Cautare

65795 de rezultate pentru "cine sunt parintii lui chirila andrei din vaslui" (6.70 secunde)
Parlamentarii democrat liberali de Constanta, senatorul Mircea Marius Banias si deputatul Constantin Chirila au participat, ieri, la manifestarile ocazionate de "Ziua copilului turc", eveniment gazduit de Caminul Cultural din comuna Castelu.
Printre acestea, trimiterea a inca zece functionari si diplomati specializati in probleme consulare la Chisinau, cel tarziu la 25 ianuarie, procesarea a circa 600 de cereri de viza, saptamanal, in directia specializata din MAE si detasarea, incepand cu 25 ianuarie, a unui consul cu experienta in Republica Moldova.
"Cat timp petrec copiii pe internet?" Majoritatea copiilor din Romania detin calculatoare personale acasa si petrec, in medie, patru-cinci ore in mediul online, informeaza Salvati Copiii, in urma dezbaterii "Libertate si responsabilitate pe Internet".
Candidatul Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi, a prezentat ieri "Harta Solutiilor Urgente", care cuprinde primele si cele mai urgente probleme cu care se confrunta galatenii, printre care:
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Patronul Grupului de firme Bologa, Cornel Adrian Bologa, fost candidat la Primarie in 1996, acum se ascunde mai mult de razbunarea fostilor parteneri de afaceri, a rudelor celor care au fost omoriti de catre asociatii sai in afaceri si chiar de cei care au ajuns in puscarie din cauza lui decit de organele statului.
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Andrei Valentin Sava, deputat in Parlamentul Romaniei (legislatura 2008-2012), a infractiunii de fals un declaratii.
Jane Fonda - Al treilea act din piesa de teatru a vietii In timpul acestei generatii, speranta de viata a crescut cu 30 de ani - iar acesti ani nu reprezinta cazuri exceptionale sau patologii. La TEDxWomen, Jane Fonda se intreaba cum percepem aceasta etapa noua din viata noastra.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
In prag de aderare, invatamantul privat pare sa fie din ce in ce mai tentant pentru romani, devenind o alternativa certa la cel de stat, mai ales ca ofera o serie de alte facilitati - lectii de dans, balet, gimnastica.
Finantat prin granturi in valoare de 244 mii de euro, in cadrul Fondului ONG Romania, programul se desfasoara in prezent in 11 judete, unde aproape 2.400 de copii saraci sunt ajutati sa mearga la gradinita.
Cum si-a cucerit Andrei Nastase iubita! Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, si Bianca Ciuvat, iubita lui, sunt impreuna de circa trei ani, perioada in care cei doi sustin ca s-au simtit extrem de bine.
In urma audierilor desfasurate ieri in Plenul CSM a reiesit implicarea sefului Sectiei Civile, Danut Cornoiu, in mutarea dosarului dupa repartizarea sa aleatorie la Completul 1, motiv pentru care s-a decis excluderea acestuia din magistratura.
Petre Grigoras este constient de valoarea adversarului de astazi, dar spera ca punctele sa ramana la Targu Jiu Formatia olteana Pandurii Targu Jiu va intalni astazi, de la ora 20.00 (GSP TV), pe teren propriu, pe SC Vaslui, meciul contand pentru etapa a 31-a din Liga I.
Democrat-liberalul Cosmin Paun a tinut sa le multumeasca ieri formatiunilor politice care si-au prezentat sustinerea fata de candidatul PD-L la Primarie, Andrei Lisinschi, pentru turul al doilea al alegerilor locale, dar si celor care au ramas neutri.
Vezi cine este Victor Ponta va avea un contracandidat in cursa pentru presedintia PSD, la Congresul de pe 19-20 aprilie. Potrivit pesurse.ro, contracandidatul lui Ponta este Andrei Alexandru, fostul consultant al lui Iliescu in perioada 1992-2000 si consilier al lui Nicolae Vacaroiu.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
In Romania este o realitate faptul ca tot mai multi copii sunt lasati in grija bunicilor sau pe cont propriu in tara de catre parinti, care, in cautarea unui loc de munca si a unui trai mai bun, prefera sa renunte la o familie unita.
Am citit cu viu interes un interviu al d-lui Ilie Sarbu, din "Renasterea Banateana": ... Mai spre Estul tarii, pe la mine prin judetul Vaslui, administratia locala, lumea in general e mai "amortita". ... Astazi sunt nevoit sa vorbesc despre nevoile unei comunitati locale a mea:
Dupa ce a primit sutinerea primarului municipiului Piatra-Neamt, candiatul la Primaria Galati din partea Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi a primit ieri si sprijinul lui Emil Boc, primarului Clujului si presedinte al PD-L, aflat ieri la Galati.
google-analytics.com