Cautare

65795 de rezultate pentru "cine sunt parintii lui chirila andrei din vaslui" (6.35 secunde)
In cadrul parteneriatului cu Mosfilm, sunt programate in fiecare sambata seara, de la ora 20.00, cele mai importante filme de Andrei Tarkovski, Serghei Bondarciuk, Vladimir Mensov, Karen Sahnazarov. TVR 3 va difuza patru dintre cele mai valoroase productii ale lui Andrei Tarkovski:
Baiatul lui Adrian Paunescu a compus o poezie in care il desfiinteaza pe Klaus Iohannis: Du-te, neamtule, urgent, afara, ca esti fals si gura ti-e amara, ranjetele-ti sunt tot mai scarboase, du-te, ca ai, totusi, sase case!
Geologul Andrei Costin Victor a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn.
Liderii PNL au decis la ultima sedinta a Comitetului Executiv al partidului sa-i retraga sprijinul politic prefectului de Vaslui, Paul Toderica, pe motiv ca nu si-a indeplinit atributiile care-i reveneau.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Ford Romania a solicitat recent oferte de pret de la furnizorul de gaze naturale din Vaslui, SC Est Gas SA, desi fabrica primeste in prezent gaze de la Conef Gaz SRL, a precizat, pentru GdS, Nadia Crisan, reprezentant al companiei de autoturisme.
Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit in sediul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Vaslui. Potrivit ISU Vaslui, la sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta in camera serverelor si exista pericol de propagare la intregul nivel.
Uite cum arata parintii lui Dan Capatos In familia lui Dan Capatos, ziua de 14 februarie are o semnificatie cu totul aparte, distincta de sarbatoarea de Valentine's Day. In urma cu 45 de ani, parintii prezentatorului se casatoreau fix la aceasta data.
Ne spunem de zeci de ori pe zi te iubesc Pentru Andrei (28 de ani), fiul Manuelei Harabor, diagnosticat cu autism, timpul curge altfel, iar lumea arata diferit.
Liderii SSS au organizat ieri o conferinta de presa pentru a-si exprima public nemultumirea fata de faptul ca edilul sef al urbei i-a impiedicat sa-si spuna nemultumirile fata de refuzul administratiei Combinatului de a incepe negocierea Contractului Colectiv de Munca, precum si fata de modul in care sunt tratati de Ministerul Muncii si justitia locala.
este si cazul organizatiei PNL Mangalia, care se pregateste atat de alegerile interne, cat si de cele din toamna, pentru presedintia tarii, cand se doreste obtinerea unui scor cat mai bun, care sa il ajute pe candidatul partidului, Crin Antonescu.
Sunt deja la zi, uneori in avans. - Vorbeati politica acasa, cu parintii? ... Eu nu pot sa fiu atat de anticomunist cum sunt unii, pentru ca m-am format in perioada de liberalizare. ... Iar cu parintii mei n-am discutat niciodata.
Piesa a fost compusa de Andrei Prodan impreuna cu Daniel Eakins, Georgiana Eakins si Radu Farcane, iar in ceea ce priveste productia, Claudiu Ursache si Tomas Tonea.
Primarii localitatilor din judetul Gorj care si-au facut un obicei din a nu participa la sedintele organizate de prefectura risca sa fie amendati, dupa ce prefectul Liviu Andrei a declarat ca isi va pune juristii sa caute calea legala de sanctionare a edililor.
Primarii localitatilor din judetul Gorj care si-au facut un obicei din a nu participa la sedintele organizate de prefectura risca sa fie amendati, dupa ce prefectul Liviu Andrei a declarat ca isi va pune juristii sa caute calea legala de sanctionare a edililor.
Andrei (24 de ani), fiul Marianei Bitang, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Sandra Izbasa, dubla medaliata la Europenele de la Bruxelles (Belgia), aur cu echipa si aur la sarituri. Andrei si Sandra sunt impreuna de aproape doi ani.
ANDREI ALEXANDRU, in care deplange moartea consilierului presedintelui Senatului. ... - A incetat din viata, dupa o suferinta prelungita, ANDREI ALEXANDRU, consilier al presedintelui Senatului Romaniei.
Monica Ghiorghe) Marius Dulce, actualul viceprimar al municipiului Calarasi, este unul din cetatenii care aspira la functia de edil al acestui oras, la alegerile locale, din vara. Acesta va candida din partea Partidului Social Democrat.
Florian Pittis din Vama Veche, Gala Smart Folk You!
google-analytics.com