Cautare

65795 de rezultate pentru "cine sunt parintii lui chirila andrei din vaslui" (8.29 secunde)
Primarul sectorului 4 si-a justificat decizia de a nu candida impotriva lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei, asa cum vroiau liderii PC, prin dorinta de a termina proiectele incepute.
Prima aparitie a lui J.D.Salinger in limba romana a avut loc, in 1964, sub egida Editurii pentru Literatura Universala.
Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern.
Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern.
Deja s-a scris si comentat mult despre meciul de sambata, din Moldova, FC Vaslui - Universitatea 3-3, si probabil ca suporterii Stiintei si cititorii GdS s-au saturat de opinii peste opinii, unele diametral opuse. Ce am vazut eu in "luptele" de la Vaslui?
63% dintre copii marturisesc ca parintii ii altoiesc cu batul, cureau sau lingura de lemn A da bataia jos din pod si a o folosi ca pe o pastila pentru a-l cuminti pe copil este un obicei periculos si frecvent.
"Nu regret pasul facut, chiar daca vin de la Vaslui, o echipa de Liga I, la Liga a II-a.
Copiii sunt primii care asteapta bine meritatele cadouri de la parinti si daca pana anii trecuti acceptau si se bucurau de orice jucarie primita, acum sunt tot mai pretentiosi si vor lucruri din ce in ce mai ciudate si, totodata, scumpe.
Protagonastii dramei mor in imprejurari chiar shakespeare-iene, avand ca efect impacarea indoliata a familiilor acestora, care ajung la concluzia ca ura lor a dus la moartea lui Romeo ti a Julietei.
Geologul Andrei Costin Victor si sotia lui, Marilena Carmen, sunt prezenti in acest week-end la Targul de Rusalii organizat in curtea MTR.
"Sunt cateva situatii ale unor colegi care au decis, din motive personale, sa-si retraga candidatura. Este vorba si despre Ana Birchall, care s-a retras din motive pe care dansa le poate explica", a anuntat presedintele PSD.
Obiceiurile transmise din generatie in generatie trec deseori catre o dimensiune mistica, pe care nu multi parinti o inteleg sau o accepta.
Iulia sii Andrei traiau o frumoasa poveste de dragoste de 7 ani. S-au cunoscut in liceu, iar Andrei planuia sa o ceara in casatorie. Fata terminase la Cluj facultatea de business si din primul ei salariu i-a facut cadou iubitului o excursie la Paris.
O delegatie oficiala romana alcatuita din reprezentanti ai Consiliilor Judetene din Vaslui si Iasi nu a fost lasata sa intre ieri in Republica Moldova, fiind oprita in vama moldoveneasca Leuseni.
Doina Silistru, senatoare de Vaslui, a sustinut o declaratie politica intitulata 'Insuportabila ,,suportabilitate"', pe care o puteti citi in continuare. ... intrarea in colaps a administratiilor locale din intreaga tara.
Senatoarea Doina Silistru si deputatul Dan Bordeianu, lansare la Ivanesti La Ivanesti, senatoarea PSD de Vaslui Doina Silistru si deputatul PNL Dan Bordeianu si-au lansat candidaturile pentru un nou mandat la Senat, respectiv Camera Deputatilor.
Presa din judetul Vaslui a publicat, cu dovezi, o serie de materiale care demonstreaza cum liberalii din toate organizatiile locale trebuiau sa raporteze la Secretariatul general al PNL cazuri in care membri PSD (cazuri de primar in iunie 2016, presedinti de organizatie sau alti membri importanti) sunt sau au fost numiti directori de scoli.
Fostul purtator de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu, Andrei Alexandru, a declarat ca a decis sa candideze la sefia PSD, precizand ca este vorba de o initiativa personala si ca spera sa aiba sustinerea a cat mai multor organizatii social-democrate din tara.
Se iau salariile din octombrie 2010, diminuate cu 25%, si se majoreaza cu 15%. ... In realitate, lucrurile nu sunt asa de simple. Spre exemplu, o profesoara din Targu-Jiu, cu o vechime de patru ani in invatamant a primit, in ianuarie, un salariu cu doar 12 procente mai mare.
Am solicitat buletinele de presa zilnice ale Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, judet pe care il reprezint in fata dumneavoastra. ... Si in judetul Vaslui, ca in orice alt colt al tarii, se moare pe sosele si nu numai.
google-analytics.com