Cautare

193 de rezultate pentru "cina" (6.42 secunde)
Ai putea stabili, de exemplu, ca in fiecare marti seara de la ora 20 toata familia ia cina intr-un loc de poveste sau intr-o atmosfera speciala sau mergeti la un film, iar duminica aveti o alta activitate impreuna.
Dupa cina, cei doi s-au asezat pe o patura, pe iarba, sa admire mirificul peisaj pe care noaptea de vara li-l oferea langa lacul de acumulare.
cunostinta va va aranja o cina romantica uimitoare, pe care vreti sa o repetati din nou si din nou. Vazand modul in care aceasta persoana incearca sa va multumeasca, veti fi de acord imediat sa o numiti partenerul potential pentru casatorie.
Cina trebuie sa fie bogata in proteine, deci ar trebui sa contina o portie de carne si legume. Proteinele stimuleaza arderea grasimilor si scad glicemia.
Numarul cel mai mare de carbohidrati trebuie, astfel, sa fie la micul dejun, sa scada treptat la pranz, iar la cina este de preferat sa fie redus la maximum.
Si, tot conform traditiei, presedintele Romaniei s-a cazat la vilele speciale din Neptun, iar prima cina a luat-o la restaurantul sau preferat, "Ciresica", apartinand omului de afaceri din Mangalia Costel Minca.
Cu un ochi la marea cam racoroasa totusi pentru plaja si cu gandul la cina, tinerii liberali au asistat la cuvintele de deschidere ale seniorilor Puiu Hasotti, George Dragomir, Crin Antonescu si Wolfgang Sachsenroeden (invitat de onoare, in locul lui Constantin Balaceanu Stolnici).
Sosirea-surpriza a presedintelui Desi Traian Basescu a fost asteptat cu nerabdare, emotii, covo­rase rosii proaspat curatate si o cina la un restaurant traditional de catre autoritatile locale toata dupa-amiaza zilei de vineri, seful statului a sosit seara, la ora 20.15, pe aeroportul din Iasi, cu un avion civil si nu cu aero­nava prezidentiala, cum era de astep­tat.
Din nefericire, premierul a ajuns un partener al structurilor cu pri-cina", a invocat presedintele Basescu un argument pentru a sustine apropierea dintre Opozitie si premier.
Sunt in timpul meu liber", le-a reprosat Basescu jurnalistilor insistenti, dupa care s-a retras la o terasa de pe faleza, unde a luat cina.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit miercuri seara, la un restaurant din Capitala, cu lideri ai PD.
Summit-ul NATO va incepe in seara zilei de 2 aprilie, cu o cina in format restrans, la care participa sefii delegatiilor statelor membre NATO, oferita la Palatul Cotroceni de presedintele Traian Basescu.
Joi, la Bruxelles, Clinton se va intalni cu omologii sai din statele membre NATO si va participa la o cina cu Cei 27, carora li se va adauga Elvetia.
"Daniel ii marturisea presedintelui PRM, dupa o cina pe care o luasera impreuna la Strasbourg, cum si-a vandut Patriarhul Teoctist sufletul Satanei, facand propaganda electorala, pentru turul II al alegerilor prezidentiale din decembrie 2000, in favoarea lui Ion Iliescu, in schimbul unor promisiuni banesti (tot pentru Catedrala), venite de la Viorel Hrebenciuc, Razvan Theodorescu s.a.
Romanii, considerati apatici si dispusi sa inghita nu doar taieri de salarii ci si umilinte in cascada, servite de la micul dejun pana la cina, de triunghiul de fier Basescu-Udrea-Boc, au rabufnit.
Intre timp, popularii europeni au inceput sa soseasca la o cina cu specific romanesc. Aproximativ 50 de oameni protesteaza impotriva lui Traian Basescu, a lui Jose Barroso si a Angelei Merkel.
Tariful include masa festiva de Paste si este valabil atat in pensiuni turistice, cat si in demipensiuni (micul-dejun si cina incluse).
Fiecare imobil va primi un numar de identificare cu ajutorul caruia vor putea fi aflate un set de informatii, printre care proprietarul, suprafata si dimensiunile, precum si pozitionarea sa exacta. FOTO: Cina cea de taina de la Cadastru (Cristian Ilie, dir. gen ANCPI, si Claudiu Saftoiu, cons. prezidential)
Pe langa tarifele pentru cazare, turistii care aleg pensiunile de doua sau trei margarete vor mai plati circa 500.000 de lei pe zi pentru mic-dejun, pranz si cina.
Pe langa tarifele pentru cazare, turistii care aleg pensiunile de doua sau de trei margarete vor mai plati aproximativ 500.000 de lei pe zi pentru mic-dejun, pranz si cina.
google-analytics.com