Cautare

193 de rezultate pentru "cina" (2.66 secunde)
Te deranjeaza tusea la birou, la intalnirea cu partenerul de afaceri, la cina cu familia? Te ineci de fiecare data cand calculezi bugete?
Recent, restaurantul La Bordei a reunit jurnalisti, bloggeri si influenceri din zona de lifestyle, pentru un experiment culinar.
- Vreau sa-i pregatesc iubitului meu o cina romantica cu lumanari. Cat timp trebuie sa fierb lumanarile inainte sa adaug carnea si legumele?
Inainte de cina, tatal Mariei Chelysheva - singura supravietuitoare, a coborat in beciul casei pentru a lua cativa cartofi. In momentul in care a observat ca nu se mai intoarce, sotia lui a coborat si ea.
Nu trebuie sa fim fixisti si sa ne abtinem de la alimentele care ne plac si cel mai bine e sa ne facem poftele la pranz, nu la cina, a recomandat medicul.
De la acea vreme ea se afla intr-un parteneriat solid cu directorul Maior (participant autorizat la Cina lui Oprea) si cu adjunctul Coldea (si el neinvitat), pe care avea sa-l consolideze in noua sa calitate de sefa DNA prin relatia solida a eminentei cenusii a Serviciului, care a nascut de acum celebrul BINOM.
Gaseste motive pentru a vorbi despre ea Imagineaza-ti ca luati cina impreuna, iar conversatia deviaza catre fosta. Ti se pare ciudat faptul ca gaseste orice scuza pentru a vorbi despre fosta lui prietena?
La cina, Khloe mananca un peste gras - somon, cod negru sau pastrav arctic - servit cu 200 de grame legume si salata.
Incearca sa-ti faci si un program de masa, astfel incat cina sa nu fie luata mai tarziu de 18.00-18.30.
Dion si Pepe au fost surprinsi la Paris in timp ce paraseau un hotel de lux pentru a lua cina impreuna la Manko Paris, unul dintre restaurantele celebre din Paris.
Cu un baton Gerlinea dupa pranz puteti rezista fara probleme pana la cina frugala. Batoanele si produsele Gerlinea contin intr-o proportie ideala proteine, grasimi si zaharuri, alaturi de vitamine si fibre.
Prezentare Vegan - Detox Smoothie Meal Balance® este un mix 100% natural, un amestec UNIC de turmeric BIO, tarate de psyllium, semine de in, inulina, chimen, coriandru si ghimbir, care combinat cu ananas, kiwi, mereu, sau alte fructe sau legume dupra preferinte, se tranforma intr-un mic dejun, o gustare sau o cina colorata si delicios de sanatoasa, care ajuta la detoxifiere colonului.
Premiul cel mare va fi o cina pentru doua persoane, la Ikaria Taverna! Pe langa marele premiu, cei prezenti vor putea alege cea mai buna voce masculina si feminina, cel mai bun duet si cel mai frumos costum!
New Year's Eve Party 2018 cu cina festiva gourmet si multiple surprize, cu o tombola care sa te tina cu sufletul la gura, va fi o seara de neuitat.
Practic, nu exista masa fara paine, fie ca vorbim despre micul dejun, pranz sau cina. Cifrele arata ca romanii consuma cu 30% mai multa paine decat media Uniunii Europene.
Proteinele tin de foame pana la ora mesei de seara si ne ajuta sa mancam mai putin la cina. 6.
E in stare sa-ti gateasca o cina fantastica si sa te intrebe in timp ce savurezi bucatele: - Asa ar gati si colega ta de munca?.
- cina: peste de orice fel cu legume preparate termic sau sub forma de salata; sau un castron cu ciorba de orice fel.
Masa Tacerii aminteste de Cina cea de Taina, de impartasanie, dar si de masa luata in familie, alaturi si de cei vii, dar si amintindu-ne de stramosii adormiti.
in afara de faptul ca la Cina cea de Taina nu erau doar apostolii si Iisus, ci si rudele acestora, mamele, surorile si celelalte persoane care impartaseau credinta in Christos in acele vremuri, vedem ca numarul 13 nu are nimic de-a face cu Iuda.
google-analytics.com