Cautare

65795 de rezultate pentru "cine sunt parintii lui chirila andrei din vaslui" (4.30 secunde)
Marea afacere a "tunurilor imobiliare din Grindul Chituc", cum s-a exprimat mai multa lume in ultima perioada, scoate la iveala nume importante ale Constantei.
30 noiembrie, Inca o zi libera - sarbatoare legala Zile libere la romani sunt destule, doar dupa unii, insuficiente dupa alti. Printre cei care sunt nemultumiti de numarul zilelelor libere sunt si cei de la PDL.
Ionut Chirila a vorbit despre parcursul nationalei antrenate de Mirel Radoi si despre generatiile de juc "Atat timp cat nu se vor numi oameni pe criterii de competenta, vom ajunge in situatia asta. La noi scapa cine poate.
Fostul prim-vicepresedinte al PD-L Gorj, Liviu Andrei, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului, in prezenta a peste o suta de persoane.
Oamenilor le plac amintirile din copilaria celor puternici. ... Ce cautau parintii pe acolo? ... De loc, tata era din Godinesti, mama din Rosia de Jiu. Mama provenea din familia Stroestilor, o veche familie de militari, mosieri cu mari intinderi de pamant, pina la 1877.
Cine sunt ele? ... Raluca, eleva de 18 ani batjocorita si abuzata sexual intr- o comuna din judetul Vaslui, nu a reusit sa depaseasca tragedia din noiembrie 2014.
Sufletul omului este ceea ce reprezinta o fiinta omeneasca din momentul in care s-a nascut si pana a murit.
Femeia in varsta de 31 de ani, din Vaslui, care a fost lovita pe o trecere de pietoni de o autospeciala SMURD aflata in misiune, a murit in noaptea de luni spre marti la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde fusese adusa in coma.
Femeia in varsta de 31 de ani, din Vaslui, care a fost lovita pe o trecere de pietoni de o autospeciala SMURD aflata in misiune, a murit in noaptea de luni spre marti la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde fusese adusa in coma.
Democrat-liberalii constanteni au fost instruiti sa faca pace, lucru insa destul de greu de realizat, in conditiile in care orgoliile sunt mari, si fiecare tabara formata chiar dinaintea demisiei lui Ion Popescu are alta conceptie despre presedintele ideal al organizatiei.
Cat priveste componenta Biroului Permanent Judetean al PD-L Constanta, desi lui Titi Chirila i-a fost oferit postul de prim-vicepresedinte ocupat de Adrian Gheorghita, dispus sa renunte pentru a fi stins scandalul din organizatie, nu s-a luat nici o decizie.
De altfel, la aceasta prima intrunire a fost prezent si Andrei Iucinu, liderului Miscarii Studentesti Romania Mare (MSRM), care a tinut sa-i povatuiasca si sa le prezinte faptele altor organizatii similare din tara.
Botezul este prima ceremonie importanta din viata bebelusului, si una dintre cele mai importante. Prin botez, bebelusul este crestinat, este primit in randul Bisericii, ii sunt iertate pacatele stramosesti de la Adam si Eva si primeste in el Duhul Sfant de la Dumnezeu.
Trei din cei patru parlamentari pe care ii are PDL Constanta si-au prezentat ieri bilantul primelor 6 luni de mandat, concluzia acestora fiind ca s-au descurcat bine, chiar daca nu merita nici o statuie pentru asta, dupa cum s-a exprimat deputatul Constantin Chirila.
Mai mult, pentru a scapa de ele, acestia sunt nevoiti sa le vanda cu un pret mult mai mic decat pretul pietei. ... Totodata, potrivit Ministerului Agriculturii, cele mai afectate judete sunt Braila, Ialomita, Valcea, Vrancea si Vaslui.
Un sofer, Vlad Onofrei, din comuna vasluiana Muntenii de Jos, judetul Vaslui a fost injunghiat in plina strada de un tanar, care a intrat cu masina in el. ... Victima a fost transportata la Spitalul Judetean din Vaslui.
Biroul Permanent Judetean (BPJ) constituit de demisionarul Ion Popescu este cel care sta in picioare, asa incat se poate concluziona ca structura condusa de Titi Chirila nu este statutara.
Maria Chirila si Dragos Anutei participa zilele acestea la In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I. ... Eu sunt ucenicul lui Dragos. Este primul targ de profil la care participam", ne-a spus Maria Chirila.
Tudor Chirila este una dintre vedetele cel mai bine platite din show-biz. Artistul castiga uriase sume din aparitiile sale la TV.
Mitropolia Moldovei si Bucovinei a dat in judecata Prefectura Vaslui, intrucat Comisia judeteana de fond funciar nu a pus-o in posesie cu 5.200 de hectare de padure in judetul Vaslui.
google-analytics.com