Cautare

65747 de rezultate pentru "cine sunt parintii lui chirila andrei din vaslui" (4.46 secunde)
Magda Marincovici) - Pestele, ciupercile, cerealele, mierea si uleiurile presate la rece sunt alimente valoroase, capabil sa ne protejeze de cancer, spune doctorul Pavel Chirila.
Pavel Chirila (Autoare: ... Pavel Chirila ne propune o dieta de slabit cu 12 reguli. Este o dieta bazata pe acumularea si selectarea informatiilor provenite din studii consacrate, care, in timp, si-au dovedit eficacitatea.
Il sarbatorim pe Sfantul Apostol Andrei, ocrotitorul tarii Biserica Ortodoxa il praznuieste pe Sfantul Apostol Andrei in fiecare an pe 30 noiembrie. ... Andrei s-a nascut la Betsaida, un mic orasel de pe malul lacului Ghenizaret.
Clubul Pandurii Targu Jiu a ajuns la un acord cu FC Vaslui pentru transferul rebelilor Jaka Stromajer si Stojan Vranjes Pandurii ii trimite pe Vranjes si Stromajer "la pachet" in Moldova, la FC Vaslui.
Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
Rapid si Vaslui si-au batut rau adversarele de Paste Cu moralul ridicat dupa remiza obtinuta de CFR la Ploiesti si cu amenintarea Stelei, victorioasa la Galati, FC Vaslui si Rapid nu si-au menajat adversarele si au obtinut victoriii la scor de neprezentare.
Ceaiurile care pot face mult rau sanatatii Ceaiurile din plante medicinale sunt sanatoase, dar nu oricand si oricum, avertizeaza medicii! ... Pavel Chirila, medic primar medicina interna:
Cand, in urma cu trei saptamani, antrenorul "pandurilor", Eugen Neagoe, declara ca la Vaslui (FC Vaslui - Pandurii 1-0) echipa din Targu Jiu nu a fost lasata de arbitru sa joace, sugerand ca, de fapt, "Kosovo" s-a mutat de la Piatra Neamt la Vaslui, unii nu l-au crezut, mai ales ca finantatorul echipei din Vaslui se lamenta si acuza in stanga si-n dreapta ca (si) echipa lui a fost defavorizata, bla, bla.
In spectacolul "Coada", care va avea premiera pe 29 aprilie, la Studio Space (Gradina Icoanei), de la Teatrul Bulandra, solistul trupei Vama, Tudor Chirila, interpreteaza un personaj "indragostit iremediabil de Mozart".
Pavel Chirila (Autoare: ... Pavel Chirila ne propune o dieta bazata pe acumularea si selectarea informatiilor provenite din studii consacrate, care, in timp, si-au dovedit eficacitatea.
Maria Chirila mai este prezenta si astazi, la etajul I al Salii Dalles, in cadrul targului de terapii complementare "A Noua Dimensiune".
Tudor Chirila da de pamant cu Guvernul Ciolos/ www.dcnews.ro Tudor Chirila si-a exprimat nemultumirea in privinta noului guvern despre care spune ca nu are nimic de-a face cu tehnocratii "Care guvern de tehnocrati? ... Orice, dar numai guvern de tehnocrati nu", a fost mesajul transmis de Tudor Chirila.
Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
Senatoarea de Vaslui Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Domnului Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii", pe care o puteti citi in continuare. Domnule Ministru, cine spunea ca "iarna nu-i ca vara", acela mare adevar spunea!
Incepind cu Steaua-Vaslui Masura aducerii arbitrilor straini a fost aprobata de Comitetul Executiv al FRF, intrunit de urgent.
Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu va candida pe listele parlamentare ale social democratilor din judetul Vaslui pentru Camera Deputatilor, in Colegiul Murgeni, acolo unde fusese desemnata initial Ana Birchall.
Incendiul din Colectiv. ... Andrei Galut, solistul trupei care concerta in clubul Colectiv, este la terapie intensiva la spitalul Elias si se zbate intre viata si moarte, scrie Adevarul.
Ideea de baza a acesteia o reprezinta asigurarea de servicii, inclusiv o locatie, pentru parintii care doresc sa ofere o aniversare de neuitat copiilor. ... Preturile practicate de aceste "restaurante" pentru copii sunt foarte accesibile, existand mai multe variante de petreceri, pentru orice buzunar.
Chiar si dupa ce PDL-istii s-au plictisit sa mai sustina aberatii Andrei Chiliman continua atacurile la adresa lui Antonescu si a conducerii PNL in media portocalie. ... Filiala PNL sector 1 nu este "una dintre cele mai puternice din tara".
Andrei Paunescu a postat pe pagina sa de facebook un articol intitulat: ... Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Alexandru, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk.
google-analytics.com