -, constituie sursa acestei suferinte?
O sa povestesc ce am constatat eu dupa operatie, cine stie, poate experienta mea o sa fie de folos cuiva care trece prin lucruri similare si nu stie la ce sa se astepte.
Orban este de parere ca trebuie sa devina mai important pentru oameni pe cine voteaza primar, nu pe cine voteaza presedinte al tarii. ... Din 1992, primariile sunt obligate sa asigure ordinea in localitati si nu au cu cine, pentru ca Politia nu este in subordinea lor.
google-analytics.com